Najbolji album mi je The Funeral Of Being
Moderator: DesolatE
Roihlem wrote:ja imam onaj split s Acid Enema, onaj prvi CDR, "Suicide In Dark Serenity" i "Nocturnal Poisoning. Split CD je meni genijalan (pogotovo "Doomed..."), a one ostale tako, ima dobrih momenata ali isto dosta dosadno.
Pagan Winter wrote:Najbolji album mi je The Funeral Of Being
Warkult Holokaust wrote:Roihlem wrote:ja imam onaj split s Acid Enema, onaj prvi CDR, "Suicide In Dark Serenity" i "Nocturnal Poisoning. Split CD je meni genijalan (pogotovo "Doomed..."), a one ostale tako, ima dobrih momenata ali isto dosta dosadno.
split CD i The Funeral of Being 2LP su remek-djela.Roihlem,dal znas di mogu nabaviti ovaj Suicide mLP,propustio sam to kupiti kad je izaslo a izgleda da je rasprodano?
Roihlem wrote:Warkult Holokaust wrote:Roihlem wrote:ja imam onaj split s Acid Enema, onaj prvi CDR, "Suicide In Dark Serenity" i "Nocturnal Poisoning. Split CD je meni genijalan (pogotovo "Doomed..."), a one ostale tako, ima dobrih momenata ali isto dosta dosadno.
split CD i The Funeral of Being 2LP su remek-djela.Roihlem,dal znas di mogu nabaviti ovaj Suicide mLP,propustio sam to kupiti kad je izaslo a izgleda da je rasprodano?
neznam za MLP, ali mi se cini da sam cuo da je reizdan na CDu...
mogu pogledat jel ga negdje jos ima na viniilu ako ti TO treba...
Roihlem wrote:eto upravo vidio da Iron Pegasus Records ima jos taj MLP
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest