NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

VINTERSORG - Visions From The Spiral Generator

01.01.2002. - 30.11.-0001.

VINTERSORG - Visions From The Spiral Generator

Kao sto je vecini poznato (ili barem dijelu vecine koja prati zescu scenu), iza imena Vintersorg krije se jedan svedski radoholicar, pravim imenom Andreas Hedlund koji je svoje glazbene pipke tijekom godina rasirio na mnoge projekte i razlicite glazbene pravce.

YNGWIE MALMSTEEN'S RISING FORCE - Attack!!

01.01.2002. - 30.11.-0001.

YNGWIE MALMSTEEN'S RISING FORCE - Attack!!

Novi album gitarskog virtuoza Yngwie-ja Malmsteen-a dokazuje da sve pretpostavke vezane uz njega i dalje ostaju tocne i da je on davnih dana pronasao zvuk u kojem se najbolje nalazi te da mjesta eksperimentiranju definitivno nema.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

01.01.2002. - 30.11.-0001.

ZANDELLE - Twilight On Humanity

Zandelle - nova americka grupa koja odmah prvim preslusavanjem daje do znanja u kojoj vremenskoj dimenziji su 'zapeli' i tko su im uzori.

KALMAH - They Will Return

01.01.2002. - 30.11.-0001.

KALMAH - They Will Return

Izgleda da svaki band mora imati neku svoju furku.

KING DIAMOND - Abigail II

01.01.2002. - 30.11.-0001.

KING DIAMOND - Abigail II

Evo vec 15 minuta zurim u prazan papir i svaki pocetak koji sam napisao sam pobrisao.

LACUNA COIL - Comalies

01.01.2002. - 30.11.-0001.

LACUNA COIL - Comalies

Novi album ovog talijanskog benda donosi nam malo vise zestine od svog prethodnika, dosta melankolije, ali zacudjujuce je to sto uz to ima i jaki pop prizvuk.

LOCKUP - Hate Breeds Suffering

01.01.2002. - 30.11.-0001.

LOCKUP - Hate Breeds Suffering

LockUp - grupa koja se u pocetku smatrala samo side-projektom i ispusnim ventilom Napalm Death i Dimmu Borgir clanova, prerasla je u postavu na koju se moze ozbiljno racunati.

LUCA TURILLI - Prophet Of The Last Eclipse

01.01.2002. - 30.11.-0001.

LUCA TURILLI - Prophet Of The Last Eclipse

Eto, Luca je uspio ponovno! Da se mene pita (da se mene pita:)), ovdje bi bio i kraj recenzije.

IN FLAMES - Reroute to Remain

01.01.2002. - 30.11.-0001.

IN FLAMES - Reroute to Remain

Da mi je samo znati na sto su In Flamesi mislili kada su radili ovaj album - ovakvo nesto doista nisam ocekivao...

ICED EARTH - Horror Show

8

15.09.2001.

ICED EARTH - Horror Show

Uf... Doista ne znam kako da zapocnem ovu recenziju...

<< < 119120121122123124125 > >>

Kalendar

WORLD MUSIC KONCERT: DIRTMUSIC, 21.05.2018., Močvara, Zagreb

21.05.2018. - ponedjeljak

WORLD MUSIC KONCERT: DIRTMUSIC, 21.05.2018., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
70 kn / 90 kn

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

24.05.2018. - četvrtak

MOSKAU & KLINIKA DENISA KATANECA, 24.05.2018, Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

06.07.2018. - petak

METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL, 06.07.2018., Laško, Slovenija

Laško, Društvo Šmolc
18 € / 22 €

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

10.07.2018. - utorak

THE NATIONAL 10.07. na zagrebačkoj Šalati

Zagreb, Šalata
220 (do 10.02.) / 250 kn

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

22.07.2018. - nedjelja

METALDAYS FESTIVAL, 22. - 28.7.2018., Tolmin, Slovenija

Tolmin,
59€ / 129€ / 150€

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

08.08.2018. - srijeda

SZIGET FESTIVAL 2018 - Mađarska, Budimpešta, 08.08.-15.08.2018.

Budimpešta, Island of Freedom - Otok Obudai
early bird: 275 € (na ulazu 325 €) za 7 dana/ 5-dnevna je 250 € (299 €)/ 3-dnevna 179 € (

CALEXICO 13.08. u Rijeci

13.08.2018. - ponedjeljak

CALEXICO 13.08. u Rijeci

Rijeka, Delta
125 / 160 / 200 kn

Svibanj / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Must Read

GUS G. - Fearless

Recenzije

GUS G. - Fearless
AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'

Vijesti

AMORPHIS objavili novi album 'Queen Of Time'
LUCE:

Intervjui

LUCE:"Album će biti kombinacija nekoliko izričaja, ali lajtmotiv melankolije će i dalje biti prisutan u većini pjesama"
ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)

Recenzije

ZAGREBDOX 2018: MOUNTAIN (Planina)
METALLICA najavila europsku turneju 2019.

Vijesti

METALLICA najavila europsku turneju 2019.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.

Izvještaji

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.5.2018.
STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija

Galerije

STONED JESUS, Atlas - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 16.05.2018. - galerija
DAVOR GOBAC:

Intervjui

DAVOR GOBAC: "Pa mi smo dečki koji ništa drugo u životu ne znaju raditi, pa da ne bi propali, sviramo rock'n'roll cijeli život."
RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name

Recenzije

RIVERS OF NIHIL - Where Owls Know My Name
DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Recenzije

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)
TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb

Kalendar

TWILIGHT - JOY DIVISION NIGHT - INTERZONE - PHANTASMAGORIA 19.05.2018., Močvara, Zagreb
NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers

Recenzije

NEKROGOBLIKON - Welcome To Bonkers
Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'

Vijesti

Izašao prvi trailer Queenovog filma 'Bohemian Rhapsody'
COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija

Galerije

COLOUR HAZE - Zagreb, KSET, 13.05.2018. - galerija
JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb

Izvještaji

JONATHAN, Tvornica Kulture, 12.05.2018., Zagreb
DIMMU BORGIR - Eonian

Recenzije

DIMMU BORGIR - Eonian
YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija

Galerije

YO LA TENGO - Zagreb, Jedinstvo, 11.05.2018. - galerija
YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Izvještaji

YO LA TENGO - Zagreb, Pogon Jedinstvo, 11.05.2018.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK