NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

DORN - Brennende Kaelte

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DORN - Brennende Kaelte

Dorn je solo-projekt Roberta Liebiga, inace klavijaturiste black metal banda Riger.

DUNKELGRAFEN - Triumph Des Fleisches

01.01.2001. - 30.11.-0001.

DUNKELGRAFEN - Triumph Des Fleisches

Prije no sto sam preslusao ovaj album, cuo sam podosta negativnog o njemu.

BELFEGOR - The Kingdom Of Glacial Palaces

01.01.2001. - 30.11.-0001.

BELFEGOR - The Kingdom Of Glacial Palaces

Prije nego sto se bacimo na razmatranje glazbene (ne) kvalitete ovih Poljaka, moramo razrijesiti dileme oko naziva grupe.

FAILED HUMANITY - The Sound Of Razors Through Flesh

01.01.2001. - 30.11.-0001.

FAILED HUMANITY - The Sound Of Razors Through Flesh

Izgleda da se dobri stari death metal poceo buditi iz zimskog sna u koji se povukao pred naletom mase black i power bandova.

FEAR FACTORY - Digimortal

01.01.2001. - 30.11.-0001.

FEAR FACTORY - Digimortal

Fear Factory.

FUNEBRIS - Triumph Of The Everlasting Fire

01.01.2001. - 30.11.-0001.

FUNEBRIS - Triumph Of The Everlasting Fire

Debi izdanje ove cetvorke njemacki je odgovor na Svedjane Marduk.

GODFLESH - Hymns

01.01.2001. - 30.11.-0001.

GODFLESH - Hymns

Sedamdeset minuta sporih, tugaljivih ritmova, nametljivih noise-core, te (lagano) industrial rastimanih gitara, depresivno sporog bassa, te hardcore i cistog vokala sto posto garantira padanje u obamrlo depresivnu fazu (sto ne mislim u negativnom smislu).

GORTHAUR'S WRATH - Unleah The Hell

01.01.2001. - 30.11.-0001.

GORTHAUR'S WRATH - Unleah The Hell

"Unleash hell" je produzeni "Ancient darkness" demo jer sadrzi ponovno snimljene i nadogradjene stvari sa spomenute prve demo snimke ali i pet novih stvari.

GRAVE DIGGER - The Grave Digger

01.01.2001. - 30.11.-0001.

GRAVE DIGGER - The Grave Digger

Jos nedavno, Grave Digger i Rage, dvije velike konstante njemacke metal scene (ako izuzmemo par godina tijekom kojih Grave Digger nije djelovao) bile su cvrsto pod G.U.N.

HATE - Holy Dead Trinity

01.01.2001. - 30.11.-0001.

HATE - Holy Dead Trinity

Hate se, uz Vader, Behemoth, Yattering, te jos nekoliko grupa smatra vaznim predstavnikom tzv.

<< < 129130131132133134135 > >>

Kalendar

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS, 24.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.01.2019. - četvrtak

EROTIC BILJAN & HIS HERETICS, 24.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
35kn/45kn

DRITO IZ TVORNICE, 25-27.01.2019., Tvornica, Zagreb

25.01.2019. - petak

DRITO IZ TVORNICE, 25-27.01.2019., Tvornica, Zagreb

Zagreb, Tvornica

POZDRAV NOVOM VALU, 25.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

25.01.2019. - petak

POZDRAV NOVOM VALU, 25.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
10 kn / 20 kn

NORMAN BEAKER TRIO, 06.02.2019., Kset, Zagreb

06.02.2019. - srijeda

NORMAN BEAKER TRIO, 06.02.2019., Kset, Zagreb

Zagreb, KSET
45 kn/ 60 kn

SNOW PATROL - Beč, Gasometer, 09.02.2018.

09.02.2019. - subota

SNOW PATROL - Beč, Gasometer, 09.02.2018.

Beč, Planet - Gasometer
61,99 €

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

13.02.2019. - srijeda

CLOUD NOTHINGS, 13.02.2018., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
90 kn / 110 kn

PRLJAVO KAZALIŠTE, 14.02.2019., Dvorana Mladosti, Rijeka

14.02.2019. - četvrtak

PRLJAVO KAZALIŠTE, 14.02.2019., Dvorana Mladosti, Rijeka

Rijeka, Dvorana Mladosti
80/100 Kn

ŽIVA VODA FESTIVAL, 21.02.2019., Vintage Industrial Bar,

21.02.2019. - četvrtak

ŽIVA VODA FESTIVAL, 21.02.2019., Vintage Industrial Bar,

Zagreb, Vintage Industrial Bar
60 kn / 80 kn

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

23.02.2019. - subota

ISCHARIOTZCKY, 23.02.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn - 50 kn

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

27.02.2019. - srijeda

THE LEMONHEADS, 27.02.2019., Tvornica kulture, Zagreb

,
90 kn / 100 kn / 120 kn

Siječanj / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

'Veliko Trojstvo' koje je promijenilo glazbu

Kolumne

'Veliko Trojstvo' koje je promijenilo glazbu
LEPTIR (Papillon)

Recenzije

LEPTIR (Papillon)
SOILWORK - Verkligheten

Recenzije

SOILWORK - Verkligheten
Pomozimo pronaći dom njemačkoj ovčarki Sally koja je nekome dosadila

Vijesti

Pomozimo pronaći dom njemačkoj ovčarki Sally koja je nekome dosadila
MOJ OSOBNI RAT (My private war)

Recenzije

MOJ OSOBNI RAT (My private war)
Debitantski albumi pet značajnih zagrebačkih novovalnih grupa

Kolumne

Debitantski albumi pet značajnih zagrebačkih novovalnih grupa
COJONES - 17.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

COJONES - 17.01.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
THE SHOW MUST GO ON u Zagrebu mijenja datum na 06.04.2019.

Vijesti

THE SHOW MUST GO ON u Zagrebu mijenja datum na 06.04.2019.
COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija

Galerije

COJONES, 17.01.2019., Vintage Industrial Bar - galerija
THERAPY? - Cleave

Recenzije

THERAPY? - Cleave
PUNČKE na nizozemskoj turneji

Vijesti

PUNČKE na nizozemskoj turneji
Poseban dan za divnog psa spašenog iz romskog naselja

Vijesti

Poseban dan za divnog psa spašenog iz romskog naselja
Postani dio Perun.hr teama!

Vijesti

Postani dio Perun.hr teama!
Kultni švedski black metal bend MARDUK stižu u Zagreb

Vijesti

Kultni švedski black metal bend MARDUK stižu u Zagreb
PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma 2018. godine

Kolumne

PERUN.HR Urednički TOP 20 albuma 2018. godine
AQUAMAN

Recenzije

AQUAMAN
URBI ET ORBI 2018. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2018. - Urednička riječ
CRNA UDOVICA - 28.12.2018., Dubrovnik, Du Shatoor - galerija

Galerije

CRNA UDOVICA - 28.12.2018., Dubrovnik, Du Shatoor - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK