NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

IRON MAIDEN - Senjutsu

7.5

04.09.2021.

IRON MAIDEN - Senjutsu

Iron Maiden je kroz i tijekom svog postojanja uspio pomaknuti granice mnogih stvari, a svojim su albumima ostvarivali stvari koje su u isto vrijeme nailazile na kritike i hvalospjeve od strane publike i od strane slušatelja i obožavatelja, istovremeno! Pa su i dalje nastavili stvarati, te i dalje slove za jedan od najpoznatijih i najomiljenijih bendova koji (još uvijek) postoje i neumorno svoje kreacije poprate spektakularnim koncertima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Kao i svi mu prethodnici, Senjutsu iziskuje predanost i pažnju, ali vrijedi mu se posvetiti.

FEAR FACTORY - Aggression Continuum

8.5

30.08.2021.

FEAR FACTORY - Aggression Continuum

''Aggression Continuum'' je novi studijski album na kojemu Fear Factory predstavlja deset novih pjesama koje nemaju namjeru samo mirno proći i kroz skoro pedeset minuta cjelokupnog trajanja otići u zaborav.

GOJIRA - Fortitude

7.5

23.08.2021.

GOJIRA - Fortitude

Nakon petogodišnjeg izbivanja po pitanju novih diskografskih ostvarenja, Gojira je ove godine predstavila svoj dugoočekivani, sedmi po redu, studijski album imena Fortitude.

CANDLEMASS - Green Valley

8.0

18.08.2021.

CANDLEMASS - Green Valley

Candlemass nas je još jednom podsjetio zašto je jedan od značajnijih bendova, iako ponekad biva zanemaren i nedovoljno popraćen u usporedbi za zasluge koje imaju u utjecaju i samoj diskografiji koja obiluje odličnim albumima.

AMORPHIS - Live At Helsinki Ice Hall

8.0

13.08.2021.

AMORPHIS - Live At Helsinki Ice Hall

Amorphis nam je kroz Live At Helsinki Ice Hall predstavio svoju punu moć i predanost kao bend, te su kroz cjelokupan aranžman i predanost benda potvrdili svoju kvalitetu i značaj u svijetu najdražeg nam žanra.

HELLOWEEN - Helloween

8.0

18.07.2021.

HELLOWEEN - Helloween

Upotpunjavanje i vraćanje legendarnih starih članova, pjevača Michael Kiskea i gitarista Kai Hansena, bili su potrebni kako bi ''Helloween'' zasjao u svom punom sjaju.

HANGING GARDEN - Skeleton Lake

9.0

17.06.2021.

HANGING GARDEN - Skeleton Lake

''Skeleton Lake'' se u ovo doba godina mora servirati hladan i prava je šteta propustiti ovaj rijetko dobar album vrijedan slušanja. Ljubtelji Insomniuma, Swallow The Suna ili pak novije Katatonie će tu naći prilično sličnog materijala i ideja koje su već viđene, ali zato upakirane sa potpisom i karakterističnom prepoznatljivošću.

PERTURBATOR - Lustful Sacraments

9.5

31.05.2021.

PERTURBATOR - Lustful Sacraments

Distopija, cyberpunk, neonska svjetla i atmosfera vizije sc-fi budućnosti iz gledišta 80-ih godina, sve fino upakirano na senzancionalan i uzbudljiv način kakav i priliči synthwave žanru.

VREID - Wild North West

7.5

22.05.2021.

VREID - Wild North West

Preko tremolo riffova i blastbeatova do klasičnog black 'n rolla, Vreidov ''Wild North West'' ima sve predispozicije da postane jedan od boljih u njihovoj diskografiji.

MOONSPELL - Hermitage

8.5

21.04.2021.

MOONSPELL - Hermitage

Koliko god je očito da su Moonspell na pravom putu, i dalje smatram da stoje na raskrižju sa nekoliko otvorenih novih opcija i smjerova. Neovisno koji smjer odabrali ne bi smjeli pogriješiti, a ''Hermitage'' će tu poslužiti kao svojevrsna tampon zona.

1234567 > >>

Kalendar

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

17.09.2021. - petak

80's Party, 17.09.2021., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno

Europavox festival - Zagreb, Tvornica kulture,  24. - 25.9.2021.

24.09.2021. - petak

Europavox festival - Zagreb, Tvornica kulture, 24. - 25.9.2021.

Zagreb, Tvornica Kulture

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

24.09.2021. - petak

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Zagreb, Jarun, kraj skejt parka
170 kn /190 kn

BUČ KESIDI - Zagreb, dvorište ALU, 24. - 29.09.2021.

24.09.2021. - petak

BUČ KESIDI - Zagreb, dvorište ALU, 24. - 29.09.2021.

Zagreb, dvorište Akademije likovnih umjetnosti
80 kn / 100 kn na dan koncerta

S.A.R.S. - Zagreb, open air  ispred paviljona 15  na Velesajmu, 25.09.2021.

25.09.2021. - subota

S.A.R.S. - Zagreb, open air ispred paviljona 15 na Velesajmu, 25.09.2021.

Zagreb, paviljon 15 na Zagrebačkom Velesajmu

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

12.10.2021. - utorak

J.R. AUGUST - Zagreb, MD Lisinski, 12.10.2021.

Zagreb, MD Lisinski
100 kn/ 120 kn/ 140 kn/ 160 kn

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

31.01.2022. - ponedjeljak

GOJIRA, 31.01.2022., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
200 kn/230 kn/260 kn

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

12.02.2022. - subota

BULLET FOR MY VALENTINE, 12.02.2022., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
180/200/230 kn

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

05.03.2022. - subota

FUTURE ISLANDS - Zagreb, Tvornica Kulture, 05.03.2022.

Zagreb, Tvornica Kulture
140 kn pretprodaja /160 kn / 190 kn na dan koncerta

Rujan / 2021

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

CRY MACHO

Recenzije - Film

CRY MACHO
PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)

Recenzije - Film

PLAĆENICA (The Protégé /The Asset)
MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish

Vijesti

MANNTRA obradila pjesmu Billie Eilish
MASTODON se vraćaju u Zagreb

Vijesti

MASTODON se vraćaju u Zagreb
Podijeljeni televizijski Oscari - EMMYi

Vijesti

Podijeljeni televizijski Oscari - EMMYi
KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.

Kalendar

KOSHEEN - Zagreb, Boogaloo, 24.09.2021.
THE EXPANSE (Prostranstvo)

Recenzije - TV serije

THE EXPANSE (Prostranstvo)
PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)

Recenzije - Film

PUTOVANJE KROZ SJEĆANJA (Reminiscence)
IRON MAIDEN - Senjutsu

Recenzije

IRON MAIDEN - Senjutsu
2CELLOS obradili hit Aerosmitha 'Cryin'

Vijesti

2CELLOS obradili hit Aerosmitha 'Cryin'
LISINSKI - Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu

Vijesti

LISINSKI - Sedam veličanstvenih nastupa ovoga rujna u Lisinski Atriumu
ZAČARANA MOČVARA:  MIRNA - Zagreb, Močvara, 09.09.2021.

Kalendar

ZAČARANA MOČVARA: MIRNA - Zagreb, Močvara, 09.09.2021.
Danas Motovun donosi spektakl Spikea Leeja o turneji Davida Byrnea

Vijesti

Danas Motovun donosi spektakl Spikea Leeja o turneji Davida Byrnea
INmusic festival #15 dodaje četvrti dan!

Vijesti

INmusic festival #15 dodaje četvrti dan!
MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)

Recenzije - Film

MIRIS RUŽE (The Rose Maker/ La fine fleur)
DREAM THEATER ponovno stižu u Zagreb

Vijesti

DREAM THEATER ponovno stižu u Zagreb
FEAR FACTORY - Aggression Continuum

Recenzije

FEAR FACTORY - Aggression Continuum
INmusic predstavlja Europavox festival u Tvornici kulture 24. i 25. rujna

Vijesti

INmusic predstavlja Europavox festival u Tvornici kulture 24. i 25. rujna

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK