NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

100 STVARI  (100 things)

04.03.2019.

100 STVARI (100 things)

Ovo je pravi feel good film. Toliko danas potreban i u ovo doba godine kada nije toliko sunčano. Upravo '100 stvari' nam daje primjerenu dozu dopamina u tijelo da izdržimo do ljeta.

1917

14.01.2020.

1917

'One-take' tehnika snimanja filma je toliko savršeno napravljena da filmu nedostaje samo savršen scenarij da bude remek-djelo. Bez obzira, ovo je definitivno jedan od najboljih filmova godine i jedan od najboljih ratnih uopće.

21 MOST (21 bridges)

07.03.2020.

21 MOST (21 bridges)

Sve rjeđi akcijski filmovi koji nisu superjunačkog predznaka, ovaj je dobrodošla iznimka, a sam je film nabijen dinamikom, brzim događanjima, ali i stane kada treba.

AD ASTRA

23.09.2019.

AD ASTRA

U ovom filmu su čudesne scenografija i fotografija (pa i glazba), a mogao je biti i cijeli film. Pitt i Lee Jones su izvrsni, ali film vrvi tehničkim i znanstvenim netočnostima.

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

26.02.2019.

ALITA: ANĐEO BORBE (Alita: Battle Angel)

Alita je postapokaliptični "wannabe" cyberpunk SF Roberta Rodrigueza.

AQUAMAN

31.12.2018.

AQUAMAN

Vizualno je film spektakularan do nevjerojatnosti, a 'vodena' priča je pun pogodak pa je zapravo je neobično što DC nije već nekad ranije odlučio ekranizirati 'Aquamana'.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

27.05.2019.

ASBURY PARK: RIOT, REDEMPTION, ROCK N ROLL

U srijedu je u kinodvoranama diljem svijeta, pa tako i u dva naša Cinestara prikazan ovaj dokumentarac o glazbenoj sceni gradića u New Jerseyju otkuda potječe i jedan od najvećih: Bruce Springsteen.

AVA

06.11.2020.

AVA

Film s prežvakanom temom o ženskoj profi uboijici: gledljivo, ali ne garantiramo da nećete zaspati dok ga gledate.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

28.04.2019.

BENOV POVRATAK (Ben is back)

Ovo je film o ovisnicima, što o narkoticima što o emocijama. Iako primarno obiteljska drama, polovica filma je zapravo svojevrstan triler.

BIJELA VRANA (The White Crow)

03.11.2019.

BIJELA VRANA (The White Crow)

Ova izvrstan film je priča o ruskom baletanu Rudolfu Nureyevu jednom od najvećih baletana na svijetu, prvog umjetničkog prebjega iz komunističkog SSSR na zapad i jedna od prvih žrtava AIDSa.

1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK