NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

JOKER (Joker)

01.11.2019.

JOKER (Joker)

I film i lik, te Joaquin Phoenix su toliko snažni da apsolutno ne vidim druge kandidate za najviše nagrade.

JUDY

30.10.2019.

JUDY

Film je dobra i emotivna priča o jednoj povijesnoj umjetnici, Judy Garland, u sjajnoj interpretaciji Renee Zellweger.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

29.10.2019.

DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ

U današnjim kriznim, prijelaznim vremenima trebamo ovakav film koji nam daje onu potrebitu nadu u humanost naših najbližih susjeda onda kada nam ustreba.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

04.10.2019.

PREVARANTICE S WALL STREETA (Hustlers)

Možda bi ova rekreacija istinite priče i ispao dobar film da su tvorci zamislili neki smjer i držali se toga. Ovako, film je ništa drugo do gledanje JLo i ostale zamamne gole kože.

AD ASTRA

23.09.2019.

AD ASTRA

U ovom filmu su čudesne scenografija i fotografija (pa i glazba), a mogao je biti i cijeli film. Pitt i Lee Jones su izvrsni, ali film vrvi tehničkim i znanstvenim netočnostima.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

16.09.2019.

ZLOČIN BEZ KRIVNJE: SLUČAJ COLLINI (The Collini Case)

Iako je u filmu glavna tema sudski proces o naizgled jednostavnom ubojstvu - film postavlja moralna pitanja o pravu i pravdi, te tretiranju i procesuiranju nacističkih zločinaca.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

12.09.2019.

PAD ANĐELA (Angel Has Fallen)

Začudo, treći film kojeg ponovo nosi lik Mikea Banninga, pripadnika američke predsjednikove tajne službe -  je neočekivano i najbolji dio trilogije.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

28.08.2019.

BILO JEDNOM U HOLLYWOODU (Once upon a time in....Hollywood)

Nije bitno da znate da je ovo film Quentina Tarantina - bitno je da je ovo film koji vrijedi gledati nekoliko puta. I zavrjeđuje masu Oscara i to glavne. I da je do sada najbolji film godine.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

14.08.2019.

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Superuspješna franšiza Brzih i žestokih ovdje predstavlja prvi zaseban, spin-off film, odnosno proširivanje franšize, u kojem su glavni likovi zvijezde koje su došle u Brze naknadno (i pomalo pokvarile osnovnu franšizu pretvarajući je u tipski akcijski serijal).

KOŽA (Skin)

02.08.2019.

KOŽA (Skin)

Naznaka kakvog takvog iskupljenja, iako je "hollywoodski" urađeno, dovoljno je efektna i uvjerljiva da glavni lik, okorjeli i veoma nasilni neonacist/skinhead gotovo zadobije podršku gledatelja.

<< < 2345678 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK