NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

7.5

12.11.2018.

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Prekretnica je napravljena i Stratovarius otvaraju prostor na novo poglavlje u svojoj diskografiji. Davanje više prostora mlađim snagama u bendu definitvno je nešto što treba gledati sa pozitvine strane, a dokaz tome su predstavljene tri nove pjesme koje sa opusom rariteta od ranije čine skladnu kompilaciju, ali zato pomalo nagrđenu sa nepotrebnim orkestralnim verzijama.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

6.0

10.11.2018.

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Wannabe zanimljiv i uzbudljiv thriller ima sjajnu glumačku postavu, ali to je uz dobre dijaloge i uglavnom sve, ispao je mlaka vodica.

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

7.0

09.11.2018.

FREAK KITCHEN - Confusion To The Enemy

''Confusion to the Enemy'' nije loš album, dapače, no ako se usporedi s ostatkom Freak Kitchen stvaralaštva, djeluje slabije. Ipak, već tradicionalni Kitchenov humor, virtuozna gitara, zarazne melodije, otkačenost, ritam i neobične strukture skladbi su i dalje itekako prisutni elementi i na ovom albumu.

BOHEMIAN RHAPSODY

8.0

05.11.2018.

BOHEMIAN RHAPSODY

Film nije savršen, ali ono što na kraju ponesemo sa sobom jest sjajan osjećaj i saznanje da rock'n'roll (i ostala glazba) može mijenjati svijet ili mu barem pripomoći da se promijeni, pa makar na kratko.

SOULFLY - Ritual

7.5

04.11.2018.

SOULFLY - Ritual

Novi Soulfly je tu s jednim razlogom. Razvaliti zvučnike i glave.

PRVI ČOVJEK (First Man)

7.5

02.11.2018.

PRVI ČOVJEK (First Man)

Film je filmsko-dokumentarni prikaz povijesnog čina leta na Mjesec, njegovog junaka i općenito tog povijesnog perioda.

ST. VINCENT - MassEducation

8.5

25.10.2018.

ST. VINCENT - MassEducation

Ako niste čuli za St. Vincent, vrijeme je da bacite uho. Ne samo što je to umjetnica koja gitaru svira na potpuno inovativan način, već i svoje pjesme oblikuje tako kako to nitko prije nije radio.

WOLFHEART - Constellation Of The Black Light

7.5

21.10.2018.

WOLFHEART - Constellation Of The Black Light

Prepoznatljivi elementi zvuka su i dalje tu, što će usputnim slušateljima djelovati kao podgrijana ideja od prije, no daleko od toga da ovdje nemamo novog favorita za ovogodišnja top izdanja.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

8.0

21.10.2018.

TEŠKA VREMENA U MOTELU EL ROYALE (Bad Times at the El Royale )

Da je redatelj Goddard uspio malo brže plesti priču i efektnije je rasplesti (u smislu kako dolazimo do kraja) ovo bi bio jedan od najboljih filmova godine.

THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion

9.0

20.10.2018.

THE LOUDEST SILENCE - Aesthetic Illusion

Ovom je album kojem je zaista teško naći manu. Posebno ako ste fan starog Nightwisha (Tarja era), After Forever, Within Temptation, Epice i Draconiana.

1234567 > >>

Kalendar

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

PUNKREAS, Tvornica Kulture, 22.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
30 kn / 40 kn

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

22.11.2018. - četvrtak

BRYAN ADAMS - Ljubljana, Dvorana Stožice, 22.11.2018.

Ljubljana, Dvorana Stožice
49 EUR (parter) - 89 EUR (lože)

RED HOT CHILI PEPPERS by ORGANI'C, 22.11.2018., Boogaloo, Zagreb

22.11.2018. - četvrtak

RED HOT CHILI PEPPERS by ORGANI'C, 22.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
40 kn / 50 kn

100% NOVI VAL, 23.11.2018., Boogaloo, Zagreb

23.11.2018. - petak

100% NOVI VAL, 23.11.2018., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo

DARKO RUNDEK & EKIPA, 23.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

23.11.2018. - petak

DARKO RUNDEK & EKIPA, 23.11.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
90 kn / 110 kn

DARKO RUNDEK & EKIPA, Tvornica Kulture, 23.11.2018., Zagreb

23.11.2018. - petak

DARKO RUNDEK & EKIPA, Tvornica Kulture, 23.11.2018., Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
80 kn/ 90 kn/ 110 kn

EKV tribute projekt DECA IZ VODE, 23. 11. 2018. Boogaloo, Zagreb

23.11.2018. - petak

EKV tribute projekt DECA IZ VODE, 23. 11. 2018. Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
50 kn / 70 kn / 80 kn

Yammatovo 4, JOHNNY MARR, 24.11.2018., Lauba, Zagreb

23.11.2018. - petak

Yammatovo 4, JOHNNY MARR, 24.11.2018., Lauba, Zagreb

Zagreb, Lauba

BAD MUSHROOMS 23.11.2018., BarBar, Zagreb

23.11.2018. - petak

BAD MUSHROOMS 23.11.2018., BarBar, Zagreb

Zagreb, BarBar
Besplatno

Studeni / 2018

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

All I want for Christmas is food

Vijesti

All I want for Christmas is food
FOO FIGHTERS, 19.06.2018., Arena, Pula

Kalendar

FOO FIGHTERS, 19.06.2018., Arena, Pula
FOO FIGHTERS stižu u pulsku Arenu 19. lipnja 2019.

Vijesti

FOO FIGHTERS stižu u pulsku Arenu 19. lipnja 2019.
THE OCEAN, Rosetta - Zagreb, Močvara, 17.11.2018.

Izvještaji

THE OCEAN, Rosetta - Zagreb, Močvara, 17.11.2018.
SILENTE - Zagreb, Dom Sportova, 17.11.2018. - galerija

Galerije

SILENTE - Zagreb, Dom Sportova, 17.11.2018. - galerija
LETU ŠTUKE - Zagreb, Tvornica, 17.11.2018.

Izvještaji

LETU ŠTUKE - Zagreb, Tvornica, 17.11.2018.
MY BABY, The Miceks - Zagreb, Tvornica Kultura, 16.10.2018. - galerija

Galerije

MY BABY, The Miceks - Zagreb, Tvornica Kultura, 16.10.2018. - galerija
SWALLOW THE SUN najavio novi album

Vijesti

SWALLOW THE SUN najavio novi album
ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb

Kalendar

ALESTORM, 04.12.2018., Tvornica Kulture, Zagreb
BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija

Galerije

BELZEBONG, The Necromancers - Zagreb, Vintage Industrial Bar, 13.11.2018. - galerija
OWL - Nights In Distortion

Recenzije

OWL - Nights In Distortion
BOHEMIAN RHAPSODY FILM -  IMAMO DOBITNIKE!

Nagradne igre

BOHEMIAN RHAPSODY FILM - IMAMO DOBITNIKE!
FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb

Izvještaji

FOTO NJUŠKE, 10.11.2018., Dog&Style Pet Shop, Zagreb
STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II

Recenzije

STRATOVARIUS - Enigma: Intermission II
DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.

Izvještaji

DECAPITATED - Rijeka, Palach , 10.11.2018.
ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.

Izvještaji

ARMORED SAINT + FLESH, Zagreb, Močvara, 11.11.2018.
ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija

Galerije

ARMORED SAINT, Flesh - Zagreb, Močvara, 10.11.2018. - galerija
FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Recenzije

FILOZOFIJA UBOJSTVA (Spinning Man)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK