NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

26.05.2018.

DRUŠTVO ZA KNJIŽEVNOST I PITU OD KRUMPIRA S GUERNSEYJA (The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Iza prilično nespretnog naziva ovog filma krije se pravi mali biser. Ako volite 'male', sadržajne i tople filmove odličnih likova i priče, ovo je must-see.

DEADPOOL 2

24.05.2018.

DEADPOOL 2

Nakon velikog uspjeha prvog filma, Ryan Reynolds vraća se ulozi Deadpoola, brbljavog i pomaknutog Marvelovog anti-superjunaka. Drugi dio niti je bolji niti lošiji, jednostavno je sam za sebe dovoljno dobar.

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

15.05.2018.

DJEVOJKA U MAGLI (La ragazza nella nebbia)

Talijanski psihološki krimić samo je naizgled 'zavijen maglom', a zapravo je dokaz da i ne-holivudski film i neraskošna produkcija može stvoriti daleko bolji film od većine razvikanih hit/blockbuster kino-trillera.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

09.05.2018.

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (Avengers: Infinity War)

Hiper popularna Marvelova saga o Osvetnicima dobila je svoj treći nastavak, možda i ponajbolji. Zaista neviđeno filmsko putovanje navodno stvarano deset godina obuhvaća sav aktualni Marvel Cinematic Universe i donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. To je film pri kojem zaboravite zatvoriti usta.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

02.05.2018.

TRI PLAKATA IZVAN GRADA (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

'Tri plakta izvan grada' izaziva dva posve oprečna dojma: prvi je odmah nakon gledanja: 'Uh koja filmčina!', dok nakon pomnijeg promišljanja vidiš nekolicinu smetajućih rupa u scenariju, no ukupan dojam je još uvijek izvrstan.

MJESTO TIŠINE (A quiet place)

30.04.2018.

MJESTO TIŠINE (A quiet place)

Nakon podužeg vremena smo dobili autentičan thriller horror film odnosno 'suspense' horror, na tragu legendarnog Hitchcokovog 'Psycha' uz dodatak efektnog jezivog čudovišta.

BLACK PANTHER

09.03.2018.

BLACK PANTHER

Još jedna recenzija od boljih filmova koje smo gledali u 2018. Superjunački film koji se bavi problematikom 'crnog stanovništva' (porijeklom iz Afrike).

ERIC CLAPTON: Život u 12 taktova

26.02.2018.

ERIC CLAPTON: Život u 12 taktova

Biografski dokumentarac o jednom od najutjecajnijih i najvažnijih blues i rock gitarista u povijesti.

KONG: OTOK LUBANJA (Kong: Skull Island)

03.06.2017.

KONG: OTOK LUBANJA (Kong: Skull Island)

Slijedeći Godzillu iz 2014., drugi kralj filmskih čudovišta vraća se na veliko platno u bombastičnoj avanturi koja uvodi dobrodošlu promjenu u King Kongovu narativu te ostavlja gledatelje u iščekivanju nastavka ove nove franšize.

<< < 10111213

Kalendar

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

04.06.2021. - petak

HLADNO PIVO, 04.06.2021., Tvrđava sv. Mihovil, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

26.06.2021. - subota

PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS & J.R. August, 26. lipnja 2021., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
100 kn/120 kn/140 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Travanj / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

ACCEPT - Too Mean To Die

Recenzije

ACCEPT - Too Mean To Die
JAKO MI JE STALO (I care a lot)

Recenzije - Film

JAKO MI JE STALO (I care a lot)
Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'

Vijesti

Izašao je novi album Manntre 'Monster Mind Consuming'
MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl

Vijesti

MARKIZ objavio 'Idiota' - novi singl
ONE NIGHT IN MIAMI

Recenzije - Film

ONE NIGHT IN MIAMI
Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''

Vijesti

Zagrebači rock bend KOZJAK predstavlja svoj prvi singl ''Fatalist''
EVERGREY - Escape Of The Phoenix

Recenzije

EVERGREY - Escape Of The Phoenix
VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'

Intervjui

VINKO ĆEMERAŠ: 'Uživao sam svirati na ulicama, daš dio sebe i uvijek imaš publiku, da jedan čovjek stane, uspio si.'
SLOM (The Undoing)

Recenzije - TV serije

SLOM (The Undoing)
VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma

Vijesti

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI predstavili novi singl i video te najavili koncertnu promociju debitantskog albuma
KINGS OF LEON objavili novi album

Vijesti

KINGS OF LEON objavili novi album
PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE

Vijesti

PODIJELJENE GRAMMY NAGRADE
OSCARI 2021. - NOMINACIJE

Vijesti

OSCARI 2021. - NOMINACIJE
ZAKON GETA (Shorta)

Recenzije - Film

ZAKON GETA (Shorta)
HARAKIRI FOR THE SKY - Mære

Recenzije

HARAKIRI FOR THE SKY - Mære
PAINTED WIVES - New Medusa

Recenzije

PAINTED WIVES - New Medusa
DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK