NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

DOUŠNIK (The Informer)

06.10.2020.

DOUŠNIK (The Informer)

Prošlogodišnji film koji se tek sada počeo 'rolati' u kino-prikazivanju, odličan je mračan i napet krimić. Nije 'Sicario', možda ni 'John Wick' ali je visoko.

TENET

04.10.2020.

TENET

Ovo je još jedna filmska rapsodija Christopera Nolana, ali ovaj put baš i nije nadmašio samog sebe.

SVJETIONIK (The Lighthouse)

16.09.2020.

SVJETIONIK (The Lighthouse)

Ako od filma tražite više od bezumne pucačine i površne zabave, ovo je takav film iako nije lak za gledanje.

GREYHOUND

13.08.2020.

GREYHOUND

Priča o Bitci za Atlantik trebala je biti ovogodišnji ljetni kino blockbuster, a završila je (ne previše sretno) na stremingu tj. Apple TV+, što filmu ne čini nikakvu uslugu, a još uvijek ostavlja dobar dojam.

EMMA

06.08.2020.

EMMA

Emma je adaptacija čuvenog romana Jane Austen i film koji nam je u ovim kriznim vremenima nasušno potreban i koji će otjerati sumorne oblake naših egzistencijalnih misli daleko od nas, relaksirati, zabaviti i nanjeti na naše lice osmijeh.

TOGO

19.05.2020.

TOGO

Film je izmnimno atmosferična, topla i emotivna psećo-ljudska priča, koja je uz to još i sjajan film. A pas je - pravi!

EXCTRACTION

04.05.2020.

EXCTRACTION

U pomanjkanju generalno akcijskih filmova u kinima, ovaj uradak filmskog moćnog Thora, biti će vam sasvim ugodno iznenađenje i dobro ispuniti prazninu korona krize.

ZOV DIVLJINE (The Call of the Wild)

21.04.2020.

ZOV DIVLJINE (The Call of the Wild)

Čuvena knjiga lektire američkog pisca Jacka Londona dobila je još jednu filmsku verziju. Ne baš najbolju i pohvale vrijednu, ali će vas barem nakratko odvući iz fotelje korona-izolacije u pustolovinu.

BIRDS OF PREY I EMANCIPACIJA FAMOZNE HARLEY QUINN (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

18.04.2020.

BIRDS OF PREY I EMANCIPACIJA FAMOZNE HARLEY QUINN (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Harley je prekinula s Jokerom i emancipacija može krenuti. Ženski badass likovi u filmu su nevjerojatno seksi i dinamični a takav je i film.

LOST GIRLS

12.04.2020.

LOST GIRLS

Da li nam u doba COVIDA 19 treba jedan mračan film? I u 'mirnodopskim' uvjetima česta je nepravda prema 'malim' ljudima...

<< < 1234567 > >>

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK