NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

21.01.2021.

FANTASTIČNI GOSPODIN DUNDEE (The Very Excellent Mr. Dundee)

Ako stvarno nemate što gledati u kinu do vas, niti na TV ili online, pođite pogledati ovaj katastrofalno loš film koji je valjda htio oživiti novčanik Paula Hogana.

DA 5 BLOODS

09.01.2021.

DA 5 BLOODS

Film čuvenog redatelja Spike Leeja o tamnoputim veteranima koji se vraćaju u Vijetnam, pobrao je velike hvalospjeve kritike, ali ne tako bajne od publike. Istina je u sredini.

POKAJNIK  (Honest Thief)

21.12.2020.

POKAJNIK (Honest Thief)

'Pokajnik' s Liamom Neesonom nam nudi jednu vrlo prosječnu, ali nasušno traženu zabavu i možda ponajviše razbibrigu u ovo doba kada se mnogi rijetno odlučuju ići u kino. 

QUO VADIS, AIDA?

18.12.2020.

QUO VADIS, AIDA?

Film je bosanskohercegovački kandidat za filmsku nagradu Oscar.

AVA

06.11.2020.

AVA

Film s prežvakanom temom o ženskoj profi uboijici: gledljivo, ali ne garantiramo da nećete zaspati dok ga gledate.

MULAN

27.10.2020.

MULAN

Disney je uletio u aktualni vlak girl powera pa je nakon 'crtića' snimio i puno ozbiljniju igranu verziju legende o kineskoj djevojci koja se maskira u sina i odlazi u carsku vojsku umjesto starog oca.

NOVI MUTANTI (The New Mutants)

26.10.2020.

NOVI MUTANTI (The New Mutants)

Novi mutanti - novi heroji? Ili nova limunada od filma? Ovo je film koji ćete film s lakoćom pogledati, pitanje je koliko ćete ga pamtiti.

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

19.10.2020.

ČASNIK I ŠPIJUN (An Officer and a Spy / J'accuse)

Film je priča o jednoj od najvećih francuskih afera ikad - aferi Dreyfuss. Odličan film redatelja Romana Polanskog za sve nas koji želimo ići nešto kvalitetno pogledati u kino.

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

13.10.2020.

GREENLAND: POSLJEDNJE UTOČIŠTE (Greenland)

Koronska 2020. deprimirala nas je na najjače, ali kad pogledate 'Greenland' shvatite da uvijek može biti i gore, pa je rezultat filma da iz kina zapravo izađete bolje raspoloženi.

DOUŠNIK (The Informer)

06.10.2020.

DOUŠNIK (The Informer)

Prošlogodišnji film koji se tek sada počeo 'rolati' u kino-prikazivanju, odličan je mračan i napet krimić. Nije 'Sicario', možda ni 'John Wick' ali je visoko.

1234567 > >>

Kalendar

BRKOVI, Virtualni koncert, 06.03.2021.

06.03.2021. - subota

BRKOVI, Virtualni koncert, 06.03.2021.

, Virtualno
50 kn/70kn/90kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb  - ODGOĐENO

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb - ODGOĐENO

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

Ožujak / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

Legendarni Willie Nelson objavljuje novi album 'That's Life'

Vijesti

Legendarni Willie Nelson objavljuje novi album 'That's Life'
THE OFFSPRING objavljuje novi album nakon skoro 10 godina!

Vijesti

THE OFFSPRING objavljuje novi album nakon skoro 10 godina!
BOB DYLAN objavio novi album - 'Bob Dylan - 1970'

Vijesti

BOB DYLAN objavio novi album - 'Bob Dylan - 1970'
Podijeljeni Zlatni Globusi

Vijesti

Podijeljeni Zlatni Globusi
Osvojite Mason gitaru signed by Muse #ilovelive

Vijesti

Osvojite Mason gitaru signed by Muse #ilovelive
''LJUBAV I MODA'' – 35 godina debitantskog albuma ĐAVOLA

Kolumne

''LJUBAV I MODA'' – 35 godina debitantskog albuma ĐAVOLA
MALE STVARI (The Little things)

Recenzije - Film

MALE STVARI (The Little things)
ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'

Intervjui

ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'
Otišao jedan od najvećih kantautora ove regije - preminuo Đorđe Balašević

Vijesti

Otišao jedan od najvećih kantautora ove regije - preminuo Đorđe Balašević
SLASH: 'Odlučili smo: 'Hajdemo održati koncert u Hrvatskoj!' '

Intervjui

SLASH: 'Odlučili smo: 'Hajdemo održati koncert u Hrvatskoj!' '
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.

Izvještaji

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.
MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija

Galerije

MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija
GRIMA - Rotten Garden

Recenzije

GRIMA - Rotten Garden
Frontwoman Be Sharp Banda pozvana na Women in Blues Showcase u Memphisu 14. veljače

Vijesti

Frontwoman Be Sharp Banda pozvana na Women in Blues Showcase u Memphisu 14. veljače
FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Recenzije

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight
YAYA i IZGUBLJENI VIKEND objavili su singl i pripadajući videospot

Vijesti

YAYA i IZGUBLJENI VIKEND objavili su singl i pripadajući videospot
Marko Matijević Sekul dobitnik natječaja Hrvatskog društva skladatelja za novi Manntrin album

Vijesti

Marko Matijević Sekul dobitnik natječaja Hrvatskog društva skladatelja za novi Manntrin album
JOSIPA LISAC uoči svog prvog virtualnog koncerta

Vijesti

JOSIPA LISAC uoči svog prvog virtualnog koncerta

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK