NajnovijeNajstarijeA-ZZ-A

RED HOT CHILI PEPPERS - Unlimited Love

7.5

06.04.2022.

RED HOT CHILI PEPPERS - Unlimited Love

Vjerojatno najiščekivaniji rock album ove godine, Unlimited Love, napokon je ugledao svjetlo dana. Nakon Fruscianteova povratka u bend 2019. godine, Pepperse ponovno možemo slušati u omiljenom nam sastavu, a s novim albumom vraćaju se nakon duge šestogodišnje pauze.

STAR ONE - Revel In Time

9.5

30.03.2022.

STAR ONE - Revel In Time

Fan ste prog i power metala? Klavijatura? Znanstvene fantastike? U tom slučaju, ovo je album za vas!

ERIC WAGNER - In The Lonely Light Of Mourning

8.0

28.03.2022.

ERIC WAGNER - In The Lonely Light Of Mourning

In The Lonely Light Of Mourning je jedan od onih albuma koje je svakako lijepo dočekati, preslušati nekoliko puta i uživati u stvaralaštvu ljudi koji stoje iza njega. Ali, onda spoznate okrutnu činjenicu i shvatite kako je to posljednje što ćete ikada čuti od nekoga dragog izvođača (ili benda).

OLD NIGHT - Ghost Light

8.5

15.03.2022.

OLD NIGHT - Ghost Light

Objektivno gledano, sada već skoro pa skromna domaća metal scena je uz Old Night svakako nešto što se čekalo duži niz godina. ''Ghost Light'' možda nije najbolje ostvarenje Old Nighta, no svakako je jedan respektabilan segment doom metal glazbe kakvu na domaćem terenu malo tko svira.

GHOST - Impera

8.0

13.03.2022.

GHOST - Impera

Ghost je jedan od poznatijih i praćenijih bendova današnjice, a sav trud i uloženo vrijeme u stvaranje ovakvog proizvoda uvijek će naići na nerazumijevanje kod mnogih, kao i na pohvale i praćenost od strane drugih.

CROWBAR - Zero And Below

9.0

07.03.2022.

CROWBAR - Zero And Below

Malo je reći/napisati kako sam jedva dočekao ovaj album... Šest je godina doista predugo za čekati, ali vjerujte mi na riječima koje ovdje tipkam kako je vrijedilo!

SCORPIONS - Rock Believer

7.0

02.03.2022.

SCORPIONS - Rock Believer

Nakon sedam godina, došlo je vrijeme i za novi album. Rock Believer je album koji ćete svakako moći poslušati i čijih će vam par pjesama svakako ostati u glavi, ali album svakako nije jedan od onih po kojima možete pamtiti ovakav bend.

EDDIE VEDDER - Earthling

7.5

01.03.2022.

EDDIE VEDDER - Earthling

Nakon više od desetljeća Eddie Vedder se vraća s novim albumom ''Earthling''!

AMORPHIS - Halo

8.0

21.02.2022.

AMORPHIS - Halo

''Halo'' je tu, Amorphis je ponovno napravio izniman album, a na vama je samo poslušati ga i posvetiti mu malo svog vremena.

VOIVOD - Synchro Anarchy

7.5

20.02.2022.

VOIVOD - Synchro Anarchy

Čudni riffovi (ali jednako tako moćni i dobri), progresivna interpretacija potkovana žestinom i agresivnošću, ritam sekcija koja svemu daje temelj koji ne možete zanemariti, pjevanje koje pristaje samo bendu kao što je Voivod i tematika koja je i ugodna i strašna u isto vrijeme.

1234567 > >>

Kalendar

ZUCCHERO - Zagreb, KD Lisinski, 28.06.2022.

28.06.2022. - utorak

ZUCCHERO - Zagreb, KD Lisinski, 28.06.2022.

Zagreb, KD Lisinski
210 /280 /350 /420 /490 kn

FIBRA FEST, 30.06.2022.- 02.07.2022., Ljetno kino Bačvice, Split

30.06.2022. - četvrtak

FIBRA FEST, 30.06.2022.- 02.07.2022., Ljetno kino Bačvice, Split

Split, Ljetno kino Bačvice
80 kn / 140 kn

SIMPLE MINDS - Zagreb, SRC Šalata, 30.06.2021.

30.06.2022. - četvrtak

SIMPLE MINDS - Zagreb, SRC Šalata, 30.06.2021.

Zagreb, SRC Šalata
240 kn /270 kn

SIMPLE MINDS AFTER SHOW PARTY by Tomi Phantasma 30.06.2022., Dva Osam Zagreb

30.06.2022. - četvrtak

SIMPLE MINDS AFTER SHOW PARTY by Tomi Phantasma 30.06.2022., Dva Osam Zagreb

Zagreb, Dva Osam
besplatno s ulaznicom za koncert/30kn-40kn

WHITESNAKE, 02.07.2022., Šalata, Zagreb

02.07.2022. - subota

WHITESNAKE, 02.07.2022., Šalata, Zagreb

Zagreb, Šalata

THE DOORS ALIVE, 02.07.2022., Boogaloo, Zagreb

02.07.2022. - subota

THE DOORS ALIVE, 02.07.2022., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
120 kn/140 kn/160kn

ZMAJEVO, 02.07.2022., Zmajska pivovara, Zagreb

02.07.2022. - subota

ZMAJEVO, 02.07.2022., Zmajska pivovara, Zagreb

Zagreb, Zmajska pivovara
Besplatno

LJETO U MSU: SARA RENAR - Zagreb, MSU, 02.07.2022.

02.07.2022. - subota

LJETO U MSU: SARA RENAR - Zagreb, MSU, 02.07.2022.

Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti
79 kn

80's PARTY nakon koncerta The Dorrs Alive, 02.07.2022., Boogaloo, Zagreb

02.07.2022. - subota

80's PARTY nakon koncerta The Dorrs Alive, 02.07.2022., Boogaloo, Zagreb

Zagreb, Boogaloo
Besplatno/20kn iza ponoći

BAJAGA & INSTRUKTORI, 07.07.2022., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenika

07.07.2022. - četvrtak

BAJAGA & INSTRUKTORI, 07.07.2022., Tvrđava sv. Mihovila, Šibenika

Šibenik, Tvrđava sv. Mihovil
250 kn

Lipanj / 2022

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

Must Read

INMUSIC 4.dan (KASABIAN, RIVAL SONS, RóISíN MURPHY....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 23.06.2022.

Izvještaji

INMUSIC 4.dan (KASABIAN, RIVAL SONS, RóISíN MURPHY....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 23.06.2022.
INMUSIC 4.dan (KASABIAN, RIVAL SONS, RóISíN MURPHY....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 23.06.2022. - galerija

Galerije

INMUSIC 4.dan (KASABIAN, RIVAL SONS, RóISíN MURPHY....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 23.06.2022. - galerija
INMUSIC 3.dan (DEFTONES, SLEAFORD MODS, ROYAL BLOOD, GOGOL BORDELLO....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 22.06.2022.

Izvještaji

INMUSIC 3.dan (DEFTONES, SLEAFORD MODS, ROYAL BLOOD, GOGOL BORDELLO....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 22.06.2022.
INMUSIC 3.dan (DEFTONES, SLEAFORD MODS, ROYAL BLOOD, GOGOL BORDELLO....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 22.06.2022. - galerija

Galerije

INMUSIC 3.dan (DEFTONES, SLEAFORD MODS, ROYAL BLOOD, GOGOL BORDELLO....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 22.06.2022. - galerija
INMUSIC 2.dan (NICK CAVE & THE BAD SEEDS, WHITE LIES....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 21.06.2022.

Izvještaji

INMUSIC 2.dan (NICK CAVE & THE BAD SEEDS, WHITE LIES....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 21.06.2022.
INMUSIC 2.dan (NICK CAVE & THE BAD SEEDS, WHITE LIES....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 21.06.2022. - galerija

Galerije

INMUSIC 2.dan (NICK CAVE & THE BAD SEEDS, WHITE LIES....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 21.06.2022. - galerija
INMUSIC 1.dan (THE KILLERS, IDLES, Fontaines D.C....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 20.06.2022.

Izvještaji

INMUSIC 1.dan (THE KILLERS, IDLES, Fontaines D.C....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 20.06.2022.
INMUSIC 1.dan (THE KILLERS, IDLES, Fontaines D.C....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 20.06.2022. - galerija

Galerije

INMUSIC 1.dan (THE KILLERS, IDLES, Fontaines D.C....) - Zagreb, ŠRC jezero Jarun, 20.06.2022. - galerija
KREATOR - Hate Über Alles

Recenzije

KREATOR - Hate Über Alles
ELUSIVE GOD - Trapped In A Future Unknown

Recenzije

ELUSIVE GOD - Trapped In A Future Unknown
Festival saživljen sa gradom

Kolumne

Festival saživljen sa gradom
BLACK LIPS - Zagreb, Vintage Industrial Bar,15.06.2022. - galerija

Galerije

BLACK LIPS - Zagreb, Vintage Industrial Bar,15.06.2022. - galerija
IMPERIAL TRIUMPHANT, Nero Di Marte - Zagreb, Močvara, 14.06.2022. - galerija

Galerije

IMPERIAL TRIUMPHANT, Nero Di Marte - Zagreb, Močvara, 14.06.2022. - galerija
KEOPS + ARISES, 11.06.2022., OKC Palach, Rijeka

Izvještaji

KEOPS + ARISES, 11.06.2022., OKC Palach, Rijeka
BEING AS AN OCEAN - Zagreb, Močvara, 13.06.2022. - galerija

Galerije

BEING AS AN OCEAN - Zagreb, Močvara, 13.06.2022. - galerija
MARIO BIONDI - Zagreb, Tvornica Kulture, 08.06.2022.

Izvještaji

MARIO BIONDI - Zagreb, Tvornica Kulture, 08.06.2022.
MARIO BIONDI - Zagreb, Tvornica Kulture, 08.06.2022. - galerija

Galerije

MARIO BIONDI - Zagreb, Tvornica Kulture, 08.06.2022. - galerija
SJEĆANJA UBOJICE (Memory)

Recenzije - Film

SJEĆANJA UBOJICE (Memory)

Perun.hr koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK