NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

SIKASA - Matter Earth

8.0

17.08.2022.

SIKASA - Matter Earth

Sikasa sa albumom ''Matter Earth'' svakako odskaču od ovogodišnjih izdanja domaće metal i alternativne glazbene scene. Progresivni metal u kombinaciji sa melodičnim death/doom i post metal podžanrovima kao rezultat isporučio je album kakav će se zasigurno vrtiti dugo vremena, a ako sve to dospije ispod adekvantog izdavača, budućnost im je neupitna.

KREATOR - Hate Über Alles

7.0

20.06.2022.

KREATOR - Hate Über Alles

"Hate Über Alles" vas kao cjelina sigurno neće ostaviti ravnodušnima, stvorit ćete svoje mišljenje već nakon prvog preslušavanja, ali isto tako to neće biti album koji će vam pobuditi staru strast i žar za bendom i onime što je Kreator prije stvarao.

ELUSIVE GOD - Trapped In A Future Unknown

8.5

17.06.2022.

ELUSIVE GOD - Trapped In A Future Unknown

Trapped In A Future Unknown je jedan izniman album koji uistinu obogaćuje domaću i regionalnu glazbenu ostavštinu, a underground je obogaćen za još jedan odličan bend.

RAMMSTEIN - Zeit

8.0

16.05.2022.

RAMMSTEIN - Zeit

Rammstein nam je u samo nekoliko godina još jednom potvrdio kako se radi o kolektivu i ljudima koji još uvijek imaju nešto unutar sebe i kako ne misle stati, a svakim albumom i izričajem koji je upečatljiv, prepoznatljiv i poseban ostaju vječno bitni na svjetskoj sceni.

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD - Omnium Gatherum

8.5

02.05.2022.

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD - Omnium Gatherum

Nakon objavljivanja Made In Timeland u ožujku ove godine, King Gizzard & The Lizard Wizard vraća se s nediskutabilno najvećim „zalogajem“ vlastite karijere, jubilarnim dvadesetim albumom Omnium Gatherum, koji se sastoji od impresivnih šesnaest pjesama.

JACK WHITE - Fear Of The Dawn

8.0

12.04.2022.

JACK WHITE - Fear Of The Dawn

Nakon skoro trideset aktivnih godina na glazbenoj sceni, Jack White ne prestaje iznenađivati svojom inovativnošću, ali ujedno i dosljednošću vlastitom prepoznatljivom zvuku.

RED HOT CHILI PEPPERS - Unlimited Love

7.5

06.04.2022.

RED HOT CHILI PEPPERS - Unlimited Love

Vjerojatno najiščekivaniji rock album ove godine, Unlimited Love, napokon je ugledao svjetlo dana. Nakon Fruscianteova povratka u bend 2019. godine, Pepperse ponovno možemo slušati u omiljenom nam sastavu, a s novim albumom vraćaju se nakon duge šestogodišnje pauze.

STAR ONE - Revel In Time

9.5

30.03.2022.

STAR ONE - Revel In Time

Fan ste prog i power metala? Klavijatura? Znanstvene fantastike? U tom slučaju, ovo je album za vas!

ERIC WAGNER - In The Lonely Light Of Mourning

8.0

28.03.2022.

ERIC WAGNER - In The Lonely Light Of Mourning

In The Lonely Light Of Mourning je jedan od onih albuma koje je svakako lijepo dočekati, preslušati nekoliko puta i uživati u stvaralaštvu ljudi koji stoje iza njega. Ali, onda spoznate okrutnu činjenicu i shvatite kako je to posljednje što ćete ikada čuti od nekoga dragog izvođača (ili benda).

OLD NIGHT - Ghost Light

8.5

15.03.2022.

OLD NIGHT - Ghost Light

Objektivno gledano, sada već skoro pa skromna domaća metal scena je uz Old Night svakako nešto što se čekalo duži niz godina. ''Ghost Light'' možda nije najbolje ostvarenje Old Nighta, no svakako je jedan respektabilan segment doom metal glazbe kakvu na domaćem terenu malo tko svira.

1234567 > >>

Kalendar

SHARON KOVACS - MUSICOLOGY SESSIONS - Zagreb, Tvornica Kuture, 25.09.2022.

25.09.2022. - nedjelja

SHARON KOVACS - MUSICOLOGY SESSIONS - Zagreb, Tvornica Kuture, 25.09.2022.

Zagreb, Tvornica kulture
180 kn

THE OCEAN, 30.09.2022., Močvara, Zagreb

30.09.2022. - petak

THE OCEAN, 30.09.2022., Močvara, Zagreb

Zagreb, Močvara
100 kn/120 kn/140 kn

CARMINHO - Zagreb, KD Lisinski, 02.10.2022.

02.10.2022. - nedjelja

CARMINHO - Zagreb, KD Lisinski, 02.10.2022.

Zagreb, KD Lisinski
od 150, 200 i 250 kn (19,91, 26,54 i 33,18 €)

HLADNO PIVO, 14.10.2022., Dom Sportova, Zagreb

14.10.2022. - petak

HLADNO PIVO, 14.10.2022., Dom Sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova
90kn/100kn/120kn

GBH, Boogaloo, Zagreb, 20.10.2022.

20.10.2022. - četvrtak

GBH, Boogaloo, Zagreb, 20.10.2022.

Zagreb, Boogaloo
100 kn/ 120 kn/ 140 kn

URIAH HEEP, 25.10.2022., Mala dvorana Doma sportova, Zagreb

25.10.2022. - utorak

URIAH HEEP, 25.10.2022., Mala dvorana Doma sportova, Zagreb

Zagreb, Dom Sportova (mala dvorana)

MACY GRAY & THE CALIFORNIA JET CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2022.

29.10.2022. - subota

MACY GRAY & THE CALIFORNIA JET CLUB - Zagreb, Tvornica Kulture, 29.10.2022.

Zagreb, Tvornica kulture
od 180 kn doi 31. srpnja/ dan nakon penje se na 200 kn / na dan koncerta cijena će biti 230 kn. 

STING - Zagreb, Arena, 31.10.2022.

31.10.2022. - ponedjeljak

STING - Zagreb, Arena, 31.10.2022.

Zagreb, Arena
stajanje I 550 kn, stajanje II 360 kn, tribina dolje I 560 kn, tribina dolje II 390 kn, tribina dolj

ANTHRAX, 01.11.2022., Tvornica kulture, Zagreb

01.11.2022. - utorak

ANTHRAX, 01.11.2022., Tvornica kulture, Zagreb

Zagreb, Tvornica Kulture
190kn/220kn/240kn

MASSIMO - Zagreb, Arena, 05.11.2022.

05.11.2022. - subota

MASSIMO - Zagreb, Arena, 05.11.2022.

Zagreb, Arena
od 130 kn - 190 kn

Rujan / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Must Read

2CELLOS - Zagreb, Arena, 19.09.2022.

Izvještaji

2CELLOS - Zagreb, Arena, 19.09.2022.
PARKWAY DRIVE, While She Sleeps, Lorna Shore - Austrija, Beč, Wiener Stadthalle, 18.09.2022.

Izvještaji

PARKWAY DRIVE, While She Sleeps, Lorna Shore - Austrija, Beč, Wiener Stadthalle, 18.09.2022.
2CELLOS - Zagreb, Arena, 19.09.2022. - galerija

Galerije

2CELLOS - Zagreb, Arena, 19.09.2022. - galerija
BRZINA METKA

Recenzije - Film

BRZINA METKA
MGLA, Odium Humani Generis, In Twilight's Embrace - Zagreb, Boogaloo, 04.09.2022. - galerija

Galerije

MGLA, Odium Humani Generis, In Twilight's Embrace - Zagreb, Boogaloo, 04.09.2022. - galerija
 Otkazana europska turneja i zagrebački koncert grupe ANTHRAX

Vijesti

Otkazana europska turneja i zagrebački koncert grupe ANTHRAX
SHARON KOVACS ponovo u Hrvatskoj

Vijesti

SHARON KOVACS ponovo u Hrvatskoj
Metalcore senzacija Parkway Drive dolaze u Beč

Vijesti

Metalcore senzacija Parkway Drive dolaze u Beč
PIXIES - Zagreb, Velesajam, 27.08.2022.

Izvještaji

PIXIES - Zagreb, Velesajam, 27.08.2022.
PIXIES - Zagreb, Velesajam, 27.08.2022. - galerija

Galerije

PIXIES - Zagreb, Velesajam, 27.08.2022. - galerija
Legendarni Pixies u subotu na zagrebačkom Velesajmu

Vijesti

Legendarni Pixies u subotu na zagrebačkom Velesajmu
SABATON - Opatija, Ljetna pozornica, 19.08.2022. - galerija

Galerije

SABATON - Opatija, Ljetna pozornica, 19.08.2022. - galerija
SABATON, 19.08.2022., Opatija, Ljetna pozornica

Izvještaji

SABATON, 19.08.2022., Opatija, Ljetna pozornica
SIKASA - Matter Earth

Recenzije

SIKASA - Matter Earth
Preminuo Wolfgang Petersen, redatelj 'Air Force One', 'Das Boot’' i 'Perfect Storm'

Vijesti

Preminuo Wolfgang Petersen, redatelj 'Air Force One', 'Das Boot’' i 'Perfect Storm'
Otkazana nadolazeća europska i britanska turneja RAGE AGAINST THE MACHINE

Vijesti

Otkazana nadolazeća europska i britanska turneja RAGE AGAINST THE MACHINE
NEPODNOŠLJIVA TEŽINA GOLEMOG TALENTA (The Unbearable Weight of Massive Talent)

Recenzije - Film

NEPODNOŠLJIVA TEŽINA GOLEMOG TALENTA (The Unbearable Weight of Massive Talent)
Preminula OLIVIA NEWTON-JOHN, zvijezda 'Briljantina'

Vijesti

Preminula OLIVIA NEWTON-JOHN, zvijezda 'Briljantina'

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK