NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

REACHER - Sezona 1

24.03.2022.

REACHER - Sezona 1

Ako vam 'zvoni' ime Reacher, da to je literarni lik Jack Reacher kojeg je filmski utjelovio Tom Cruise. No, Cruise je svom Reacheru dao neka druga obilježja, pa smo više gledali lik Ethana Hawkea, nego autentičnog Reachera.

THE BOOK OF BOBA FETT - Sezona 1

22.02.2022.

THE BOOK OF BOBA FETT - Sezona 1

Ova spin-off serija iz svijeta Star Warsa je isključivo samo za poznavaoce istog, a puno će značiti ako ste gledali i The Mandalorian. Kao zasebna serija, teško da će vam biti zanimljiva za gledanje, osim kao neobavezna SF western zabava.

THE EXPANSE (Prostranstvo)

06.09.2021.

THE EXPANSE (Prostranstvo)

Netko je napisao da je 'The Expanse' - 'Igra Prijestolja' susreće 'Ratni brod Galactica'. Nije netočno. Ali još je točnije da je ova TV serija SF uradak dekade i još puno duže.

SLOM (The Undoing)

18.03.2021.

SLOM (The Undoing)

Ova mini-serija je hibrid između obiteljske drame i klasičnog whodunnit krimića. Uz to je izvrsno snimljena, režirana, imate dojam kao da gledate film u kinematografima.

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

03.03.2021.

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Serija je upravo otkazana nakon dvije sezone, ali je ipak vrijedi pogledati u generalnoj neimaštini dobrih filmova i TV serija.

KRUNA (The Crown)

18.01.2021.

KRUNA (The Crown)

The Crown je iznimno gledana i hvaljena Netflixova serija o vladavini aktualne britanske kraljice Elizabete II, ali prikazana konkretnije sa svim onim mračnim i diskutabilnim periodima raznih članova obitelji Winsdor.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

16.11.2020.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Ovo je serija prvenstveno o šahu i ovisnosti ali je sve prikazano na takav energičan i magnetičan način da imate dojam da gledate neki triler. Plus da se ne možete odlijepiti od ekrana.

THE MANDALORIAN

07.11.2020.

THE MANDALORIAN

Druga sezona ove serije se upravo pocela prikazivati, preporucamo, prikljucite se.

KILLING EVE

03.11.2020.

KILLING EVE

Ako ćemo glazbenim riječnikom, ova je TV serija vrhunski alternativno-darkerski rock krimić.

SNOWPIERCER

27.07.2020.

SNOWPIERCER

Nova Sci-Fi serija po predlošku cjelovečernjeg filma iz 2013. netom je završila i trenutno je glavna tema gledatelja na Internetu.

12 > >>

Kalendar

ZUCCHERO - Zagreb, KD Lisinski, 28.06.2022.

28.06.2022. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, KD Lisinski, 28.06.2022.

Zagreb, KD Lisinski
210 /280 /350 /420 /490 kn

FIBRA FEST, 30.06.2022.- 02.07.2022., Ljetno kino Bačvice, Split

30.06.2022. - četvrtak

FIBRA FEST, 30.06.2022.- 02.07.2022., Ljetno kino Bačvice, Split

Split, Ljetno kino Bačvice
80 kn / 140 kn

SIMPLE MINDS - Zagreb, SRC Šalata, 30.06.2021.

30.06.2022. - četvrtak

SIMPLE MINDS - Zagreb, SRC Šalata, 30.06.2021.

Zagreb, SRC Šalata
240 kn /270 kn

SIMPLE MINDS AFTER SHOW PARTY by Tomi Phantasma 30.06.2022., Dva Osam Zagreb

30.06.2022. - četvrtak

SIMPLE MINDS AFTER SHOW PARTY by Tomi Phantasma 30.06.2022., Dva Osam Zagreb

Zagreb, Dva Osam
besplatno s ulaznicom za koncert/30kn-40kn

WHITESNAKE, 02.07.2022., Šalata, Zagreb

02.07.2022. - subota

WHITESNAKE, 02.07.2022., Šalata, Zagreb

Zagreb, Šalata

THE DOORS ALIVE, 02.07.2022., Boogaloo, Zagreb

02.07.2022. - subota

THE DOORS ALIVE, 02.07.2022., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
120 kn/140 kn/160kn

ZMAJEVO, 02.07.2022., Zmajska pivovara, Zagreb

02.07.2022. - subota

ZMAJEVO, 02.07.2022., Zmajska pivovara, Zagreb

Zagreb, Zmajska pivovara
Besplatno

LJETO U MSU: SARA RENAR - Zagreb, MSU, 02.07.2022.

02.07.2022. - subota

LJETO U MSU: SARA RENAR - Zagreb, MSU, 02.07.2022.

Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti
79 kn

80's PARTY nakon koncerta The Dorrs Alive, 02.07.2022., Boogaloo, Zagreb

02.07.2022. - subota

80's PARTY nakon koncerta The Dorrs Alive, 02.07.2022., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno/20kn iza ponoći

BAJAGA & INSTRUKTORI, 07.07.2022., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenika

07.07.2022. - četvrtak

BAJAGA & INSTRUKTORI, 07.07.2022., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenika

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
250 kn

Lipanj / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

INMUSIC 4.dan (KASABIAN, RIVAL SONS, RóISíN MURPHY....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 23.06.2022.

Izvještaji

INMUSIC 4.dan (KASABIAN, RIVAL SONS, RóISíN MURPHY....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 23.06.2022.
INMUSIC 4.dan (KASABIAN, RIVAL SONS, RóISíN MURPHY....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 23.06.2022. - galerija

Galerije

INMUSIC 4.dan (KASABIAN, RIVAL SONS, RóISíN MURPHY....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 23.06.2022. - galerija
INMUSIC 3.dan (DEFTONES, SLEAFORD MODS, ROYAL BLOOD, GOGOL BORDELLO....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 22.06.2022.

Izvještaji

INMUSIC 3.dan (DEFTONES, SLEAFORD MODS, ROYAL BLOOD, GOGOL BORDELLO....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 22.06.2022.
INMUSIC 3.dan (DEFTONES, SLEAFORD MODS, ROYAL BLOOD, GOGOL BORDELLO....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 22.06.2022. - galerija

Galerije

INMUSIC 3.dan (DEFTONES, SLEAFORD MODS, ROYAL BLOOD, GOGOL BORDELLO....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 22.06.2022. - galerija
INMUSIC 2.dan (NICK CAVE & THE BAD SEEDS, WHITE LIES....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 21.06.2022.

Izvještaji

INMUSIC 2.dan (NICK CAVE & THE BAD SEEDS, WHITE LIES....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 21.06.2022.
INMUSIC 2.dan (NICK CAVE & THE BAD SEEDS, WHITE LIES....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 21.06.2022. - galerija

Galerije

INMUSIC 2.dan (NICK CAVE & THE BAD SEEDS, WHITE LIES....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 21.06.2022. - galerija
INMUSIC 1.dan (THE KILLERS, IDLES, Fontaines D.C....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 20.06.2022.

Izvještaji

INMUSIC 1.dan (THE KILLERS, IDLES, Fontaines D.C....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 20.06.2022.
INMUSIC 1.dan (THE KILLERS, IDLES, Fontaines D.C....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 20.06.2022. - galerija

Galerije

INMUSIC 1.dan (THE KILLERS, IDLES, Fontaines D.C....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 20.06.2022. - galerija
KREATOR - Hate Über Alles

Recenzije

KREATOR - Hate Über Alles
ELUSIVE GOD - Trapped In A Future Unknown

Recenzije

ELUSIVE GOD - Trapped In A Future Unknown
Festival saživljen sa gradom

Kolumne

Festival saživljen sa gradom
BLACK LIPS - Zagreb, Vintage Industrial Bar,15.06.2022. - galerija

Galerije

BLACK LIPS - Zagreb, Vintage Industrial Bar,15.06.2022. - galerija
IMPERIAL TRIUMPHANT, Nero Di Marte - Zagreb, Močvara, 14.06.2022. - galerija

Galerije

IMPERIAL TRIUMPHANT, Nero Di Marte - Zagreb, Močvara, 14.06.2022. - galerija
KEOPS + ARISES, 11.06.2022., OKC Palach, Rijeka

Izvještaji

KEOPS + ARISES, 11.06.2022., OKC Palach, Rijeka
BEING AS AN OCEAN - Zagreb, Močvara, 13.06.2022. - galerija

Galerije

BEING AS AN OCEAN - Zagreb, Močvara, 13.06.2022. - galerija
MARIO BIONDI - Zagreb, Tvornica Kulture, 08.06.2022.

Izvještaji

MARIO BIONDI - Zagreb, Tvornica Kulture, 08.06.2022.
MARIO BIONDI - Zagreb, Tvornica Kulture, 08.06.2022. - galerija

Galerije

MARIO BIONDI - Zagreb, Tvornica Kulture, 08.06.2022. - galerija
SJEĆANJA UBOJICE (Memory)

Recenzije - Film

SJEĆANJA UBOJICE (Memory)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK