NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

THE EXPANSE (Prostranstvo)

06.09.2021.

THE EXPANSE (Prostranstvo)

Netko je napisao da je 'The Expanse' - 'Igra Prijestolja' susreće 'Ratni brod Galactica'. Nije netočno. Ali još je točnije da je ova TV serija SF uradak dekade i još puno duže.

SLOM (The Undoing)

18.03.2021.

SLOM (The Undoing)

Ova mini-serija je hibrid između obiteljske drame i klasičnog whodunnit krimića. Uz to je izvrsno snimljena, režirana, imate dojam kao da gledate film u kinematografima.

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

03.03.2021.

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Serija je upravo otkazana nakon dvije sezone, ali je ipak vrijedi pogledati u generalnoj neimaštini dobrih filmova i TV serija.

KRUNA (The Crown)

18.01.2021.

KRUNA (The Crown)

The Crown je iznimno gledana i hvaljena Netflixova serija o vladavini aktualne britanske kraljice Elizabete II, ali prikazana konkretnije sa svim onim mračnim i diskutabilnim periodima raznih članova obitelji Winsdor.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

16.11.2020.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Ovo je serija prvenstveno o šahu i ovisnosti ali je sve prikazano na takav energičan i magnetičan način da imate dojam da gledate neki triler. Plus da se ne možete odlijepiti od ekrana.

THE MANDALORIAN

07.11.2020.

THE MANDALORIAN

Druga sezona ove serije se upravo pocela prikazivati, preporucamo, prikljucite se.

KILLING EVE

03.11.2020.

KILLING EVE

Ako ćemo glazbenim riječnikom, ova je TV serija vrhunski alternativno-darkerski rock krimić.

SNOWPIERCER

27.07.2020.

SNOWPIERCER

Nova Sci-Fi serija po predlošku cjelovečernjeg filma iz 2013. netom je završila i trenutno je glavna tema gledatelja na Internetu.

GRANT

31.05.2020.

GRANT

Ovaj mini serijal može poslužiti kao motivator ili kao dobar tješitelj kada ste na dnu i kad mislite da nema  nade. Jer nije bitna izgubljena bitka već dobiven rat.

AMAZING STORIES

24.05.2020.

AMAZING STORIES

Ova mini-serija pomalo podsjeća na crossover između kultne serije 'Twilight zone', mistike Shyamalanovih, ili pak dječje zaigranosti Spielbergovih filmova.

12 > >>

Kalendar

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

17.09.2021. - petak

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

Europavox festival - Zagreb, Tvornica kulture,  24. - 25.9.2021.

24.09.2021. - petak

Europavox festival - Zagreb, Tvornica kulture, 24. - 25.9.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

24.09.2021. - petak

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Zagreb, Jarun, kraj skejt parka
170 kn /190 kn

BUČ KESIDI - Zagreb, dvorište ALU, 24. - 29.09.2021.

24.09.2021. - petak

BUČ KESIDI - Zagreb, dvorište ALU, 24. - 29.09.2021.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti
80 kn / 100 kn na dan koncerta

S.A.R.S. - Zagreb, open air  ispred paviljona 15  na Velesajmu, 25.09.2021.

25.09.2021. - subota

S.A.R.S. - Zagreb, open air ispred paviljona 15 na Velesajmu, 25.09.2021.

Zagreb, paviljon 15 na Zagrebačkom Velesajmu

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

12.10.2021. - utorak

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

Zagreb, MD Lisinski
100 kn/ 120 kn/ 140 kn/ 160 kn

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

Rujan / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

CRY MACHO

Recenzije - Film

CRY MACHO
PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Recenzije - Film

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)
MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish

Vijesti

MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish
MASTODON se vraćaju u Zagreb

Vijesti

MASTODON se vraćaju u Zagreb
Podijeljeni televizijski Oscari - EMMYi

Vijesti

Podijeljeni televizijski Oscari - EMMYi
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Kalendar

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.
THE EXPANSE (Prostranstvo)

Recenzije - TV serije

THE EXPANSE (Prostranstvo)
PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

Recenzije - Film

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)
IRON MAIDEN - Senjutsu

Recenzije

IRON MAIDEN - Senjutsu
2CELLOS obradili hit Aerosmitha 'Cryin'

Vijesti

2CELLOS obradili hit Aerosmitha 'Cryin'
LISINSKI - Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu

Vijesti

LISINSKI - Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu
ZAČARANA MOČVARA:  MIRNA - Zagreb, Močvara, 09.09.2021.

Kalendar

ZAČARANA MOČVARA: MIRNA - Zagreb, Močvara, 09.09.2021.
Danas Motovun donosi spektakl Spikea Leeja o turneji Davida Byrnea

Vijesti

Danas Motovun donosi spektakl Spikea Leeja o turneji Davida Byrnea
INmusic festival #15 dodaje četvrti dan!

Vijesti

INmusic festival #15 dodaje četvrti dan!
MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Recenzije - Film

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)
DREAM THEATER ponovno stižu u Zagreb

Vijesti

DREAM THEATER ponovno stižu u Zagreb
FEAR FACTORY - Aggression Continuum

Recenzije

FEAR FACTORY - Aggression Continuum
INmusic predstavlja Europavox festival u Tvornici kulture 24. i 25. rujna

Vijesti

INmusic predstavlja Europavox festival u Tvornici kulture 24. i 25. rujna

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK