NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

21 MOST (21 bridges)

07.03.2020.

21 MOST (21 bridges)

Sve rjeđi akcijski filmovi koji nisu superjunačkog predznaka, ovaj je dobrodošla iznimka, a sam je film nabijen dinamikom, brzim događanjima, ali i stane kada treba.

SONIC: SUPER JEŽ (Sonic the Hedgehog)

29.02.2020.

SONIC: SUPER JEŽ (Sonic the Hedgehog)

Filmska adaptacija popularne videoigrice svjetlo dana je ugledala uz puno muka, kritičari ga ne vole, fanovi su zadovoljni a ostali će uživati u jednostavnoj priči i neopterećenom i zabavnom filmiću.

MUTNE VODE (Dark waters)

16.02.2020.

MUTNE VODE (Dark waters)

Ovaj film je bitan isključivo radi sadržaja - istinita priča o toksičnosti velikog američkog izuma Teflona koja u nedostaku neke svjetske regulatorne komisije pokušava osvijestiti potrošače da prestanu koristiti proizvode od teflona.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

06.02.2020.

PRIČA O BRAKU (Marriage Story)

Paleta emocija u ovom filmu je velika i iznimno uspješno izvedena, a da nijednom nisam imala dojam da gledam 'cmoljavi' film.

GOSPODA (The Gentlemen)

01.02.2020.

GOSPODA (The Gentlemen)

Stilizirani likovi i film, dobra priča vrvi koja vrckavim dijalozima - garantira dobru zabavu.

MALE ŽENE  (Little Women)

30.01.2020.

MALE ŽENE (Little Women)

Film je iznimno uspjela topla i hrabra životna priča u kojoj se indirektno mogu naći svi, pa i muški gledatelji.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

29.01.2020.

SAVRŠENA LAŽ (The Good Liar)

'Savršena laž' jer igra mačke i miša - samo što ulogu mačke isprva ima jedan, a na kraju kao mačka završi onaj drugi.

JOJO RABBIT

21.01.2020.

JOJO RABBIT

Film je, usprkos temi nacizma, pravo osvježenje na kino-repertoaru jer je svojom neobičnom pričom i redateljevim pristupom priči nešto sasvim drugačije od aktualne ponude.

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)

16.01.2020.

PARAZIT (Parasite/Gisaengchung)

Južnokorejski film Parazit je realno do sada najjači film godine, bez obzira na ukuse gledatelja.

1917

14.01.2020.

1917

'One-take' tehnika snimanja filma je toliko savršeno napravljena da filmu nedostaje samo savršen scenarij da bude remek-djelo. Bez obzira, ovo je definitivno jedan od najboljih filmova godine i jedan od najboljih ratnih uopće.

<< < 1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK