NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

06.09.2021.

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

'Reminiscence' je sasvim solidan film koji je najbolje pogledat u paru. I iako je primarno romantičan, i ljubitelji akcije imat će što gledati naročito u drugoj polovici. 

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

31.08.2021.

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Malo je reći da je film odličan izbor čak i da je svjetska filmska kinematografija u punom naponu. Ovo nije romantična priča, već uspjela 'dramska komedija' s posve drugačijom temom od onih koje inače gledamo.

KRSTARENJE DŽUNGLOM (Jungle Cruise)

06.08.2021.

KRSTARENJE DŽUNGLOM (Jungle Cruise)

Ovo je, uz Mjesto tišine II, daleko najbolji film koji se vrtio ovog ljeta na kino-programu. Možda ne toliko kvaliteta koliko zabavan i razigran.

METAK I MILKSHAKE (Gunpowder Milkshake)

01.08.2021.

METAK I MILKSHAKE (Gunpowder Milkshake)

Još jedan u nizu akcijskih filmova u kojem je glavni lik profesionalni ubojica. S tom razlikom da u ovom glavnu riječ vode žene.

LEDENA CESTA (Ice Road)

20.07.2021.

LEDENA CESTA (Ice Road)

Štancanje (prosječnih, ali ne bez šarma) akcijskih filmova očito će obilježiti životnu jesen Liama Neesona.

F9 / FAST AND FURIOUS 9 (Brzi i žestoki 9)

16.07.2021.

F9 / FAST AND FURIOUS 9 (Brzi i žestoki 9)

Pred nama je deveti nastavak 'Fast sage'. Gledati ili ne? Da, jer ništa pametnije nema na repertoaru i pogotovo ukoliko vam treba malo ispušnog ventila i mozak na pašu.

BLACK WIDOW

01.07.2021.

BLACK WIDOW

Omiljeni Marvelov ženski lik Natasche Romanoff dobio je vlastiti film, no čini se da je bolji posao napravio DC s prvim filmom o Wonder Woman.

LET HIM GO

09.06.2021.

LET HIM GO

'Let Him Go' nije, što bi vam naslov dao naslutiti, filmska limunada ili komedija - to je dobar dramski triler starog kova.

CRUELLA

05.06.2021.

CRUELLA

'Cruella' je kakti prethodnik '101 Dalmatinca', dakle priča o tome kako je zla Cruella postala toliko zla da želi slatkim dalmatinerima odrati kožu za kaput. U stvarnosti, ovo je žešća rock'n'roll štorija s opičenom antijunakinjom koja je sasvim friendly s psima. wtf?

DANI GNJEVA (Wrath of Man)

04.05.2021.

DANI GNJEVA (Wrath of Man)

Film Guya Ritchija koje je posve ne-Ritchijevski, ali ipak gadan i opasan krimić. Ako ne planirate romantični izlazak ili baš neku kamilicu od večeri, ovo je prilično dobar izbor i neće vas razočarati.

1234567 > >>

Kalendar

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

17.09.2021. - petak

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

Europavox festival - Zagreb, Tvornica kulture,  24. - 25.9.2021.

24.09.2021. - petak

Europavox festival - Zagreb, Tvornica kulture, 24. - 25.9.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

24.09.2021. - petak

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Zagreb, Jarun, kraj skejt parka
170 kn /190 kn

BUČ KESIDI - Zagreb, dvorište ALU, 24. - 29.09.2021.

24.09.2021. - petak

BUČ KESIDI - Zagreb, dvorište ALU, 24. - 29.09.2021.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti
80 kn / 100 kn na dan koncerta

S.A.R.S. - Zagreb, open air  ispred paviljona 15  na Velesajmu, 25.09.2021.

25.09.2021. - subota

S.A.R.S. - Zagreb, open air ispred paviljona 15 na Velesajmu, 25.09.2021.

Zagreb, paviljon 15 na Zagrebačkom Velesajmu

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

12.10.2021. - utorak

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

Zagreb, MD Lisinski
100 kn/ 120 kn/ 140 kn/ 160 kn

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

Rujan / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

CRY MACHO

Recenzije - Film

CRY MACHO
PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Recenzije - Film

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)
MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish

Vijesti

MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish
MASTODON se vraćaju u Zagreb

Vijesti

MASTODON se vraćaju u Zagreb
Podijeljeni televizijski Oscari - EMMYi

Vijesti

Podijeljeni televizijski Oscari - EMMYi
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Kalendar

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.
THE EXPANSE (Prostranstvo)

Recenzije - TV serije

THE EXPANSE (Prostranstvo)
PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

Recenzije - Film

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)
IRON MAIDEN - Senjutsu

Recenzije

IRON MAIDEN - Senjutsu
2CELLOS obradili hit Aerosmitha 'Cryin'

Vijesti

2CELLOS obradili hit Aerosmitha 'Cryin'
LISINSKI - Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu

Vijesti

LISINSKI - Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu
ZAČARANA MOČVARA:  MIRNA - Zagreb, Močvara, 09.09.2021.

Kalendar

ZAČARANA MOČVARA: MIRNA - Zagreb, Močvara, 09.09.2021.
Danas Motovun donosi spektakl Spikea Leeja o turneji Davida Byrnea

Vijesti

Danas Motovun donosi spektakl Spikea Leeja o turneji Davida Byrnea
INmusic festival #15 dodaje četvrti dan!

Vijesti

INmusic festival #15 dodaje četvrti dan!
MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Recenzije - Film

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)
DREAM THEATER ponovno stižu u Zagreb

Vijesti

DREAM THEATER ponovno stižu u Zagreb
FEAR FACTORY - Aggression Continuum

Recenzije

FEAR FACTORY - Aggression Continuum
INmusic predstavlja Europavox festival u Tvornici kulture 24. i 25. rujna

Vijesti

INmusic predstavlja Europavox festival u Tvornici kulture 24. i 25. rujna

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK