NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

THE EXPANSE (Prostranstvo)

06.09.2021.

THE EXPANSE (Prostranstvo)

Netko je napisao da je 'The Expanse' - 'Igra Prijestolja' susreće 'Ratni brod Galactica'. Nije netočno. Ali još je točnije da je ova TV serija SF uradak dekade i još puno duže.

SLOM (The Undoing)

18.03.2021.

SLOM (The Undoing)

Ova mini-serija je hibrid između obiteljske drame i klasičnog whodunnit krimića. Uz to je izvrsno snimljena, režirana, imate dojam kao da gledate film u kinematografima.

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

03.03.2021.

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Serija je upravo otkazana nakon dvije sezone, ali je ipak vrijedi pogledati u generalnoj neimaštini dobrih filmova i TV serija.

KRUNA (The Crown)

18.01.2021.

KRUNA (The Crown)

The Crown je iznimno gledana i hvaljena Netflixova serija o vladavini aktualne britanske kraljice Elizabete II, ali prikazana konkretnije sa svim onim mračnim i diskutabilnim periodima raznih članova obitelji Winsdor.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

16.11.2020.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Ovo je serija prvenstveno o šahu i ovisnosti ali je sve prikazano na takav energičan i magnetičan način da imate dojam da gledate neki triler. Plus da se ne možete odlijepiti od ekrana.

THE MANDALORIAN

07.11.2020.

THE MANDALORIAN

Druga sezona ove serije se upravo pocela prikazivati, preporucamo, prikljucite se.

KILLING EVE

03.11.2020.

KILLING EVE

Ako ćemo glazbenim riječnikom, ova je TV serija vrhunski alternativno-darkerski rock krimić.

SNOWPIERCER

27.07.2020.

SNOWPIERCER

Nova Sci-Fi serija po predlošku cjelovečernjeg filma iz 2013. netom je završila i trenutno je glavna tema gledatelja na Internetu.

GRANT

31.05.2020.

GRANT

Ovaj mini serijal može poslužiti kao motivator ili kao dobar tješitelj kada ste na dnu i kad mislite da nema  nade. Jer nije bitna izgubljena bitka već dobiven rat.

AMAZING STORIES

24.05.2020.

AMAZING STORIES

Ova mini-serija pomalo podsjeća na crossover između kultne serije 'Twilight zone', mistike Shyamalanovih, ili pak dječje zaigranosti Spielbergovih filmova.

12 > >>

Kalendar

GOJIRA, 31.01.2022., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BRYAN ADAMS - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.02.2022.

09.02.2022. - srijeda

BRYAN ADAMS - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.02.2022.

Ljubljana, dvorana Stožice

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb  - ODGOĐENO

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

ANTIVALENTINOVO, 25.02.2022., Boćarski Dom, Zagreb

25.02.2022. - petak

ANTIVALENTINOVO, 25.02.2022., Boćarski Dom, Zagreb

Zagreb, Boćarski Dom
60kn/100kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

THE MISSION, 22.03.2022., Boogaloo, Zagreb

22.03.2022. - utorak

THE MISSION, 22.03.2022., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
180/200/220 kn

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

22.03.2022. - utorak

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

Zagreb, Močvara
90 kn/ 110 kn na dan koncerta

EAGLES OF DEATH METAL, 25.03.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

25.03.2022. - petak

EAGLES OF DEATH METAL, 25.03.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

FRANZ FERDINAND, 25.04.2022., Dom Spotova, Zagreb

25.04.2022. - ponedjeljak

FRANZ FERDINAND, 25.04.2022., Dom Spotova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
180/200/230 kn

FINK, 10.05.2022., Tvornica Kulture, Zagreb - OTKAZANO!

10.05.2022. - utorak

FINK, 10.05.2022., Tvornica Kulture, Zagreb - OTKAZANO!

Zagreb, Tvornica Kulture
120 kn/140 kn

Siječanj / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Galerije

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija

12.10.2021. − Zagreb, Mala dvorana Lisinski

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

24.09.2021. − Zagreb, klub Boogaloo

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

Must Read

Japanski trio BORIS aktivno započinje novu godinu

Vijesti

Japanski trio BORIS aktivno započinje novu godinu
Novi projekt IBARAKI predstavlja zanimljiv black metal zvuk

Vijesti

Novi projekt IBARAKI predstavlja zanimljiv black metal zvuk
Preminuo AKI RAHIMOVSKI, pjevač legendarnog Parnog Valjka

Vijesti

Preminuo AKI RAHIMOVSKI, pjevač legendarnog Parnog Valjka
THE HALO EFFECT vraćaju nas u neko drugo doba

Vijesti

THE HALO EFFECT vraćaju nas u neko drugo doba
WARDRUNA predstavlja live spektakl

Vijesti

WARDRUNA predstavlja live spektakl
SPENCER

Recenzije - Film

SPENCER
Preminula RONNIE SPECTOR vlasnica jednog od najvećih svjetskih hitova

Vijesti

Preminula RONNIE SPECTOR vlasnica jednog od najvećih svjetskih hitova
NAJBOLJI FILMOVI 2021. GODINE

Kolumne

NAJBOLJI FILMOVI 2021. GODINE
NAJBOLJE TV SERIJE U 2021. GODINI

Kolumne

NAJBOLJE TV SERIJE U 2021. GODINI
URBI ET ORBI 2021. (Urednička riječ)

Kolumne

URBI ET ORBI 2021. (Urednička riječ)
PERUN.HR - TOP 20 u 2021. godini

Kolumne

PERUN.HR - TOP 20 u 2021. godini
CRVENA TJERALICA (Red Notice)

Recenzije - Film

CRVENA TJERALICA (Red Notice)
EXODUS - Persona Non Grata

Recenzije

EXODUS - Persona Non Grata
MATRIX 4: USKRSNUĆA (The Matrix Resurrections)

Recenzije - Film

MATRIX 4: USKRSNUĆA (The Matrix Resurrections)
JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 19.12.2021.

Izvještaji

JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 19.12.2021.
JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 19.12.2021. - galerija

Galerije

JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 19.12.2021. - galerija
SWALLOW THE SUN - Moonflowers

Recenzije

SWALLOW THE SUN - Moonflowers
ELDER & KADAVAR - Eldovar - A Story Of Darkness & Light

Recenzije

ELDER & KADAVAR - Eldovar - A Story Of Darkness & Light

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK