NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

WITHIN TEMPTATION - Mother Earth

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WITHIN TEMPTATION - Mother Earth

Bend koji se u pocetku, a vjerojatno i danas, smatrao kao "drugim bendom iz Nizozemske s pjevacicom" je jako napredovao te se u procesu podosta izmjenio, hmm koliko puta se to mora reci za gothic orjentirane bendove!? Bilo kako bilo, od gothica je ostao jedino predivni glas Sharon den Adel, te poneka tako orjentirana pjesma.

WURDULAK - Ceremony In Flames

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WURDULAK - Ceremony In Flames

Wurdulak je jedan od bandova sa Baphomet/Houscore Recordsa, inace diskografske kuce u vlasnistvu Killjoya (Necrophagia) i Phil Anselma (Pantera).

WYKKED WYTCH - Angelic Vengeance

01.01.2001. - 30.11.-0001.

WYKKED WYTCH - Angelic Vengeance

Neka mi netko kaze da je ovo samo sala! Band blesava imena Wykked Wytch svira toliku stilisticku kopiju Cradle of Filtha da je to nevjerojatno! Oni koji su Britance Hecate Enthroned napadali iz istog razloga, dobit ce cir na zelucu kada cuju ove.

ZORN - Schwarz Metall

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZORN - Schwarz Metall

Iako grupe koje bismo mogli nazvati zacetnicima black metala ili vise ne postoje, ili su se upustile u istrazivanje drugih glazbenih voda, duh izvornog black metala jos uvijek zivi.

ZYKLON - World Ov Worms

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ZYKLON - World Ov Worms

I dok je Ihsahn zaokupljen zajedno sa svojom zenom Ihriel avangardnim projektom Peccatum, ostala dva clana legendarnog Emperora, Samoth (gitara) i Trym (bubnjevi), ukljucujuci i Destruchtora (Myrkskog, gitara) te Daemona (Vokali, Limbonic Art), ostaju u black metal vodama te s projektom Zyklon (poznatim i kao Zyklon-B) izdaju "World ov worms".

KHOLD - Masterpiss Of Pain

01.01.2001. - 30.11.-0001.

KHOLD - Masterpiss Of Pain

Fanovi old-school black metal scene, oprez!!! Ovdje imamo potencijalnog nasljednika Darkthrone-a, koji na mnogo mjesta svog debi albuma "Masterpiss of pain" svira puno bolje i produhovljenije od svojih ucitelja.

KING DIAMOND & BLACK ROSE - 20 Years Ago

01.01.2001. - 30.11.-0001.

KING DIAMOND & BLACK ROSE - 20 Years Ago

Kralj horror metala nas je napao s novim izdanjem! Ili ne? Ako idemo proanalizirati sam naziv albuma, mozemo doci do slijedecih zakljucaka: King Diamond pjeva, ali sa bandom Black Rose (wtf?).

LOVE LIES BLEEDING - S.i.n.

01.01.2001. - 30.11.-0001.

LOVE LIES BLEEDING - S.i.n.

Po mome misljenju Francuska nikada nije bila plodno tlo za (kvalitetne) metal bendove.

LULLACRY - Be My God

01.01.2001. - 30.11.-0001.

LULLACRY - Be My God

Iz Finske u kojoj trenutacno buja gothic/heavy scena dolazi nam nova varijacija na temu, Lullacry.

ICED EARTH - Horror Show

01.01.2001. - 30.11.-0001.

ICED EARTH - Horror Show

Uf...

<< < 119120121122123124125 > >>

Kalendar

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

21.12.2017. - četvrtak

SARAH BRIGHTMAN - Zagreb, Arena, 21.12.2017.

Zagreb, Arena
1190 - 790 kn

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

26.12.2017. - utorak

ĐORĐE BALAŠEVIĆ - Zagreb, Arena, 26.11.2017.

Zagreb, Arena
160 kn/ 180 kn/ 200 kn

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

02.02.2018. - petak

ROD STEWART 02.02.2018. u Areni Zagreb

Zagreb, Arena Zagreb
240 kn - 1490kn

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

02.02.2018. - petak

ARKONA i STRIBOG 02.02.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb , Boogaloo
110 kn/ 130 kn/ 150 kn

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

24.02.2018. - subota

CARO EMERALD - Zagreb, KC D. Petrović, 24.10.2017.

Zagreb, KC D. Petrovića
200 kn

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

28.02.2018. - srijeda

MJUZIKL EVITA - Zagreb, Arena, 28.2.2018.

Zagreb, Arena
189 - 499 kn

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

08.03.2018. - četvrtak

ORPHANED LAND in Bratislava 08.03.2018.

Bratislava, Randal club

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

19.03.2018. - ponedjeljak

Satyricon - 19.03.2018. - Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

11.05.2018. - petak

YO LA TENGO u Pogonu Jedinstvo 11.05.2018.

Zagreb, Pogon Jedinstvo
130 / 150 / 180 kuna

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

19.06.2018. - utorak

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Zagreb , Tvornica Kulture
150 kn / 170kn/ 190 kn

Prosinac / 2017

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Galerije

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Tvornica

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

14.12.2017. − Zagreb, Hrvatska, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

12.12.2017. − Zagreb, Vintage Industrial

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Must Read

THE DARK ELEMENT - The Dark Element

Recenzije

THE DARK ELEMENT - The Dark Element
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017.

Izvještaji

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017.
Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija

Galerije

Tús Nua - Zagreb, Tvornica - 14.12.2017. - galerija
JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija

Galerije

JOSIPA LISAC - Zagreb, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - 14.12.2017. - galerija
Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara

Vijesti

Pjevač bendova SANCTUARY i NEVERMORE Warrel Dane preminuo od srčanog udara
GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija

Galerije

GBH - Zagreb, Vintage Industrial - 12.12.2017. - galerija
SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija

Galerije

SUNDAYS & CYBELE - Zagreb, Močvara - 11.12.2017. - galerija
Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota

Vijesti

Preminuo bubnjar PSIHOMODO POPA Tigran Kalebota
TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju

Recenzije

TAHIJEVI KMETOVI - Franjo Tahy Se Bavi Mišlju
MARILYN MANSON - Heaven Upside Down

Recenzije

MARILYN MANSON - Heaven Upside Down
GUSGUS  - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.

Izvještaji

GUSGUS - Zagreb, Tvornica kulture, 06.12.2017.
BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb

Kalendar

BODY COUNT u Zagrebu - Tvornica Kulture, 19. lipnja 2018., Zagreb
NE OBLIVISCARIS - Urn

Recenzije

NE OBLIVISCARIS - Urn
NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija

Galerije

NAREDNIK LOBANJA, Manheim - Zagreb, Vintage Industrial - 06.12.2017. - galerija
NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!

Vijesti

NICK CAVE & THE BAD SEEDS drugi headliner INmusica!
DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija

Galerije

DUEL - Zagreb, Močvara - 05.12.2017. - galerija
DUEL:

Intervjui

DUEL: "Pokušavamo imati mračnu doom vibru bez da smo dosadni."
BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Izvještaji

BATUSHKA, Frozen Forest, Ater Era - Zagreb, Boogaloo - 03.12.2017.

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK