NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

WARDRUNA - Kvitravn

9.0

29.01.2021.

WARDRUNA - Kvitravn

Ambijentalni spiritualni folk kakvog Wardruna isporučuju već gotovo dvadeset godina danas je upao pod etiketu moderneih medijskih trendova, no to nipošto ne znači da kvaliteta ovdje ispašta. Wardruna dokazuje kako im zasad nema kreativno ravnopravnih glazbenika u ovakvom glazbenom žanru, a dugogodišnja publika će to znati prepoznati.

DARK TRANQUILLITY - Moment

9.0

04.01.2021.

DARK TRANQUILLITY - Moment

Kraj 2020. godine donosi nam još jednu glazbenu poslasticu iz Švedske, ovaj put od pionira melodičnog death metala Dark Tranquillity.

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Na putu

8.0

26.12.2020.

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI - Na putu

Impresivno kod skromnog pobjednika ovogodišnjeg showa "The Voice" Vinka Ćemeraša jest taj vokal koji je spoj vokala Kings of Leona i dva od najboljih irskih vokala ikad, sugestivnih, interpretativnih, i/ ili alternativnih Bona (U2) i Gary Lightbodya (Snow Patrol). Kraj svijeta.

FATES WARNING - Long Day Good Night

8.5

23.12.2020.

FATES WARNING - Long Day Good Night

''Long Day Good Night'' je trinaesti album u diskografiji Fates Warninga, a isto tako nam donosi i trinaest novih pjesama koje su našle svoje mjesto u ovom dosta dugom albumu.

AC/DC - Power Up

7.0

22.12.2020.

AC/DC - Power Up

''Power Up'' nam postaje osamnaesti (ili šesnaesti, ovisi kako brojite) studijski album benda, te nam u svom trajanju od nekih četrdesetak minuta donosi dvanaest novih pjesama prepoznatljivog zvuka, pristupa i karaktera na koje smo svi navikli, i svi znamo što od benda kao što je AC/DC možemo dobiti.

OLD GROWTH - Mossweaver

7.0

21.12.2020.

OLD GROWTH - Mossweaver

Atmosferični black metal još jednom se pokazuje kao savršena podloga za dočavanje ljepota prirode, paganizma i okultizma. Rano je prognozirati hoće li Old Growth doseći veću reputaciju, a sudeći prema predstavljenim idejama, otvoren mu je golem prostor za napredak.

ELEINE - Dancing In Hell

7.5

15.12.2020.

ELEINE - Dancing In Hell

Eleine se s ovim albumom može polagano svrstavati među veća imena poput recimo Delaina ili Xandrie, a kako je trenutno krenulo mogli bi ih prestići. Još samo da se nekako ljepše upakiraju te simfonije, a na dobrom su putu.

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

9.0

29.11.2020.

INQUISITION - Black Mass For A Mass Grave

Inquisition su se vratili, a ''Black Mass For A Mass Grave'' je uspješan eksperiment s kojim se postepeno na velika vrata uvodi drugačija forma novo/starih oblika ukletih riffova potrebnih za postizanje vrsnog i pouzdanog black metala.

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

8.0

26.11.2020.

EN MINOR - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out

''When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out'' nam kao album donosi jedanaest kompozicija koje su skladno posložene u vremenski okvir od četrdeset i pet minuta.

DEEP PURPLE - Whoosh!

8.0

25.11.2020.

DEEP PURPLE - Whoosh!

Krećemo na putovanje neznanim prostranstvima i zanimljivim putovima koje nam je Deep Purple predstavio s albumom "Whoosh!"

1234567 > >>

Kalendar

BRKOVI, Virtualni koncert, 06.03.2021.

06.03.2021. - subota

BRKOVI, Virtualni koncert, 06.03.2021.

, Virtualno
50 kn/70kn/90kn

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb  - ODGOĐENO

22.03.2021. - ponedjeljak

OPETH, 22.03.2021., Tvornica Kulture, Zagreb - ODGOĐENO

, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

23.04.2021. - petak

THE SLOW READERS CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 23.04.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture
75 kn /na dan koncerta 90 kn

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

12.06.2021. - subota

STEEL PANTHER, 12.06.2021., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
160 kn/180kn/200 kn

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

26.06.2021. - subota

PLACEBO, 26.06.2021., Zagreb, Šalata

Zagreb, Šalata
220 kn/240 kn/260 kn

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

06.11.2021. - subota

ONE REPUBLIC - Slovenija, Ljubljana, dvorana Stožice, 06.11.2021.

Ljubljana, dvorana Stožice

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

25.05.2022. - srijeda

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Zagreb, Močvara
140 kn pretprodaja / 160 kn na dan koncerta

Ožujak / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Must Read

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)

Recenzije - TV serije

DIGITALNI UGLJIK (Altered Carbon)
Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut

Vijesti

Novi koncertni datum i novi album irskih post rock velikana God Is An Astronaut
GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.

Kalendar

GOD IS AN ASTRONAUT - Zagreb, Močvara, 25.05.2022.
Legendarni Willie Nelson objavljuje novi album 'That's Life'

Vijesti

Legendarni Willie Nelson objavljuje novi album 'That's Life'
THE OFFSPRING objavljuje novi album nakon skoro 10 godina!

Vijesti

THE OFFSPRING objavljuje novi album nakon skoro 10 godina!
BOB DYLAN objavio novi album - 'Bob Dylan - 1970'

Vijesti

BOB DYLAN objavio novi album - 'Bob Dylan - 1970'
Podijeljeni Zlatni Globusi

Vijesti

Podijeljeni Zlatni Globusi
Osvojite Mason gitaru signed by Muse #ilovelive

Vijesti

Osvojite Mason gitaru signed by Muse #ilovelive
''LJUBAV I MODA'' – 35 godina debitantskog albuma ĐAVOLA

Kolumne

''LJUBAV I MODA'' – 35 godina debitantskog albuma ĐAVOLA
MALE STVARI (The Little things)

Recenzije - Film

MALE STVARI (The Little things)
ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'

Intervjui

ERIC SARDINAS: 'Uvijek se trudim izvući najbolje iz večeri i energije koje želim postići...'
Otišao jedan od najvećih kantautora ove regije - preminuo Đorđe Balašević

Vijesti

Otišao jedan od najvećih kantautora ove regije - preminuo Đorđe Balašević
SLASH: 'Odlučili smo: 'Hajdemo održati koncert u Hrvatskoj!' '

Intervjui

SLASH: 'Odlučili smo: 'Hajdemo održati koncert u Hrvatskoj!' '
J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.

Izvještaji

J.R. AUGUST - Zagreb, Hrvatski glazbeni zavod, 15.02.2020.
MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija

Galerije

MONSTER MAGNET, Stonebride - Zagreb, Mochvara, 15.02.2020. - galerija
GRIMA - Rotten Garden

Recenzije

GRIMA - Rotten Garden
Frontwoman Be Sharp Banda pozvana na Women in Blues Showcase u Memphisu 14. veljače

Vijesti

Frontwoman Be Sharp Banda pozvana na Women in Blues Showcase u Memphisu 14. veljače
FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Recenzije

FOO FIGHTERS - Medicine At Midnight

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK