NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

IN FLAMES - I, The Mask

6.5

15.03.2019.

IN FLAMES - I, The Mask

In Flames, nekada veliko i cijenjeno ime, pioniri švedskog melodeatha i autori brojnih pjesama koje su definirale žanr, novim albumom prekidaju dugogodišnju krizu.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

6.5

14.03.2019.

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Najavljen kao vjerojatno posljednji dugometražni igrani film filmskog legendarnog šarmera Roberta Redforda - od filma smo dosta očekivali.

WITHIN TEMPTATION - Resist

5.0

11.03.2019.

WITHIN TEMPTATION - Resist

Ovo je nažalost album o kojem se nema puno toga dobrog za reći. Album je to na kojem kronično fali raznolikosti koju smo viđali na prethodnim albumima, na kojem fali kvalitetnih dueta koji obaraju s nogu, na kojem generalno nedostaje puno toga.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

8.5

07.03.2019.

POSLJEDNJI SRBIN U HRVATSKOJ

Ako je suditi po početku filmske 2019. godine glede hrvatskog filma, ovo bi mogla biti dobra godina za domaći film.

AVANTASIA - Moonglow

9.0

06.03.2019.

AVANTASIA - Moonglow

Avantasia, all – star rock opera predvođena pjevačem, tekstopiscem i producentom, Tobiasom Sammetom, objavila je svoj osmi studijski album „Moonglow“

METALLICA - Helping Hands... Live & Acoustic at The Masonic

9.0

05.03.2019.

METALLICA - Helping Hands... Live & Acoustic at The Masonic

Metallicu možete voljeti ili mrziti, no kako god se postavili, riječ je o bandu koji je oblikovao cijelu jednu eru metala; bandu koji je snimio par vrhunskih albuma i zauvijek se zapisao u povijest glazbe. "Helping Hands... Live & Acoustic at the Masonic" je jedinstveno izdanje koje pokazuje jednu drugu, iskreniju i ranjiviju stranu ovog banda.

ESCAPE ROOM

5.0

04.03.2019.

ESCAPE ROOM

Escape Room je naočigled vizualno dopadljiv film. jer je vidljivo kako je racionalno 'upucan' novac u specijalne efekte.

100 STVARI  (100 things)

8.0

04.03.2019.

100 STVARI (100 things)

Ovo je pravi feel good film. Toliko danas potreban i u ovo doba godine kada nije toliko sunčano. Upravo '100 stvari' nam daje primjerenu dozu dopamina u tijelo da izdržimo do ljeta.

MALI

6.5

01.03.2019.

MALI

… Ili kako postati velik? Je li to uopće moguće za novi film Antonia Nuića?

CANDLEMASS - The Door To Doom

7.5

26.02.2019.

CANDLEMASS - The Door To Doom

''The Door To Doom'' je novo studijsko ostvarenje koje je Candlemass objavio ove godine s glazbenicima koji tvore bend od ponovnog okupljanja 2004. godine, koji su udružili snage s prvim, originalnim pjevačem Johanom Längquistom.

1234567 > >>

Kalendar

ROTTEN SOUND, Močvara, 26.03.2019., Zagreb

26.03.2019. - utorak

ROTTEN SOUND, Močvara, 26.03.2019., Zagreb

Zagreb, Močvara
75 kn / 90 kn

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

28.03.2019. - četvrtak

AVANTASIA, 28.3.2019., Hant Arena, Bratislava

Bratislava, Hant Arena
33 / 45 €

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

29.03.2019. - petak

26. PORIN - 29.03.2019. - Centar Zamet, Rijeka

Rijeka, Centar Zamet

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

29.03.2019. - petak

DENIS&DENIS, 29.03.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 60 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

02.04.2019. - utorak

BULLET FOR MY VALENTINE, 02.04.2019., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
170 kn / 210 kn / 240 kn

THE YOUNG GODS, Močvara, 05.04.2019., Zagreb

05.04.2019. - petak

THE YOUNG GODS, Močvara, 05.04.2019., Zagreb

Zagreb, Močvara

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

06.04.2019. - subota

ZABRANJENO PUŠENJE, 06.04.2019., Sax, Zagreb

Zagreb, Sax

BALLBREAKERS & SINGLES, Metropolis, 06.04.2019., Zagreb

06.04.2019. - subota

BALLBREAKERS & SINGLES, Metropolis, 06.04.2019., Zagreb

Zagreb, Metropolis Club
40 kn

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

07.04.2019. - nedjelja

WARDRUNA, 07.04.2019., Koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski', Zagreb

Zagreb, Dvorana Lisinski
170 kn / 220 kn / 230 kn

Ožujak / 2019

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Must Read

Od punka do (sterilne?) radiofoničnosti - tri primjera

Kolumne

Od punka do (sterilne?) radiofoničnosti - tri primjera
RUNDEK & FTIČEKI - Zagreb, Kinoteka, 23.03.2019.

Izvještaji

RUNDEK & FTIČEKI - Zagreb, Kinoteka, 23.03.2019.
PHANERON - Rekord Ploča

Recenzije

PHANERON - Rekord Ploča
DJEČAK OLUJE (Storm Boy)

Recenzije

DJEČAK OLUJE (Storm Boy)
MORTAL KOMBAT - Decenija

Recenzije

MORTAL KOMBAT - Decenija
HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon

Recenzije

HECATE ENTHRONED - Embrace Of The Godless Aeon
CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT

Vijesti

CHRIS FEHN napustio SLIPKNOT
PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Izvještaji

PESTILENCE, BLEEDING GODS, GRIMAZE - 18.3.2019., Vintage Industrial Bar, Zagreb
KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)

Recenzije

KAPETANICA MARVEL (Captain Marvel)
IN FLAMES - I, The Mask

Recenzije

IN FLAMES - I, The Mask
Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side

Kolumne

Nick Cave - As I Sat Sadly By Her Side
KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)

Recenzije

KAVALIR S PIŠTOLJEM (The Old Man & the Gun)
KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Izvještaji

KORPIKLAANI, TURISAS, TROLLFEST - 12.3.2019., Tvornica Kulture, Zagreb
KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija

Galerije

KORPIKLAANI, TURISAS i TROLLFEST 12.03.2019., Tvornica Kulture - galerija
Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice

Kolumne

Steve Harris: alfa i omega Željezne djevice
WITHIN TEMPTATION - Resist

Recenzije

WITHIN TEMPTATION - Resist
WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.

Izvještaji

WHITE LIES, Boniface - Zagreb, Tvornica Kulture, 10.03.2019.
Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta

Kolumne

Licem ka vjetru, s vjetrom uz lice: Tragedija neiskvarene ljubavi u suton jednog svijeta

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK