NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

CANDLEMASS - Sweet Evil Sun

8.0

18.12.2022.

CANDLEMASS - Sweet Evil Sun

Candlemass je još jednom potvrdio svoje ime i svoj značaj, a na vama je samo uživati i nadati se skorim datumima koji će se pojaviti kod nas ili u našoj blizini.

RIOT CITY - Electric Elite

7.5

17.12.2022.

RIOT CITY - Electric Elite

Electric Elite dolazi kao nasljednik još boljeg prethodnika, a nadam se kako bend neće čekati tri godine prije objavljivanja novog studijskog uratka.

TARJA - Best Of: Living The Dream

9.0

13.12.2022.

TARJA - Best Of: Living The Dream

Ako do sad niste slušali Tarju ili ste možda čuli jedan njezin album, ova kompilacija vam može dati prilično dobar uvid u njezin glazbeni opus.

THE CULT - Under The Midnight Sun

7.5

12.11.2022.

THE CULT - Under The Midnight Sun

Šest godina je prošlo od njihovog zadnjeg albuma (sada predzadnjeg, točnije), a o bendu i članovima mu se nije znalo ništa. Pa je i nekako za očekivati kako se ''zaboravilo'' na njih i kako je svaka vijest o novom albumu iznenađenje i podsjetnik kako bend ipak postoji i kako su očito nešto stvarali proteklih godina.

LAMB OF GOD - Omens

8.5

10.11.2022.

LAMB OF GOD - Omens

Omens predstavlja deset novih pjesama s prepoznatljivim potpisom i pristupom koji obilježava Lamb Of God od njihovog osnutka pa do danas.

QUEENSRŸCHE - Digital Noise Alliance

8.5

06.11.2022.

QUEENSRŸCHE - Digital Noise Alliance

Zanimljivog imena, inicijala koji kriju dublji značaj i vizualnog rješenja koji to potvrđuje, album Digital Noise Alliance je uistinu primamljiv.

CLUTCH - Sunrise On Slaughter Beach

8.0

04.10.2022.

CLUTCH - Sunrise On Slaughter Beach

''Sunrise On Slaughter Beach'' vas neće ostaviti ravnodušnima i svakako će vam poslužiti na podsjetnik kako niste Clutch čuli možda četiri godine, od zadnjeg studijskog albuma, a samim time ćete dobiti želju za mogućnošću gdje ćete bend vidjeti i doživjeti uživo.

MEGADETH - The Sick, The Dying... and The Dead!

8.0

28.09.2022.

MEGADETH - The Sick, The Dying... and The Dead!

Megadeth je još jednom podsjetio ljude na svoje postojanje i to odradio na pristojan način koji nikako neće ostati nezamijećen.

BLIND GUARDIAN - The God Machine

8.5

26.09.2022.

BLIND GUARDIAN - The God Machine

Iako nam je bend predstavio samo devet novih pjesama, imate pregršt vremena koje trebate posvetiti ovom uratku te smatram kako pri tome nećete ostati uskraćeni, a niti ravnodušni spram onoga što čujete.

GRAVE DIGGER - Symbol Of Eternity

7.5

25.09.2022.

GRAVE DIGGER - Symbol Of Eternity

''Symbol Of Eternity'', ovogodišnji studijski album koji je svakako uspio bendu donijeti nešto što nisu imali neko vrijeme: pjevne refrene koji će svakako doprinijeti sveopćem dojmu koncertnog iskustva.

1234567 > >>

Kalendar

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu -  Zagreb, Tvornica kulture, 11.02.2023.

11.02.2023. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE + Jinjer & Atreyu - Zagreb, Tvornica kulture, 11.02.2023.

Zagreb, Tvornica kulture
190kn/220kn/250kn

GORGOROTH, Zagreb, Boogaloo, 26.03.2023.

26.02.2023. - nedjelja

GORGOROTH, Zagreb, Boogaloo, 26.03.2023.

Zagreb, Boogaloo
170 kn/ 26 €/ 29 €

GRIMA, Zagreb, Vintage Industrial Bar, 09.03.2023.

09.03.2023. - četvrtak

GRIMA, Zagreb, Vintage Industrial Bar, 09.03.2023.

Zagreb, Vintage Industrial Bar
90 kn/15 €

PARAF, Zagreb, Boogaloo, 11.03.2022.

11.03.2023. - subota

PARAF, Zagreb, Boogaloo, 11.03.2022.

Zagreb, Boogaloo
12 €/15 €

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

22.03.2023. - srijeda

KATAKLYSM, SOILWORK, WILDERUN, Zagreb, Boogaloo, 22.04.2023.

Zagreb, Boogaloo
23 €/27€/31€

STEVE VAI, Zagreb, Tvornica Kulture, 13.04.2022.

13.04.2023. - četvrtak

STEVE VAI, Zagreb, Tvornica Kulture, 13.04.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
34 € / 37€/ 40 €

LAIBACH, Zagreb, Tvornica Kulture, 14.04.2023.

14.04.2023. - petak

LAIBACH, Zagreb, Tvornica Kulture, 14.04.2023.

Zagreb, Tvornica Kulture
20 €/23 €/26 €

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

18.05.2023. - četvrtak

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Ferrara, Parco Urbano G. Bassani, 18.05.2023.

Ferrara, Parco Urbano G. Bassani
97,50 EUR

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

21.05.2023. - nedjelja

BRUCE SPRINGSTEEN & E STREET BAND - Italija, Rim, Circo Massimo, 21.05.2023.

Rim, Circo Massimo
115 EUR

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

23.07.2023. - nedjelja

DEPECHE MODE - Zagreb, Arena, 23.07.2023.

Zagreb, Arena

Siječanj / 2023

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Must Read

U prodaji posljednjih 800 ulaznica za Robbieja Williamsa u Puli

Vijesti

U prodaji posljednjih 800 ulaznica za Robbieja Williamsa u Puli
Objavljene nominacije za OSCARE

Vijesti

Objavljene nominacije za OSCARE
FLORENCE + THE MACHINE ponovo u Hrvatskoj, ovaj put na samostalnom koncertu

Vijesti

FLORENCE + THE MACHINE ponovo u Hrvatskoj, ovaj put na samostalnom koncertu
STEVE VAI prvi put u Zagrebu poslije 11 godina

Vijesti

STEVE VAI prvi put u Zagrebu poslije 11 godina
SIGUR ROS dva puta u Šibeniku

Vijesti

SIGUR ROS dva puta u Šibeniku
NORAH JONES nakon 16 godina ponovo u Hrvatskoj

Vijesti

NORAH JONES nakon 16 godina ponovo u Hrvatskoj
Podijeljeni Zlatni globusi - trijumf Stevena Spielberga, Elvisa, White Lotusa i Abbott Elementarya

Vijesti

Podijeljeni Zlatni globusi - trijumf Stevena Spielberga, Elvisa, White Lotusa i Abbott Elementarya
Preminuo JEFF BECK, jedan od najvećih gitarista svih vremena

Vijesti

Preminuo JEFF BECK, jedan od najvećih gitarista svih vremena
PERUN.HR - TOP 20 u 2022. godini

Kolumne

PERUN.HR - TOP 20 u 2022. godini
Treće ukazanje etnosa u hrvatskoj glazbi na razmeđu između popularne i „alternativne“

Kolumne

Treće ukazanje etnosa u hrvatskoj glazbi na razmeđu između popularne i „alternativne“
Preminuo Maxi Jazz iz legendarne grupe Faithless

Vijesti

Preminuo Maxi Jazz iz legendarne grupe Faithless
Preminuo MASSIMO SAVIĆ

Vijesti

Preminuo MASSIMO SAVIĆ
CANDLEMASS - Sweet Evil Sun

Recenzije

CANDLEMASS - Sweet Evil Sun
RIOT CITY - Electric Elite

Recenzije

RIOT CITY - Electric Elite
ZEAL&ARDOR, Sooma - Zagreb, Močvara, 13.12.2022. - galerija

Galerije

ZEAL&ARDOR, Sooma - Zagreb, Močvara, 13.12.2022. - galerija
TARJA - Best Of: Living The Dream

Recenzije

TARJA - Best Of: Living The Dream
ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom

Vijesti

ORAŠAR ovaj vikend u Lisinskom
IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Vijesti

IMAGINE DRAGONS u Puli - dodan još jedan koncert!

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK