[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/perun_header.php on line 11: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30120
Perun.hr forum • View topic - The Gathering

The Gathering

Weep for your mothers, cry for your sisters!!!

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda

Postby MaxVtc » Sun Jul 15, 2007 13:38

::Alexi:: wrote:meni je to najdrayi bend
gotik ist krieg!!!

Da, samo što Gathering nije više gothic, ako je i ikad bio. Ne valja vjerovat tagovima na last.fmu i tako to. :?
Alchameth.
MaxVtc
Forum member

Postby Shpongle » Wed Aug 08, 2007 15:31

dOOm_aXe wrote:Mandylion mi je najbolji i najviše poslušan. Jao samo kad čujem Leaves. Predobro nešto!

Meni Nightime Birds nekako posebno drag, a ni If/Then/Else mi nije loš... Mandylion sam davno slušao tako da bih se trebao prisjetiti... Znam da mi je bio ok, ali ne toliko drag kao ovi... I da, naravno semi-akustični genijalni live "Sleepy Buildings", nešto predobro. Samo što mi nekad na kurac zna ići onaj pljesak nakon gotovo svake stvari pa onda uzivljen moram nekad šaltati do sljedeće stvari dok plješću 8) :mrgreen: ...
Shpongle
Forum member

Postby Shpongle » Wed Aug 08, 2007 15:40

Anonymous wrote:ako nekome treba...
The Gathering - Home (2006)
Code: Select all
http://www.axifile.com/?8433548

Ajd nek' netko opet to uploada :).
Shpongle
Forum member

Postby MaxVtc » Mon Aug 20, 2007 10:48

Prije neki dan sam kupila oriđiđi Mandylion. Predobar..
Alchameth.
MaxVtc
Forum member

Postby whiskey » Mon Aug 20, 2007 13:52

evo ovih dana sam ponovno slušala mandylion, koji me samo podsjetio o kako savršenom bendu se radi i koliko me je žao što će sve sad otići u kurac... :(
S ljudima zajedno smrdi, ali je toplo.
whiskey
Forum member

Postby Thyra » Mon Sep 03, 2007 2:08

Evo, upravo slusam stvari na myspace od Annekinog novog benda, Agua de Annique. Za sada mi to nije to. Kada se sjetim kakvu atmosferu ima Souvenirs, Mandylion... Ovo je cista lagana alternativna glazbica... Jedino je posebna po tome sto Anneke pjeva. Mozda kada cujem sve cu promijeniti misljenje... Bemti sto ih nisam isla gledat... :bigcry:
Thyra
Forum member

Postby Sylmarion » Sat Sep 08, 2007 12:08

dodjem na cmar svake prijestupne i odmah se razocaram :(
A tako sam ih htio jos jednom vidjet :cry:
Life's a bitch, life's a whore
Nothing less, nothing more.
Sylmarion
Forum member

Postby ABIZMO » Sat Aug 02, 2008 14:59

whiskey wrote:evo ovih dana sam ponovno slušala mandylion, koji me samo podsjetio o kako savršenom bendu se radi i koliko me je žao što će sve sad otići u kurac... :(

Mandylion je nesto nedostižno...kao Wolfheart Moonspellu ili Wildhoney Tiamatu...poseban, jak i dubok album...sa posebnom vibrom i atmosferom...čista umjetnost....
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby ABIZMO » Thu Mar 12, 2009 8:11

Dutch rock outfit THE GATHERING has recruited Silje Wergeland from the Norwegian band OCTAVIA SPERATI as its new lead vocalist. Drummer Hans Rutten says, "Silje has been the singer of OCTAVIA SPERATI for eight years, including several other projects. She did a superb job [on the new THE GATHERING LP, 'The West Pole']. This album also includes two very talented guest singers: the Dutch Anne van den Hoogen and Mexican Marcela Bovio (from STREAM OF PASSION), and some other guest musicians."
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby MaxVtc » Wed Apr 08, 2009 19:39

Abysmo wrote:Dutch rock outfit THE GATHERING has recruited Silje Wergeland from the Norwegian band OCTAVIA SPERATI as its new lead vocalist. Drummer Hans Rutten says, "Silje has been the singer of OCTAVIA SPERATI for eight years, including several other projects. She did a superb job [on the new THE GATHERING LP, 'The West Pole']. This album also includes two very talented guest singers: the Dutch Anne van den Hoogen and Mexican Marcela Bovio (from STREAM OF PASSION), and some other guest musicians."

Poslušah te nove stvari... nisu loše, ali IMHO nažalost nemjerljivo s razdobljem dok je Anneke bila u bendu. :(
Alchameth.
MaxVtc
Forum member

Postby ABIZMO » Tue Aug 11, 2009 17:26

Novi album je odličan.
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

Postby Nervozni Postar » Thu Jan 12, 2012 17:11

Odlican je, ali mi je drazi band Octavia Sperati i kojeg je dosla druga pjevacica. Za sve koji vole fazu Mandylion / NIghtime Birds sa malom dozom avangarde i mrvicom norveskog post black metalnog zvuka, taj band bi trebao obavezno biti dio kolekcije. IMO, jako podcjenjen band na sceni. Jako.
Nervozni Postar
Forum member

Postby Wolfheart » Fri Feb 03, 2012 12:27

Nakon puuno pokusaja...moram reci da je meni ovaj bend umro kad je Anneke otisla.
Zao mi je..jer su bend i njen vokal bili nesto najljepse u muzickom svijetu...ali ako nista barem sam ih pogledao 4-5 puta live s onom prekrasnom, prekrasnom divnoćom zvanom Anneke.
Wolfheart
Forum member

Postby Nervozni Postar » Sat Feb 04, 2012 1:01

Imao sam ih prilike gledati na Nighttime Birds turneji (predgrupa Tiamatu), kada su svirali kompletan repertoar sa spomenutog albuma i najjace stvari sa Mandyliona (meni dva najjaca i neponovljiva albuma). Nakon Nightimea odlaze u smjer koji sam podnasao jedino zbog Annekeinog vokala. Drugi puta ih gledah u Mocvari kad ih je Bobo prvi puta doveo u Hrvatsku. Fantastican koncert. Iako nije to ono za cim izgaram (ta trip rock faza), najljepsi vokal na planeti sve to baca u drugi plan. Kad je Anneke otisla iz banda i posvetila se solo projektu, taj projekt definitivno nisam mogao provariti (iako na albumima ima ok pjesama). Kad je Silje dosla u Gathering iz Octavie Sperati, nalikovalo mi je ko da Anneke broj dva ih ranog Gatheringa broj dva ulazi u Gathering broj jedan koji je dalji meni omiljenoj fazi Gatheringa od Octavie Sperati, no na kraju, West Pole ispao je sasvim korektan album. Nista da padnem na dupe, ali osjeti se onaj touch iz 90-ih godina. Ovih dana bas intenzivno preslusavam ranu fazu banda, od prvog dema do Nighttime Birds albuma. Jerman je bio gitarist od formata i imao je nevjerojatnu zicu za osmisliti dobre riffove. Nakon njegovog odlaska nakon Nighttime Birds albuma tu je po meni nastala pukotina. Njegov odlazak iz banda i napustanje muzike opcenito po meni je najveci gubitak za art metal, ravan odlasku Linn Achre Tveit (Keltzive) iz Dismal Euphony-a i glazbe opcenito.
Nervozni Postar
Forum member

Postby ABIZMO » Tue May 29, 2012 22:54

.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm

PreviousNext

Return to Gothic metal