NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

PLAVUŠA (Blonde)

07.10.2022.

PLAVUŠA (Blonde)

Biografski film o legendarnoj plavuši Marilyn Monroe s Anom de Armas u glavnoj ulozi.

BRZINA METKA

13.09.2022.

BRZINA METKA

Tko voli Quentina Tarantina, Guya Richiea i ono što je napravio sam redatelj David Leitch do sada - voljet će i ovaj miks. Brad Pitt je ovdje 'samo' centralni lik, ali nije jedini koji zabavlja.

NEPODNOŠLJIVA TEŽINA GOLEMOG TALENTA (The Unbearable Weight of Massive Talent)

11.08.2022.

NEPODNOŠLJIVA TEŽINA GOLEMOG TALENTA (The Unbearable Weight of Massive Talent)

Iza ćaknutog naziva filma krije se cijeli dijapazon dobre zabave i odličnih glumačkih rola. I da, to je čisti showtime slavnog i omiljenog glumca Nicolasa Cagea.

SJEĆANJA UBOJICE (Memory)

10.06.2022.

SJEĆANJA UBOJICE (Memory)

Akcić u nizu Liama Neesona, ali među boljima u zadnjim godinama. Iako se puno zapliće sam sa sobom, gledljiv je, čak interesantane priče koja se naslanja na neke poznate filmove.

TOP GUN: MAVERICK

03.06.2022.

TOP GUN: MAVERICK

Dočekali smo da je nastavak bolji od originala, a film svakako prvo ili barem jednom gledajte u kinu. Sve što imate doma je nula za iskonski doživljaj.

IZGUBLJENI GRAD (The Lost City)

26.05.2022.

IZGUBLJENI GRAD (The Lost City)

Par Tatum-Bullock možda nije u rangu čuvenog Douglas-Turner para ('Lov na zeleni dijamant'), ali je dostojna zamjena u ovom zabavnom i pustolovnom filmu.

OPERACIJA MINCEMEAT (Operation Mincemeat)

22.05.2022.

OPERACIJA MINCEMEAT (Operation Mincemeat)

Naziv Operacija Mljeveno meso došao je iz lucinog uma Winstona Churchilla, koji je, kockajući se uz pomoć velike obavještajne prevare, uspio posvađati Adolfa Hitlera i Benita Mussolinija i time polako preokrenuo tijek Drugog svjetskog rata.

HITNA POMOĆ (Ambulance)

19.05.2022.

HITNA POMOĆ (Ambulance)

Novi film Michaela Baya je svojevrstan (under) blockbuster s sjajnim Jakeom Gyllenhaalom, i jest baš Hollywood, ali kad bi svi naši zdravstveni radnici malo više ličili na lik Cam Thompson - hrvatska bi zdravstvena stvarnost bila bi jedna ohrabrujuća i lijepa priča.

SJEVERNJAK (The Northman)

02.05.2022.

SJEVERNJAK (The Northman)

Krvavo prijestolje Hamletovo...

KRALJ RICHARD  (King Richard)

24.04.2022.

KRALJ RICHARD (King Richard)

Vrlo dobar filmski meč u sjeni (post)oskarovske kontroverze.

1234567 > >>

Kalendar

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu -  Zagreb, Tvornica kulture, 11.02.2023.

11.02.2023. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu - Zagreb, Tvornica kulture, 11.02.2023.

Zagreb, Tvornica kulture
190kn/220kn/250kn

GORGOROTH, Zagreb, Boogaloo, 26.03.2023.

26.02.2023. - nedjelja

GORGOROTH, Zagreb, Boogaloo, 26.03.2023.

Zagreb, Boogaloo
170 kn/ 26 €/ 29 €

GRIMA, Zagreb, Vintage Industrial Bar, 09.03.2023.

09.03.2023. - četvrtak

GRIMA, Zagreb, Vintage Industrial Bar, 09.03.2023.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
90 kn/15 €

PARAF, Zagreb, Boogaloo, 11.03.2022.

11.03.2023. - subota

PARAF, Zagreb, Boogaloo, 11.03.2022.

Zagreb, Boogaloo
12 €/15 €

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

22.03.2023. - srijeda

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

Zagreb, Boogaloo
23 €/27€/31€

STEVE VAI, Zagreb, Tvornica Kulture, 13.04.2022.

13.04.2023. - četvrtak

STEVE VAI, Zagreb, Tvornica Kulture, 13.04.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
34 € / 37€/ 40 €

LAIBACH, Zagreb, Tvornica Kulture, 14.04.2023.

14.04.2023. - petak

LAIBACH, Zagreb, Tvornica Kulture, 14.04.2023.

Zagreb, Tvornica Kulture
20 €/23 €/26 €

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

18.05.2023. - četvrtak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

Ferrara, Parco Urbano G. Bassani
97,50 EUR

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

21.05.2023. - nedjelja

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

Rim, Circo Massimo
115 EUR

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

23.07.2023. - nedjelja

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

Zagreb, Arena

Siječanj / 2023

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

U prodaji posljednjih 800 ulaznica za Robbieja Williamsa u Puli

Vijesti

U prodaji posljednjih 800 ulaznica za Robbieja Williamsa u Puli
Objavljene nominacije za OSCARE

Vijesti

Objavljene nominacije za OSCARE
FLORENCE + THE MACHINE ponovo u Hrvatskoj, ovaj put na samostalnom koncertu

Vijesti

FLORENCE + THE MACHINE ponovo u Hrvatskoj, ovaj put na samostalnom koncertu
STEVE VAI prvi put u Zagrebu poslije 11 godina

Vijesti

STEVE VAI prvi put u Zagrebu poslije 11 godina
SIGUR ROS dva puta u Šibeniku

Vijesti

SIGUR ROS dva puta u Šibeniku
NORAH JONES nakon 16 godina ponovo u Hrvatskoj

Vijesti

NORAH JONES nakon 16 godina ponovo u Hrvatskoj
Podijeljeni Zlatni globusi - trijumf Stevena Spielberga, Elvisa, White Lotusa i Abbott Elementarya

Vijesti

Podijeljeni Zlatni globusi - trijumf Stevena Spielberga, Elvisa, White Lotusa i Abbott Elementarya
Preminuo JEFF BECK, jedan od najvećih gitarista svih vremena

Vijesti

Preminuo JEFF BECK, jedan od najvećih gitarista svih vremena
PERUN.HR - TOP 20 u 2022. godini

Kolumne

PERUN.HR - TOP 20 u 2022. godini
Treće ukazanje etnosa u hrvatskoj glazbi na razmeđu između popularne i „alternativne“

Kolumne

Treće ukazanje etnosa u hrvatskoj glazbi na razmeđu između popularne i „alternativne“
Preminuo Maxi Jazz iz legendarne grupe Faithless

Vijesti

Preminuo Maxi Jazz iz legendarne grupe Faithless
Preminuo MASSIMO SAVIĆ

Vijesti

Preminuo MASSIMO SAVIĆ
CANDLEMASS - Sweet Evil Sun

Recenzije

CANDLEMASS - Sweet Evil Sun
RIOT CITY - Electric Elite

Recenzije

RIOT CITY - Electric Elite
ZEAL&ARDOR, Sooma - Zagreb, Močvara, 13.12.2022. - galerija

Galerije

ZEAL&ARDOR, Sooma - Zagreb, Močvara, 13.12.2022. - galerija
TARJA - Best Of: Living The Dream

Recenzije

TARJA - Best Of: Living The Dream
ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom

Vijesti

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom
IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK