NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

KRUNA (The Crown)

18.01.2021.

KRUNA (The Crown)

The Crown je iznimno gledana i hvaljena Netflixova serija o vladavini aktualne britanske kraljice Elizabete II, ali prikazana konkretnije sa svim onim mračnim i diskutabilnim periodima raznih članova obitelji Winsdor.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

16.11.2020.

DAMIN GAMBIT (The Queen's Gambit)

Ovo je serija prvenstveno o šahu i ovisnosti ali je sve prikazano na takav energičan i magnetičan način da imate dojam da gledate neki triler. Plus da se ne možete odlijepiti od ekrana.

THE MANDALORIAN

07.11.2020.

THE MANDALORIAN

Druga sezona ove serije se upravo pocela prikazivati, preporucamo, prikljucite se.

KILLING EVE

03.11.2020.

KILLING EVE

Ako ćemo glazbenim riječnikom, ova je TV serija vrhunski alternativno-darkerski rock krimić.

SNOWPIERCER

27.07.2020.

SNOWPIERCER

Nova Sci-Fi serija po predlošku cjelovečernjeg filma iz 2013. netom je završila i trenutno je glavna tema gledatelja na Internetu.

GRANT

31.05.2020.

GRANT

Ovaj mini serijal može poslužiti kao motivator ili kao dobar tješitelj kada ste na dnu i kad mislite da nema  nade. Jer nije bitna izgubljena bitka već dobiven rat.

AMAZING STORIES

24.05.2020.

AMAZING STORIES

Ova mini-serija pomalo podsjeća na crossover između kultne serije 'Twilight zone', mistike Shyamalanovih, ili pak dječje zaigranosti Spielbergovih filmova.

TJELESNI ČUVAR (Bodyguard)

07.05.2020.

TJELESNI ČUVAR (Bodyguard)

O ovoj seriji pričalo se cijele prošle godine, naročito potencijalnom nastavku, a trenutno je možete gledati na HTV2.

JEDINI SVJEDOK (Designated Survivor)

27.04.2020.

JEDINI SVJEDOK (Designated Survivor)

Ova izvrsna serija istražuje kako bi bilo kad bi bilo da osoba koju vodstvo SAD odabere kao određenog preživjelog u slučaju smrti svih koji vladaju SAD-om - stvarno i postane novi Predsjednik.

TALES FROM THE LOOP

23.04.2020.

TALES FROM THE LOOP

Amazonova nova serija je sasvim neobičan SF uradak koji apsolutno zahtijeva vašu pažnju i gledanje.

1

Kalendar

BRKOVI, Virtualni koncert, 06.03.2021.

06.03.2021. - subota

BRKOVI, Virtualni koncert, 06.03.2021.

, Virtualno
50 kn/70kn/90kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb  - ODGOĐENO

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb - ODGOĐENO

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Ožujak / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

Legendarni Willie Nelson objavljuje novi album 'That's Life'

Vijesti

Legendarni Willie Nelson objavljuje novi album 'That's Life'
THE OFFSPRING objavljuje novi album nakon skoro 10 godina!

Vijesti

THE OFFSPRING objavljuje novi album nakon skoro 10 godina!
BOB DYLAN objavio novi album - 'Bob Dylan - 1970'

Vijesti

BOB DYLAN objavio novi album - 'Bob Dylan - 1970'
Podijeljeni Zlatni Globusi

Vijesti

Podijeljeni Zlatni Globusi
Osvojite Mason gitaru signed by Muse #ilovelive

Vijesti

Osvojite Mason gitaru signed by Muse #ilovelive
''LJUBAV I MODA'' – 35 godina debitantskog albuma ĐAVOLA

Kolumne

''LJUBAV I MODA'' – 35 godina debitantskog albuma ĐAVOLA
MALE STVARI (The Little things)

Recenzije - Film

MALE STVARI (The Little things)
ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'

Intervjui

ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'
Otišao jedan od najvećih kantautora ove regije - preminuo Đorđe Balašević

Vijesti

Otišao jedan od najvećih kantautora ove regije - preminuo Đorđe Balašević
SLASH: 'Odlučili smo: 'Hajdemo održati koncert u Hrvatskoj!' '

Intervjui

SLASH: 'Odlučili smo: 'Hajdemo održati koncert u Hrvatskoj!' '
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.

Izvještaji

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.
MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija

Galerije

MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija
GRIMA - Rotten Garden

Recenzije

GRIMA - Rotten Garden
Frontwoman Be Sharp Banda pozvana na Women in Blues Showcase u Memphisu 14. veljače

Vijesti

Frontwoman Be Sharp Banda pozvana na Women in Blues Showcase u Memphisu 14. veljače
FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Recenzije

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight
YAYA i IZGUBLJENI VIKEND objavili su singl i pripadajući videospot

Vijesti

YAYA i IZGUBLJENI VIKEND objavili su singl i pripadajući videospot
Marko Matijević Sekul dobitnik natječaja Hrvatskog društva skladatelja za novi Manntrin album

Vijesti

Marko Matijević Sekul dobitnik natječaja Hrvatskog društva skladatelja za novi Manntrin album
JOSIPA LISAC uoči svog prvog virtualnog koncerta

Vijesti

JOSIPA LISAC uoči svog prvog virtualnog koncerta

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK