NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ICED EARTH - Horror Show

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ICED EARTH - Horror Show

Uf...

ARTFUL VANITY - Vanity Domain

01.01.2000. - 30.11.-0001.

ARTFUL VANITY - Vanity Domain

Artful Vanity je band iz Koprivnice cija se glazba ne moze opisati samo u par rijeci.

DEMONS & WIZARDS - Demons & Wizards

01.01.2000. - 30.11.-0001.

DEMONS & WIZARDS - Demons & Wizards

Demons & Wizards je side project Hansi Kurscha (vokal Blind Guardiana) i Jona Schaffera (gitarist Iced Eartha) koji su se na kratko vrijeme odmakli od svojih maticnih bendova da bi snimili ovaj sjajan album.

HYPOCRISY - Into The Abyss

01.01.2000. - 30.11.-0001.

HYPOCRISY - Into The Abyss

Eh, ovako nesto je moralo kad-tad doci.

NOCTE OBDUCTA - Taverne

01.01.2000. - 30.11.-0001.

NOCTE OBDUCTA - Taverne

"Taverne" je album o kojem zelim reci toliko toga.

RAISE HELL - Not Dead Yet

01.01.2000. - 30.11.-0001.

RAISE HELL - Not Dead Yet

Svedska thrash metal cetvorka "Raise Hell" je definitivno osvjezenje na thrash metal sceni.

THEATRE O TRAGEDY - Musique

01.01.2000. - 30.11.-0001.

THEATRE O TRAGEDY - Musique

Tako mi maminih przenih tikvica, ovaj album donosi mnogo noviteta iz kuce Theatre of Tragedy! Ovo izdanje je zasigurno najvaznije u karijeri ovog norveskog benda jer doom-gothic style mijenjaju u jednu interesantnu spojku electra, gothica, popa, rocka i metala.

THRONE OF CHAOS - Menace And Prayer

01.01.2000. - 30.11.-0001.

THRONE OF CHAOS - Menace And Prayer

Ovaj band je kod mene uspio postici slican efekt kojeg sam dosad dozivio samo za gledanje Malnarovog Nightmare Stagea.

THY MAJESTIE - The Lasting Power

01.01.2000. - 30.11.-0001.

THY MAJESTIE - The Lasting Power

Epic Hollywood Metal...

VANDEN PLAS - Spirit Of Live

01.01.2000. - 30.11.-0001.

VANDEN PLAS - Spirit Of Live

Nepisano je pravilo da nakon nekoliko studijskih slijedi live album i Vanden Plas ovdje nije iznimka.

<< < 129130131132133134135 > >>

Kalendar

Besplatno predavanje o zaraznim bolestima kod pasa

15.10.2018. - ponedjeljak

Besplatno predavanje o zaraznim bolestima kod pasa

Zagreb, Močvara
Besplatno

LUCE - Zagreb, Tvornica Kulture, 19.10.2018.

19.10.2018. - petak

LUCE - Zagreb, Tvornica Kulture, 19.10.2018.

Zagreb, Tvornica Kulture

LUCE - Zagreb, Tvornica kulture, 19.10.2018.

19.10.2018. - petak

LUCE - Zagreb, Tvornica kulture, 19.10.2018.

Zagreb, Tvornica kulture
60 kn

BRKOVI - 20.10.2018., Dom Sportova, Zagreb

20.10.2018. - subota

BRKOVI - 20.10.2018., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
70 / 80 kn

Psihodelični metal koncert 24.10. u Močvari

24.10.2018. - srijeda

Psihodelični metal koncert 24.10. u Močvari

Zagreb, Močvara

KRANKŠVESTER - 27.10.2018., Dom Sportova, Zagreb

27.10.2018. - subota

KRANKŠVESTER - 27.10.2018., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
60 / 90 kn

HAGGARD - 29.10.2018., Boogaloo, Zagreb

29.10.2018. - ponedjeljak

HAGGARD - 29.10.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

JURA STUBLIĆ & FILM, 03.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

03.11.2018. - subota

JURA STUBLIĆ & FILM, 03.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
70 kn / 90 kn

Listopad / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

X-ICA FEST: Kawasaki 3P, Kandžija i Gole Žene, The Miceks, Hladovina Band - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.10.2018. - galerija

Galerije

X-ICA FEST: Kawasaki 3P, Kandžija i Gole Žene, The Miceks, Hladovina Band - Zagreb, Tvornica Kulture, 13.10.2018. - galerija
ROD STEWART objavio je novi album

Vijesti

ROD STEWART objavio je novi album
JURA STUBLIĆ & FILM, 03.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

JURA STUBLIĆ & FILM, 03.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
JETHRO TULL - Zagreb, Dom Sportova, 13.10.2018. - galerija

Galerije

JETHRO TULL - Zagreb, Dom Sportova, 13.10.2018. - galerija
ORANGE GOBLIN - The Wolf Bites Back

Recenzije

ORANGE GOBLIN - The Wolf Bites Back
ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Recenzije

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)
ELDER, Ancestors - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 11.10.2018. - galerija

Galerije

ELDER, Ancestors - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 11.10.2018. - galerija
BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest

Recenzije

BEHEMOTH - I Loved You At Your Darkest
DARKO RUNDEK & EKIPA, Tvornica Kulture, 23.11.2018., Zagreb

Kalendar

DARKO RUNDEK & EKIPA, Tvornica Kulture, 23.11.2018., Zagreb
JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU

Recenzije

JOHNNY ENGLISH: PONOVO NA ZADATKU
BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Kalendar

BOA, 17.11.2018., Boogaloo, Zagreb
VOODOO RAMBLE objavio album 'That's way'

Vijesti

VOODOO RAMBLE objavio album 'That's way'
 Iron Maiden na 'Legacy of the Beast' turneji zaradili više od 20 milijuna dolara!

Vijesti

Iron Maiden na 'Legacy of the Beast' turneji zaradili više od 20 milijuna dolara!
Objavljena nova imena Brucošijade FER-a

Vijesti

Objavljena nova imena Brucošijade FER-a
DAMIR URBAN & 4, 07.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

DAMIR URBAN & 4, 07.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
KRYN, MONUMENTS, VOLA, KADINJA i ATLAS, Good Vibrations, 17.10.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

KRYN, MONUMENTS, VOLA, KADINJA i ATLAS, Good Vibrations, 17.10.2018., Močvara, Zagreb
HAGGARD stiže u Boogaloo 29.10.2018.

Vijesti

HAGGARD stiže u Boogaloo 29.10.2018.
HAGGARD - 29.10.2018., Boogaloo, Zagreb

Kalendar

HAGGARD - 29.10.2018., Boogaloo, Zagreb

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK