NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

6.0

29.07.2019.

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Možda i najrazvikaniji film Motovuna jest Vox Lux, pomalo je čudan pokušaj da ozbiljnu temu uspjeha u glazbenoj industriji pomiješa s nekoliko još ozbiljnijih tema, poput terorizma.

THE RACONTEURS - Help Us Stranger

9.0

26.07.2019.

THE RACONTEURS - Help Us Stranger

Krajem prošlog mjeseca, 21. lipnja ove godine, svoj treći studijski album izdali su Raconteursi.

STUBER

6.0

26.07.2019.

STUBER

Tipska acijska 'buddy-buddy' komedija ipak je više od bezočnog reklamiranja Ubera. Prije svega jako zabavno.

CRVENA JOAN (Red Joan)

6.5

19.07.2019.

CRVENA JOAN (Red Joan)

Baziran na biografiji stvarne špijunke Britanke Melite Norwood koje je radila sa KGB-om, ovo je prije svega film melodrame, a manje špijunski thriller.

DOMINO

6.0

16.07.2019.

DOMINO

Stari majstor psiholoških trilera Brian de Palma potpisuje solidan policijskih film s glumcima iz nedavno završene hit serije 'Igra prijestolja'.

ABBATH - Outstrider

8.0

16.07.2019.

ABBATH - Outstrider

Melodičnost i rock 'n roll atmosfera nisu nešto što je novost u glazbi Abbatha, ali isto tako koliko god ovo zvučalo kao nastavak debitantskog izdanja, promjene su vidljive i svakako očekujemo sljedeći album sa ovom postavom.

YESTERDAY

7.5

07.07.2019.

YESTERDAY

Nakon filmova o Queenu i Eltonu Johnu, u kinima možete gledati iznimno zabavan i šarmantan film pun glazbe The Beatlesa.

LJUDI U CRNOM: GLOBALNA PRIJETNJA (Men in Black: International)

5.0

29.06.2019.

LJUDI U CRNOM: GLOBALNA PRIJETNJA (Men in Black: International)

U novom nastavku više nema Willa Smitha, ni Tommy Lee Jonesa što se pokazalo odlučujućim za sudbinu filma.

BRUCE SPRINGSTEEN - Western Stars

8.5

25.06.2019.

BRUCE SPRINGSTEEN - Western Stars

Pet godina nakon albuma High Hopes, Bruce Springsteen je 14. lipnja ove godine izdao Western Stars, svoj devetnaesti studijski album.

LJUBAVNIK NA  FRANCUSKI NAČIN (How to be a French lover / Just a Gigolo)

6.5

25.06.2019.

LJUBAVNIK NA FRANCUSKI NAČIN (How to be a French lover / Just a Gigolo)

Ovo je tipičan ljetni film: zabavna i nimalo dubokoumna razbibriga s ciljem da vas nasmije i da vas ufura lagodne ljetne teme.

1234567 > >>

Kalendar

STAR FILM FEST - Sisak, Kino Klub Sisak, 29. - 31.08.2019.

29.08.2019. - četvrtak

STAR FILM FEST - Sisak, Kino Klub Sisak, 29. - 31.08.2019.

Sisak, Kino Klub Sisak

80's, 31.08.2019., Boogaloo, Zagreb

31.08.2019. - subota

80's, 31.08.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

MGLA, 06.09.2019., Močvara, Zagreb

06.09.2019. - petak

MGLA, 06.09.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
110 kn / 130 kn / 150 kn

MICHAEL BUBLE - Zagreb, Arena, 16.09.2019.

16.09.2019. - ponedjeljak

MICHAEL BUBLE - Zagreb, Arena, 16.09.2019.

Zagreb, Arena

KAWASAKI 3P, 28.09.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

28.09.2019. - subota

KAWASAKI 3P, 28.09.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
70 kn / 90 kn

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

02.10.2019. - srijeda

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

Zagreb, Močvara

STONED JESUS, 02.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

02.10.2019. - srijeda

STONED JESUS, 02.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

02.10.2019. - srijeda

BLACK MIDI - Zagreb, Močvara, 02.10.2019.

Zagreb, Močvara

KENSINGTON LIMA, 03.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

03.10.2019. - četvrtak

KENSINGTON LIMA, 03.10.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

09.10.2019. - srijeda

CORPSESSED, GRAVEYARD, LIFE IN RUINS, 09.10.2019., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
60 kn

Kolovoz / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Must Read

EARTH - Full Upon Her Burning Lips

Recenzije

EARTH - Full Upon Her Burning Lips
ALCEST - objavili prvi singl s nadolazećeg albuma

Vijesti

ALCEST - objavili prvi singl s nadolazećeg albuma
DUBIOZA KOLEKTIV - dvostruki headliner 15. i posljednjeg pozitivnog koncerta

Vijesti

DUBIOZA KOLEKTIV - dvostruki headliner 15. i posljednjeg pozitivnog koncerta
OPĆA OPASNOST - natječaj za bendove

Vijesti

OPĆA OPASNOST - natječaj za bendove
Crate digging na buvljaku

Kolumne

Crate digging na buvljaku
VOLBEAT - Rewind, Replay, rebound

Recenzije

VOLBEAT - Rewind, Replay, rebound
BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)

Recenzije

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS i SHAW (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw)
HEGEMONY QUINTET – objavili album ''Roundabout''

Vijesti

HEGEMONY QUINTET – objavili album ''Roundabout''
SLIPKNOT - We Are Not Your Kind

Recenzije

SLIPKNOT - We Are Not Your Kind
SABATON - The Great War

Recenzije

SABATON - The Great War
Arkanđeo destrukcije: Poetika JIMA MORRISONA

Kolumne

Arkanđeo destrukcije: Poetika JIMA MORRISONA
METALDAYS - Tolmin, Slovenija, 21. - 27.06.2019.

Izvještaji

METALDAYS - Tolmin, Slovenija, 21. - 27.06.2019.
Značajni koncertni hard rock albumi druge polovice sedamdesetih

Kolumne

Značajni koncertni hard rock albumi druge polovice sedamdesetih
MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX

Recenzije

MOTOVUN FILM FESTIVAL 2019: VOX LUX
SKUNK ANANSIE (+ Lovely Quinces) - Zagreb, SRC Šalata, 27.07.2019.

Izvještaji

SKUNK ANANSIE (+ Lovely Quinces) - Zagreb, SRC Šalata, 27.07.2019.
SKUNK ANANSIE (+ Lovely Quinces) - Zagreb, SRC Šalata, 27.07.2019. - galerija

Galerije

SKUNK ANANSIE (+ Lovely Quinces) - Zagreb, SRC Šalata, 27.07.2019. - galerija
HARRY FEENEY (THE ROCKIN' VICKERS):

Intervjui

HARRY FEENEY (THE ROCKIN' VICKERS): "Lemmy was a big fan of the band and some time later he stepped in as lead guitarist"
THE RACONTEURS - Help Us Stranger

Recenzije

THE RACONTEURS - Help Us Stranger

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK