NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

PAM & TOMMY

29.03.2022.

PAM & TOMMY

Mini serija o životu Playboyeve zečice i (Baywatch) glumice Pamele Anderson i bubnjara Mötley Crüea, Tommy Leea - vizažistički Oscar i mnogo (scenarističke) golotinje.

REACHER - Sezona 1

24.03.2022.

REACHER - Sezona 1

Ako vam 'zvoni' ime Reacher, da to je literarni lik Jack Reacher kojeg je filmski utjelovio Tom Cruise. No, Cruise je svom Reacheru dao neka druga obilježja, pa smo više gledali lik Ethana Hawkea, nego autentičnog Reachera.

THE BOOK OF BOBA FETT - Sezona 1

22.02.2022.

THE BOOK OF BOBA FETT - Sezona 1

Ova spin-off serija iz svijeta Star Warsa je isključivo samo za poznavaoce istog, a puno će značiti ako ste gledali i The Mandalorian. Kao zasebna serija, teško da će vam biti zanimljiva za gledanje, osim kao neobavezna SF western zabava.

THE EXPANSE (Prostranstvo)

06.09.2021.

THE EXPANSE (Prostranstvo)

Netko je napisao da je 'The Expanse' - 'Igra Prijestolja' susreće 'Ratni brod Galactica'. Nije netočno. Ali još je točnije da je ova TV serija SF uradak dekade i još puno duže.

SLOM (The Undoing)

18.03.2021.

SLOM (The Undoing)

Ova mini-serija je hibrid između obiteljske drame i klasičnog whodunnit krimića. Uz to je izvrsno snimljena, režirana, imate dojam kao da gledate film u kinematografima.

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

03.03.2021.

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Serija je upravo otkazana nakon dvije sezone, ali je ipak vrijedi pogledati u generalnoj neimaštini dobrih filmova i TV serija.

KRUNA (The Crown)

18.01.2021.

KRUNA (The Crown)

The Crown je iznimno gledana i hvaljena Netflixova serija o vladavini aktualne britanske kraljice Elizabete II, ali prikazana konkretnije sa svim onim mračnim i diskutabilnim periodima raznih članova obitelji Winsdor.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

16.11.2020.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Ovo je serija prvenstveno o šahu i ovisnosti ali je sve prikazano na takav energičan i magnetičan način da imate dojam da gledate neki triler. Plus da se ne možete odlijepiti od ekrana.

THE MANDALORIAN

07.11.2020.

THE MANDALORIAN

Druga sezona ove serije se upravo pocela prikazivati, preporucamo, prikljucite se.

KILLING EVE

03.11.2020.

KILLING EVE

Ako ćemo glazbenim riječnikom, ova je TV serija vrhunski alternativno-darkerski rock krimić.

12 > >>

Kalendar

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu -  Zagreb, Tvornica kulture, 11.02.2023.

11.02.2023. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu - Zagreb, Tvornica kulture, 11.02.2023.

Zagreb, Tvornica kulture
190kn/220kn/250kn

GORGOROTH, Zagreb, Boogaloo, 26.03.2023.

26.02.2023. - nedjelja

GORGOROTH, Zagreb, Boogaloo, 26.03.2023.

Zagreb, Boogaloo
170 kn/ 26 €/ 29 €

GRIMA, Zagreb, Vintage Industrial Bar, 09.03.2023.

09.03.2023. - četvrtak

GRIMA, Zagreb, Vintage Industrial Bar, 09.03.2023.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
90 kn/15 €

PARAF, Zagreb, Boogaloo, 11.03.2022.

11.03.2023. - subota

PARAF, Zagreb, Boogaloo, 11.03.2022.

Zagreb, Boogaloo
12 €/15 €

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

22.03.2023. - srijeda

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

Zagreb, Boogaloo
23 €/27€/31€

STEVE VAI, Zagreb, Tvornica Kulture, 13.04.2022.

13.04.2023. - četvrtak

STEVE VAI, Zagreb, Tvornica Kulture, 13.04.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
34 € / 37€/ 40 €

LAIBACH, Zagreb, Tvornica Kulture, 14.04.2023.

14.04.2023. - petak

LAIBACH, Zagreb, Tvornica Kulture, 14.04.2023.

Zagreb, Tvornica Kulture
20 €/23 €/26 €

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

18.05.2023. - četvrtak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

Ferrara, Parco Urbano G. Bassani
97,50 EUR

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

21.05.2023. - nedjelja

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

Rim, Circo Massimo
115 EUR

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

23.07.2023. - nedjelja

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

Zagreb, Arena

Siječanj / 2023

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

U prodaji posljednjih 800 ulaznica za Robbieja Williamsa u Puli

Vijesti

U prodaji posljednjih 800 ulaznica za Robbieja Williamsa u Puli
Objavljene nominacije za OSCARE

Vijesti

Objavljene nominacije za OSCARE
FLORENCE + THE MACHINE ponovo u Hrvatskoj, ovaj put na samostalnom koncertu

Vijesti

FLORENCE + THE MACHINE ponovo u Hrvatskoj, ovaj put na samostalnom koncertu
STEVE VAI prvi put u Zagrebu poslije 11 godina

Vijesti

STEVE VAI prvi put u Zagrebu poslije 11 godina
SIGUR ROS dva puta u Šibeniku

Vijesti

SIGUR ROS dva puta u Šibeniku
NORAH JONES nakon 16 godina ponovo u Hrvatskoj

Vijesti

NORAH JONES nakon 16 godina ponovo u Hrvatskoj
Podijeljeni Zlatni globusi - trijumf Stevena Spielberga, Elvisa, White Lotusa i Abbott Elementarya

Vijesti

Podijeljeni Zlatni globusi - trijumf Stevena Spielberga, Elvisa, White Lotusa i Abbott Elementarya
Preminuo JEFF BECK, jedan od najvećih gitarista svih vremena

Vijesti

Preminuo JEFF BECK, jedan od najvećih gitarista svih vremena
PERUN.HR - TOP 20 u 2022. godini

Kolumne

PERUN.HR - TOP 20 u 2022. godini
Treće ukazanje etnosa u hrvatskoj glazbi na razmeđu između popularne i „alternativne“

Kolumne

Treće ukazanje etnosa u hrvatskoj glazbi na razmeđu između popularne i „alternativne“
Preminuo Maxi Jazz iz legendarne grupe Faithless

Vijesti

Preminuo Maxi Jazz iz legendarne grupe Faithless
Preminuo MASSIMO SAVIĆ

Vijesti

Preminuo MASSIMO SAVIĆ
CANDLEMASS - Sweet Evil Sun

Recenzije

CANDLEMASS - Sweet Evil Sun
RIOT CITY - Electric Elite

Recenzije

RIOT CITY - Electric Elite
ZEAL&ARDOR, Sooma - Zagreb, Močvara, 13.12.2022. - galerija

Galerije

ZEAL&ARDOR, Sooma - Zagreb, Močvara, 13.12.2022. - galerija
TARJA - Best Of: Living The Dream

Recenzije

TARJA - Best Of: Living The Dream
ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom

Vijesti

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom
IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK