Sentient wrote:nervirate mene, a ja postam triput mjesečno, iako forum posjećujem svakodnevno. nevjerovatno koliko ste dosadni. jel stvarno vjerujete da će se ikakvom anketom ili unedoglednim otvaranjem tema spemara vratit? really?
Ali si imao/la neutazivu zelju da spomenes kako te nervira nesto sto te zapravo i ne zanima?
Da, ja vjerujem da se može uvjek nešto promjeniti ako se ispravno postaviš i na ispravan način nešto pitaš. Da nije tako, onda bi svaki prijedlog koji je postan na ovom forumu ne bi bio usvojen i imali bi forum s 8 podforuma.
Jebiga ak vam se to ne svidja maknite se s ovog foruma, get a life.
Ranije je Bishop spomenuo kako je posjećenost foruma pala i onda na kraju je ostavio ovakav komentar, pa zar nije u interesu da jedan interaktivni forum ima što više (zadovoljnih) korisnika i da svatko od istih može doći na forum i čitati ono što ga zanima?
Ovo za autodelete, ima opcija auto pruning, ali je isključena jer je brisala dobre
topice koji su pali. Ako misliš na neki moderniji auto delete koji se moze "programirat"
po nekim kriterijima, takav se ne može implementirat na forum.
Ista stvar, namjesti se da teme koje nisu aktivne 2-3 tjedna idu na vječna lovišta i problem riješen. Već sam spomenuo da potencionalno dobre teme se prebace u Pivnicu, mada opet ako su već dobre neće tek tako postati neaktivne. Zapravo to je stvar procjene moderatora, ako već tema sadržajno odgovara Pivnici, može se komotno prebaciti i nakon 2-3 stranice.
phpBB 2004 - čisto sumnjam da postoje neki tweakovi za ovu verziju, postojeći auto pruning bi po tom pitanju sljakao sasvim ok.
Što se tiče ograničenja, ono je postojalo i danas postoji. No problem je u tome što
novi useri koji dođu su bili automatski izvrijeđani, ili nisu znali što je trenutan fors
na forumu, i šta ti ja znam. Spamara je postala privatizirana od strane nekoliko usera.
Osim ako ti misliš da se stavi ograničenje na fiksan datum registriranja, pa da novi
useri ne mogu uopće na podforum? Iskreno, to mi je bezveze ideja.
Nisam mislio na fiksni datum već da pristup ima korisnik koji je registriran recimo mjesec dana na forumu, a ne netko tko se jucer registrirao i odmah bi dobio pristup spammari. Isto tako spominjao sam membergrupu koja bi mogla funkcionirati kao recimo Knjiznica. Svi korisnici koji zele koristiti spammaru, zatraze od moderatora/voditelja spammare pristup onda ovaj pogleda da li ima dovoljan broj postova i da li je dovoljno dugo na forumu i onda dobije pristup spammari. Ostali kojima ide na kok spammara uopce i ne traze pristup i PROBLEM RIJEŠEN, sretni i jedni i drugi.
I komotno onda možete staviti recimo pravilo da član spammare koji dobije 2-3 bana u spammari, automatski biva isključen iz membergrupe.
Iskreno, ovo zahtjeva sat vremena posla. 15 minuta da se kreira forum i da se postave restrikcije, 10 minuta da se kreira grupa i 35 minuta da se napišu i objave pravila.
Sada je sporije, ali jebiga, glavni "spameri" su trenutno banani radi pizadarija i prkosa.
No, sporije je samo u pivnici, ostatak foruma je aktivan pa i aktivniji no prije.
Ma ostatak foruma je bio aktivan i prije, ljudi koji su dolazili radi tema o bendovima, galerije, raznih novosti i najava koncerata su cijelo vrijeme tu, spammara uopce nije narusavala posjecenost i aktivnost tih foruma, to sto je uzeta kao nekakva izlika je cista glupost.
I ovi argumenti da je to naš egotrip i da nas to veseli, to su stvarno najobičnije gluposti.
Razmisli malo,. zar stvarno misliš da nas veseli to što se vi osjećate zakinuto?
Možda sam malo preoštro zaokružio to i na kriv način se izrazio ali jebiga, postoji kritična skupina koja se osjeća ''zakinuto'' i koja protestira. Jebiga, netko u tom protestiranju pretjera i radi to na krivi način.
Sada je tako kako je samo zato što se svi bune i žale, umjesto da daju šansu i krenu pisat.
Nažalost jest i šteta je što i one konkretne prijedloge ste zaobišli i jednostavno ugasili spammaru. Ne tvrdim da nije postojalo razloga da se tu nešto napravi, ali da se samo tako ugasi, s tim se jebiga, ne slažem.
Ponavljam, bit će onako kako si svi samo napravimo.
Yep. Eto i dalje sam na forumu, pokušavam u Pivnici raditi isto ono što i u Spammari ali nema tog feelinga, zajebancija se svela na minimum minimuma, hrpa ljudi čije postove bi mi bio gušt čitati je jednostavno postala neaktivna ili su otišli s foruma. Možda imam krivi dojam, ali to više nije rasterećen forum gdje bi bar jednom dnevno mogao naletiti na neki imbarofl post ili temu.