NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

21.01.2021.

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

Ako stvarno nemate što gledati u kinu do vas, niti na TV ili online, pođite pogledati ovaj katastrofalno loš film koji je valjda htio oživiti novčanik Paula Hogana.

DA 5 BLOODS

09.01.2021.

DA 5 BLOODS

Film čuvenog redatelja Spike Leeja o tamnoputim veteranima koji se vraćaju u Vijetnam, pobrao je velike hvalospjeve kritike, ali ne tako bajne od publike. Istina je u sredini.

WONDER WOMAN 1984

05.01.2021.

WONDER WOMAN 1984

DC Comics film konačno u našim kinima!

POKAJNIK  (Honest Thief)

21.12.2020.

POKAJNIK (Honest Thief)

'Pokajnik' s Liamom Neesonom nam nudi jednu vrlo prosječnu, ali nasušno traženu zabavu i možda ponajviše razbibrigu u ovo doba kada se mnogi rijetno odlučuju ići u kino. 

QUO VADIS, AIDA?

18.12.2020.

QUO VADIS, AIDA?

Film je bosanskohercegovački kandidat za filmsku nagradu Oscar.

AVA

06.11.2020.

AVA

Film s prežvakanom temom o ženskoj profi uboijici: gledljivo, ali ne garantiramo da nećete zaspati dok ga gledate.

MULAN

27.10.2020.

MULAN

Disney je uletio u aktualni vlak girl powera pa je nakon 'crtića' snimio i puno ozbiljniju igranu verziju legende o kineskoj djevojci koja se maskira u sina i odlazi u carsku vojsku umjesto starog oca.

NOVI MUTANTI (The New Mutants)

26.10.2020.

NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Novi mutanti - novi heroji? Ili nova limunada od filma? Ovo je film koji ćete film s lakoćom pogledati, pitanje je koliko ćete ga pamtiti.

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

19.10.2020.

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Film je priča o jednoj od najvećih francuskih afera ikad - aferi Dreyfuss. Odličan film redatelja Romana Polanskog za sve nas koji želimo ići nešto kvalitetno pogledati u kino.

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

13.10.2020.

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

Koronska 2020. deprimirala nas je na najjače, ali kad pogledate 'Greenland' shvatite da uvijek može biti i gore, pa je rezultat filma da iz kina zapravo izađete bolje raspoloženi.

1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK