NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

13.10.2018.

ZVIJEZDA JE ROĐENA (A star is Born)

Zvijezda je zaista rođena.

ZOV DIVLJINE (The Call of the Wild)

21.04.2020.

ZOV DIVLJINE (The Call of the Wild)

Čuvena knjiga lektire američkog pisca Jacka Londona dobila je još jednu filmsku verziju. Ne baš najbolju i pohvale vrijednu, ali će vas barem nakratko odvući iz fotelje korona-izolacije u pustolovinu.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

16.09.2019.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Iako je u filmu glavna tema sudski proces o naizgled jednostavnom ubojstvu - film postavlja moralna pitanja o pravu i pravdi, te tretiranju i procesuiranju nacističkih zločinaca.

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

11.06.2018.

ZADRŽI DAH (Dans la brume - Just a breath away)

'Zadrži dah' je još jedan neobičan i interesantan, ne-blockbusterovski i ne-hollywoodski film kojeg nalazimo ovih dana na kino-repertoaru i to ni manje ni više nego film katastrofe. A rezultat je sve samo ne katrastrofalan.

YESTERDAY

07.07.2019.

YESTERDAY

Nakon filmova o Queenu i Eltonu Johnu, u kinima možete gledati iznimno zabavan i šarmantan film pun glazbe The Beatlesa.

UDOVICE (Widows)

09.12.2018.

UDOVICE (Widows)

Za razliku od gro većine 'pljačkaških' filmova "Udovice" nude i inteligentniji i emotivniji, dramski pristup likovima i priči, te obilje neočekivanih preokreta.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

14.09.2018.

U MRTVOM KUTU (Blindspotting)

Ovo je indie film o rasno-socijalnim odnosima koji je na Sundanceu ispraćen s oduševljenjem. Neće se svima svidjeti ali to nimalo ne umanjuje njegovu kvalitetu.

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

09.12.2019.

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Izuzetno snažan film koji vas nikako neće ostaviti ravnodušnim, a o Almodovaru i Banderasu ćete samo potvrditi ono što već i sav filmski svijet zna da su majstori svog zanata.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

02.05.2018.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

'Tri plakta izvan grada' izaziva dva posve oprečna dojma: prvi je odmah nakon gledanja: 'Uh koja filmčina!', dok nakon pomnijeg promišljanja vidiš nekolicinu smetajućih rupa u scenariju, no ukupan dojam je još uvijek izvrstan.

TOGO

19.05.2020.

TOGO

Film je izmnimno atmosferična, topla i emotivna psećo-ljudska priča, koja je uz to još i sjajan film. A pas je - pravi!

1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK