NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

MASTODON - Hushed And Grim

8.0

25.11.2021.

MASTODON - Hushed And Grim

Mastodon je jedan od ''novijih'' bendova koji su s velikim značajem i popularnošću kod publika diljem svijeta doista utjecali na razvitaka, osnaženje i održavanje najdražeg nam žanra zadnjih dva (i nešto sitno) desetljeća.

MINISTRY - Moral Hygiene

7.0

18.10.2021.

MINISTRY - Moral Hygiene

U konačnici ''Moral Hygiene'' nije revolucionaran album i prošao bi relataivno nezapaženo da nije stavljen kao combo break nekoliko loših albuma prije njega.

CARCASS - Torn Arteries

7.5

29.09.2021.

CARCASS - Torn Arteries

Carcass je objavio album na koji se dugo čekalo i taj album je doista jedan od boljih ove godine. Vjerujem kako će biti na listama najboljih albuma objavljenih ove godine, ali neću još nagliti s pretpostavkama u potpunosti.

IRON MAIDEN - Senjutsu

7.5

04.09.2021.

IRON MAIDEN - Senjutsu

Iron Maiden je kroz i tijekom svog postojanja uspio pomaknuti granice mnogih stvari, a svojim su albumima ostvarivali stvari koje su u isto vrijeme nailazile na kritike i hvalospjeve od strane publike i od strane slušatelja i obožavatelja, istovremeno! Pa su i dalje nastavili stvarati, te i dalje slove za jedan od najpoznatijih i najomiljenijih bendova koji (još uvijek) postoje i neumorno svoje kreacije poprate spektakularnim koncertima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kao i svi mu prethodnici, Senjutsu iziskuje predanost i pažnju, ali vrijedi mu se posvetiti.

FEAR FACTORY - Aggression Continuum

8.5

30.08.2021.

FEAR FACTORY - Aggression Continuum

''Aggression Continuum'' je novi studijski album na kojemu Fear Factory predstavlja deset novih pjesama koje nemaju namjeru samo mirno proći i kroz skoro pedeset minuta cjelokupnog trajanja otići u zaborav.

GOJIRA - Fortitude

7.5

23.08.2021.

GOJIRA - Fortitude

Nakon petogodišnjeg izbivanja po pitanju novih diskografskih ostvarenja, Gojira je ove godine predstavila svoj dugoočekivani, sedmi po redu, studijski album imena Fortitude.

CANDLEMASS - Green Valley

8.0

18.08.2021.

CANDLEMASS - Green Valley

Candlemass nas je još jednom podsjetio zašto je jedan od značajnijih bendova, iako ponekad biva zanemaren i nedovoljno popraćen u usporedbi za zasluge koje imaju u utjecaju i samoj diskografiji koja obiluje odličnim albumima.

AMORPHIS - Live At Helsinki Ice Hall

8.0

13.08.2021.

AMORPHIS - Live At Helsinki Ice Hall

Amorphis nam je kroz Live At Helsinki Ice Hall predstavio svoju punu moć i predanost kao bend, te su kroz cjelokupan aranžman i predanost benda potvrdili svoju kvalitetu i značaj u svijetu najdražeg nam žanra.

HELLOWEEN - Helloween

8.0

18.07.2021.

HELLOWEEN - Helloween

Upotpunjavanje i vraćanje legendarnih starih članova, pjevača Michael Kiskea i gitarista Kai Hansena, bili su potrebni kako bi ''Helloween'' zasjao u svom punom sjaju.

HANGING GARDEN - Skeleton Lake

9.0

17.06.2021.

HANGING GARDEN - Skeleton Lake

''Skeleton Lake'' se u ovo doba godina mora servirati hladan i prava je šteta propustiti ovaj rijetko dobar album vrijedan slušanja. Ljubtelji Insomniuma, Swallow The Suna ili pak novije Katatonie će tu naći prilično sličnog materijala i ideja koje su već viđene, ali zato upakirane sa potpisom i karakterističnom prepoznatljivošću.

1234567 > >>

Kalendar

GOJIRA, 31.01.2022., Dom Sportova, Zagreb  - ODGOĐENO

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Dom Sportova, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BRYAN ADAMS - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.02.2022.

09.02.2022. - srijeda

BRYAN ADAMS - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 09.02.2022.

Ljubljana, dvorana Stožice

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb  - ODGOĐENO

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb - ODGOĐENO

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

ANTIVALENTINOVO, 25.02.2022., Boćarski Dom, Zagreb

25.02.2022. - petak

ANTIVALENTINOVO, 25.02.2022., Boćarski Dom, Zagreb

Zagreb, Boćarski Dom
60kn/100kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

THE MISSION, 22.03.2022., Boogaloo, Zagreb

22.03.2022. - utorak

THE MISSION, 22.03.2022., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
180/200/220 kn

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

22.03.2022. - utorak

A Place To Bury Strangers - Zagreb, Močvara, 24.03.2022.

Zagreb, Močvara
90 kn/ 110 kn na dan koncerta

EAGLES OF DEATH METAL, 25.03.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

25.03.2022. - petak

EAGLES OF DEATH METAL, 25.03.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture

FRANZ FERDINAND, 25.04.2022., Dom Spotova, Zagreb

25.04.2022. - ponedjeljak

FRANZ FERDINAND, 25.04.2022., Dom Spotova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
180/200/230 kn

FINK, 10.05.2022., Tvornica Kulture, Zagreb - OTKAZANO!

10.05.2022. - utorak

FINK, 10.05.2022., Tvornica Kulture, Zagreb - OTKAZANO!

Zagreb, Tvornica Kulture
120 kn/140 kn

Siječanj / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Galerije

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija

12.10.2021. − Zagreb, Mala dvorana Lisinski

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021. - galerija
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

24.09.2021. − Zagreb, klub Boogaloo

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021. - galerija

Must Read

Japanski trio BORIS aktivno započinje novu godinu

Vijesti

Japanski trio BORIS aktivno započinje novu godinu
Novi projekt IBARAKI predstavlja zanimljiv black metal zvuk

Vijesti

Novi projekt IBARAKI predstavlja zanimljiv black metal zvuk
Preminuo AKI RAHIMOVSKI, pjevač legendarnog Parnog Valjka

Vijesti

Preminuo AKI RAHIMOVSKI, pjevač legendarnog Parnog Valjka
THE HALO EFFECT vraćaju nas u neko drugo doba

Vijesti

THE HALO EFFECT vraćaju nas u neko drugo doba
WARDRUNA predstavlja live spektakl

Vijesti

WARDRUNA predstavlja live spektakl
SPENCER

Recenzije - Film

SPENCER
Preminula RONNIE SPECTOR vlasnica jednog od najvećih svjetskih hitova

Vijesti

Preminula RONNIE SPECTOR vlasnica jednog od najvećih svjetskih hitova
NAJBOLJI FILMOVI 2021. GODINE

Kolumne

NAJBOLJI FILMOVI 2021. GODINE
NAJBOLJE TV SERIJE U 2021. GODINI

Kolumne

NAJBOLJE TV SERIJE U 2021. GODINI
URBI ET ORBI 2021. (Urednička riječ)

Kolumne

URBI ET ORBI 2021. (Urednička riječ)
PERUN.HR - TOP 20 u 2021. godini

Kolumne

PERUN.HR - TOP 20 u 2021. godini
CRVENA TJERALICA (Red Notice)

Recenzije - Film

CRVENA TJERALICA (Red Notice)
EXODUS - Persona Non Grata

Recenzije

EXODUS - Persona Non Grata
MATRIX 4: USKRSNUĆA (The Matrix Resurrections)

Recenzije - Film

MATRIX 4: USKRSNUĆA (The Matrix Resurrections)
JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 19.12.2021.

Izvještaji

JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 19.12.2021.
JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 19.12.2021. - galerija

Galerije

JOSIPA LISAC - Zagreb, KD Lisinski, 19.12.2021. - galerija
SWALLOW THE SUN - Moonflowers

Recenzije

SWALLOW THE SUN - Moonflowers
ELDER & KADAVAR - Eldovar - A Story Of Darkness & Light

Recenzije

ELDER & KADAVAR - Eldovar - A Story Of Darkness & Light

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK