NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

10.0

20.12.2019.

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Izuzetno snažan film koji vas nikako neće ostaviti ravnodušnim, a o Almodovaru i Banderasu ćete samo potvrditi ono što već i sav filmski svijet zna da su majstori svog zanata.

MAYHEM - Daemon

8.0

18.12.2019.

MAYHEM - Daemon

Realno, daleko od velike kreativnosti, Mayhem sa albumom ''Daemon'' igraju na sigurno i koriste iste one finese koje su ih učinile kultnim bendom, pa ako vam je npr. ''Esoteric Warfare'' bio loš, ovo će vam definitvno biti novi materijal za kolekciju, nebitno da li se radi o vinilu ili plastičnom CD-u.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

6.0

14.12.2019.

LETAČI BALONOM (The Aeronauts)

Vječni čovjekov san je vinuti se nebu pod oblake, što bliže zvjezdama - ovaj je film zanimljiv, zabavan i romantičan, što je sasvim dovoljno kao dobar izbor tijekom Božićnih blagdana.  

NOŽ U LEĐA (Knives Out)

7.5

12.12.2019.

NOŽ U LEĐA (Knives Out)

Krimić urađen u formi Agathe Christie je vrlo dobar, zgodan, interesantan i prije svega gledljiv film, i lako vam može upasti u ladicu dragih filmova koje ćete i kasnijih godina rado pogledati u nekoj TV reprizi. 

ALCEST - Spiritual Instinct

9.0

29.11.2019.

ALCEST - Spiritual Instinct

Alcest se ipak nije razišao sa metal glazbom, a ''Spiritual Instinct'' vraća bend na put kakav smo priželjkivali i kakvom se nismo nadali da ćemo čuti, a pri tom uvijek držeći konstantnu glazbenu prepoznatljivost.

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

9.5

28.11.2019.

IZAZIVAČ: LE MANS '66 (Ford vs. Ferrari)

Ovaj film jednostavno morate pogledati, pa ako vam on bude i jedini vezan za auto trke odnosno auto industriju. Vrijedi svake vaše minute i lipe.

BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands

7.0

27.11.2019.

BLIND GUARDIAN: Twilight Orchestra - Legacy of the Dark Lands

Epski orkestralni album je ostvarenje dvadesetogodišnje vizije Blind Guardiana.

BITKA ZA MIDWAY (Midway)

7.0

22.11.2019.

BITKA ZA MIDWAY (Midway)

Pravi 'muški' spektakl nakrcan CGI-jem, odličnim ulogama, i konačno jednim poštenim povijesnim slijedom glede bitke na Midway.

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA (Terminator: Dark Fate)

8.0

19.11.2019.

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA (Terminator: Dark Fate)

Konačno! Nakon dužeg vremena Terminator kakvog pamtimo i želimo. Apsolutno zanimljiv film.

INFECTED RAIN - Endorphin

8.0

16.11.2019.

INFECTED RAIN - Endorphin

Senzacija iz Moldavije nastavlja svoj uspon gradeći karakterističan i poseban zvuk koji privlači sve više i više obožavatelja.

1234567 > >>

Kalendar

FUL KUL BUVLJAK - Zagreb, Boogaloo, 18.01.2020.

18.01.2020. - subota

FUL KUL BUVLJAK - Zagreb, Boogaloo, 18.01.2020.

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

20.01.2020. - ponedjeljak

APOCALYPTICA, 20.01.2019., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
150 kn / 170 kn / 200 kn

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

25.01.2020. - subota

DANSE MACABRE, 25.01.2020., MC Pekarna, Maribor, Slovenija

Maribor, MC Pekarna
5 € / 7€

SLIPKNOT, BEHEMOTH  -  Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

04.02.2020. - utorak

SLIPKNOT, BEHEMOTH - Mađarska, Budimpešta, 04.2.2020.

, Papp László Sportaréna
17900HUF-27900HUF

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

04.02.2020. - utorak

UK SUBS, 04.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
90 kn/ 110 kn

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

06.02.2020. - četvrtak

INCITE, 06.02.2020., Vintage Industrial Bar, Zagreb

Zagreb, Vintage Industrial Bar
40 kn / 55 kn

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

07.02.2020. - petak

THE DOORS ALIVE, 07.02.2020., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
100 kn /130 kn/ 150 kn

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

08.02.2020. - subota

EDITORS - Zagreb, MD Doma Sportova, 08.02.2020.

Zagreb, Dom Sportova
170 kn / 190 Kn / 220 kn

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

14.02.2020. - petak

BAJAGA I INSTRUKTORI, 14.02.2020., Hala, Zagreb

Zagreb, Hala
110 kn/130 kn/150kn

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

15.02.2020. - subota

MONSTER MAGNET, 15.02.2020., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
140 kn/170 kn

Siječanj / 2020

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Must Read

PERO DEFFORMERO (Friš):

Intervjui

PERO DEFFORMERO (Friš): "I mi metalci dušu imamo... "
APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0

Vijesti

APOCALYPTICA objavila studijski album Cell-0
ONE SU BOMBE (Bombshell)

Recenzije

ONE SU BOMBE (Bombshell)
BAD MUSHROOMS - Krik

Recenzije

BAD MUSHROOMS - Krik
MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''

Vijesti

MY DYING BRIDE – predstavljaju prvi singl s dugoiščekivanog novog albuma ''The Ghost Of Orion''
URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ

Kolumne

URBI ET ORBI 2019. - Urednička riječ
THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15

Vijesti

THE KILLERS dolaze na INmusic festival #15
PIXIES se vraćaju u Zagreb!

Vijesti

PIXIES se vraćaju u Zagreb!
RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)

Recenzije

RATOVI ZVIJEZDA: USPON SKYWALKERA (Star Wars: The Rise of Skywalker)
STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''

Vijesti

STRIBOG - hrvatski folk metal bend vraća se na scenu novim albumom ''Tvoje kraljevstvo zeleno''
JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.

Izvještaji

JINJER, The Agonist, Khroma, Space of Variations - Zagreb, Tvornica Kulture, 20.12.2019.
TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)

Recenzije

TUGA I SLAVA (Pain & Glory/ Dolor y gloria)
BECK novi headliner INmusic festivala #15

Vijesti

BECK novi headliner INmusic festivala #15
STRANGER - spot za 'Nothing Inside'

Vijesti

STRANGER - spot za 'Nothing Inside'
MAYHEM - Daemon

Recenzije

MAYHEM - Daemon
NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up

Vijesti

NOVA ROCK 2020 dopunjava odličan line-up
MY BABY -  Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.

Izvještaji

MY BABY - Zagreb, Tvornica kulture, 14.12.2019.
MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Galerije

MY BABY - Zagreb, Tvornica Kulture, 14.12.2019. - galerija

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK