[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30120
Perun.hr forum • View topic - Novi forum: EDM (Elektronska glazba)

Novi forum: EDM (Elektronska glazba)

Prijedlozi za otvaranje novih foruma

Moderator: El Maestro Grande

Novi forum: EDM (Elektronska glazba)

Postby Richpa » Sat Jul 31, 2010 22:56

Smiješno je da na cmarnetu ni dan danas nema forum specijaliziran za elektronsku glazbu koja sama od sebe sigurno je detaljnija cak i od metala.
Richpa
Spectral Collapse

Postby Mike » Sat Jul 31, 2010 22:59

Skoro "fejlaš" ko ja s metal operama :wink:
Pa ovo je metal i rock forum... ima u nesvrstanima topic i brijem da je to dosta... al meni ni iz džepa ni u džep pa sam ZA
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
Mike
Forum member

Postby Sentient » Sat Jul 31, 2010 23:12

protiv
Sentient
Forum member

Postby Richpa » Sat Jul 31, 2010 23:15

The Pharaoh wrote:Skoro "fejlaš" ko ja s metal operama :wink:
Pa ovo je metal i rock forum... ima u nesvrstanima topic i brijem da je to dosta... al meni ni iz džepa ni u džep pa sam ZA

Kada si me vec spomenuo i ujedno donekle potegao za onim ''ko prizna pola mu se prašta'', Nesvrstani je produkt necije zatucanosti i ogranicenosti, jer nema nista gore nego glazbu ograniciti i utrpati u ''kos za prljavo rublje'' jer gle cuda ovo je METAL forum i sve svoje glupe bendove i projekte koji ne sviraju metal strpajte u Nesvrstane.

Na stranu cinjenica da se u Nesvrstanima trenutno nalazi hrpetina bendova i projekata koji bi svojim opusom trebali imati zasebne forume, ali ono sto zbilja boli i vrijedja je da u 2010. godini na forumu postoje ljudi (da ne kazem poput tebe) koji umjesto da sire obzore i ucine ovaj forum jos interaktivnijim i dalje ogranicavaju i sputavaju. Zbilja mi se sada ne da raditi nekakve klasifikacije i podijele po pitanju Nesvrstanih foruma ali je smijesno da toliko sjajnih bendova/projekata koji kao temelj koriste elektroniku mora biti strpano u takav forum.

I na kraju zbilja ne vidim po cemu je moj prijedlog fail? Fail zato sto smatram da bez obzira sto je ovo velikim slovima metal forum, ne postoje ljudi koji nisu toliko zaokruzeni i ograniceni jednim zanrom, koji bi mozda danas-sutra poslusali, otkrili nesto novo, a da ne govorim da su toliko napredni da i u ovom trenutku mozda slusaju nesto sto nije velikim slovima metal.
Richpa
Spectral Collapse

Postby Mike » Sun Aug 01, 2010 8:19

Richpa wrote:Kada si me vec spomenuo i ujedno donekle potegao za onim ''ko prizna pola mu se prašta'', Nesvrstani je produkt necije zatucanosti i ogranicenosti, jer nema nista gore nego glazbu ograniciti i utrpati u ''kos za prljavo rublje'' jer gle cuda ovo je METAL forum i sve svoje glupe bendove i projekte koji ne sviraju metal strpajte u Nesvrstane.

Sentient ti je lijepo objasnila ovo nije hr glazbeni forum već rock i metal forum i sam pdf o elektronskoj glazbi bi bio totalno nepotreban. Nije to ograničenost, to je samo antipatija prema muzici koja nije stvorena instrumentima već stiskanjem nekih gumbića.. ne kužim se previše u dj-anje (pravo dj-anje kad ima onaj kurac da cd vrti napred nazad i čuje se ono trokiranje) al na kurac mi ide drum and bejz, hc tehno, trance i ostalo.. nađi mi u toj glazbi neke osjećaje koji me peru kao kad slušam pain of salvation npr.. nema šanse!! ambijentala i filmska glazba ftw :rozi:
Mike
Forum member

Postby Tzar Ivan Stratsimir » Sun Aug 01, 2010 9:58

Ako postoji Punk i Twilight, neznam zašto nebi postojala i elektronska mjuza. Što se mene tiče ZA.
JOVAN wrote:DRKAM KURAC NA ISUSA
SVRSAVAM NA BIBLIJU
SVI MISLE DA SAM PEDER
ZATO STO SAM NORMALAN
Tzar Ivan Stratsimir
Forum member

Postby Mike » Sun Aug 01, 2010 10:08

Tzar Ivan Stratsimir wrote:Ako postoji Punk i Twilight, neznam zašto nebi postojala i elektronska mjuza. Što se mene tiče ZA.

Pa mislim da postoje zato što su kolko toliko srodni žanrovi sa rockom i metalom.
Mike
Forum member

Postby Ašow, the Aucropsy » Sun Aug 01, 2010 10:36

Uvijek ZA za otvaranje novog podforuma.
Treba otvoriti, što da ne?
Ašow, the Aucropsy
1234

Postby Richpa » Sun Aug 01, 2010 11:41

The Pharaoh wrote:
Richpa wrote:Kada si me vec spomenuo i ujedno donekle potegao za onim ''ko prizna pola mu se prašta'', Nesvrstani je produkt necije zatucanosti i ogranicenosti, jer nema nista gore nego glazbu ograniciti i utrpati u ''kos za prljavo rublje'' jer gle cuda ovo je METAL forum i sve svoje glupe bendove i projekte koji ne sviraju metal strpajte u Nesvrstane.

Sentient ti je lijepo objasnila ovo nije hr glazbeni forum već rock i metal forum i sam pdf o elektronskoj glazbi bi bio totalno nepotreban. Nije to ograničenost, to je samo antipatija prema muzici koja nije stvorena instrumentima već stiskanjem nekih gumbića.. ne kužim se previše u dj-anje (pravo dj-anje kad ima onaj kurac da cd vrti napred nazad i čuje se ono trokiranje) al na kurac mi ide drum and bejz, hc tehno, trance i ostalo.. nađi mi u toj glazbi neke osjećaje koji me peru kao kad slušam pain of salvation npr.. nema šanse!! ambijentala i filmska glazba ftw :rozi:

Prvo procitaj o necemu prije nego krenes u pljuvanje. DJanje nema veze sa stvaranjem elektronske glazbe dummy :)

P.S. - da ti malo docaram, da nije elektronike vjerujem da danas ne bi mogao kuci slusati PoS i uzivati u mjuzi :wink:
Richpa
Spectral Collapse

Postby Sentient » Sun Aug 01, 2010 11:59

The Pharaoh wrote:Nije to ograničenost, to je samo antipatija prema muzici koja nije stvorena instrumentima već stiskanjem nekih gumbića..

kod mene je to daleko od antipatije prema elektronici, dapače, al onda ću i ja zahtijevat indie podforum koji ćemo dijelit u sve njegove moguće grane, iako ni nije žanr glazbe, što da ne, indie rock je još uvijek rock.
Sentient
Forum member

Postby schebo » Sun Aug 01, 2010 12:02

NE!
schebo
Forum member

Postby Richpa » Sun Aug 01, 2010 12:07

Sentient wrote:
The Pharaoh wrote:Nije to ograničenost, to je samo antipatija prema muzici koja nije stvorena instrumentima već stiskanjem nekih gumbića..

kod mene je to daleko od antipatije prema elektronici, dapače, al onda ću i ja zahtijevat indie podforum koji ćemo dijelit u sve njegove moguće grane, iako ni nije žanr glazbe, što da ne, indie rock je još uvijek rock.

Indie nije uopce glazbeni zanr. Elektronska glazba to jest. :roll:
Richpa
Spectral Collapse

Postby Liburnian » Sun Aug 01, 2010 12:21

Nemam ništa protiv elektronske glazbe, znam ponekad jako uživati u njoj. No, malo sam prošvrljao po forumima hrvatskih stranica za elektronsku glazbu tipa pegla.com, brija.com, jacbri.com, klubskascena.com, muzikanastruju.com itd... Sve te stranice su nacionalnog karaktera, dnevno apdejtane, sa dosta posjetitelja, nešto tipa veličine čmarneta. Niti jedan od tih foruma nema ni za primirisati nešto od rocka, a kamo li metala. Zašto? Zbog toga jer to nije muzika.hr ili groupie.hr ili glazbena-garaza.com ili vipmusic.com. Nabrojene stranice su općenito glazbene stranice, bez obzira na žanr, a čmar net u svom nazivu ima Croatia Metal and Rock, kao što su one prvo nabrojene stranice samo za elektronsku glazbu. Dakle, sve što s tim graniči, metal, hard rock, punk, ska, pa čak i reggae, pop-rock itd, na neki način je tu zastupljenije. Dakle, prije uvođenja elektronskog podforuma, ako će ga biti, bilo bi možda lijepo izglasati žele li članovi ovog foruma da se forum za razliku od weba ne ograničava na metal and rock (što uključuje sve izvedenice rocka), već da se krene i sa drugim žanrovima. Kako ima metal mnogo podžanrova, te elektronika isto (ako se uvede), zašto bi se onda priječilo da se uvedu slijedeći podforumi: Klasična glazba, zabavna glazba (hrvatska), pop, jazz, blues, klapski podforum, world glazba, sakralna glazba (bilo bi jako mnogo podžnrova), tradicionalna plemenska glazba, hrvatska folklorna glazba, folk i turbofolk podforum i još mnogi drugi podforumi, koji bi 'naš lijepi Čmarnet' učinili manje zatucanim i otvorenijim raznim mogućnostima i prilikama da čujemo glazbu koja će nam se možda i svidjeti i, usput, saznamo nešto o njoj. Jelda da dođe malo apsurdno sve to....? Jer ako bi se nekom dao presedan i drugi bi imali pravo tražiti isto.
Liburnian

Postby Ašow, the Aucropsy » Sun Aug 01, 2010 12:26

MaCro Management wrote:Nemam ništa protiv elektonske glazbe, znam ponekad jako uživati u njoj. No, malo sam prošvrljao po forumima hrvatskih stranica za elektronsku glazbu tipa pegla.com, brija.com, jacbri.com, klubskascena.com, muzikanastruju.com itd... Sve te stranice su nacionalnogkaraktera, dnevno apdejtane, sa dosta posjetitelja, nešto tipa veličine čmarneta. Niti jedan od tih foruma nema ni za primirisati nešto od rocka, a kamo li metala. Zašto? Zbog toga jer to nije muzika.hr ili groupie.hr ili glazbena-garaza.com ili vipmusic.com. Nabrojene stranice su općenito glazbene stranice, bez obzira na žanr, a čmar net u svom nazivu ima Croatia Metal and Rock. Dakle, sve što s tim graniči, metal, hard rock, punk, ska, pa čak i reggae, pop-rock itd, na neki način je tu zastupljenije. Dakle, prije uvođenja elektronskog podforuma, ako će ga biti, bilo bi možda lijepo izglasati žele li članovi ovog foruma da se forum za razliku od weba ne ograničava na metal and rock (što uključuje sve izvedenice rocka), već da se krene i sa drugim žanrovima. Kako ima metal mnogo podžanrova, te elektronika isto (ako se uvede), zašto bi se onda priječilo da se uvedu slijedeći podforumi: Klasična glazba, zabavna glazba (hrvatska), pop, jazz, blues, klapski podforum, world glazba, sakralna glazba (bilo bi jako mnogo podžnrova), tradicionalna plemensa glazba, hrvatska folklorna glazba, folk podforum i još mnogi drugi podforumi koji bi naš lijepi čmarnt učinili manje zatucanim i otvorenijim raznim mogućnostima i prilikama da čujemo gllazbu koja će nam se možda i svidjeti i saznamo nešto o njoj. Jelda da dođe malo apsurdno sve to.... jer ako bi se nekom dao presedn i drugi bi imali pravo tražiti isto.

Znaci ako sam ja za to da se ukine podforum power metal jer smatram da je to cajka da li se onda treba donijeti neki amandman koji bi tu iznimku na glazbenom forumu podržao?
Ašow, the Aucropsy
1234

Postby Liburnian » Sun Aug 01, 2010 12:29

power metal je, hm.... metal.... a ovo je metal forum :-)
Liburnian

Next

Return to Brainstormers