Čini mi se da nisu bili nigdje u okolici još.
Moderator: Mile
Ašow, the Aucropsy wrote:Ok ekipa, ajmo dosta i vratiti se na temu festivala.
Ako hocete, mozete u podforumu "Metal" otvoriti topik i pričati o ovome, ne sumnjam da će se Bo uključiti u raspravu i biti na raspolaganju.
Bo wrote:Tzar Ivan Stratsimir wrote:Bo wrote:3. da mi nismo reagirali kako smo, nebi se o smanjenju pdv-a razmisljalo toliko aktivno.
Dabome
samo sam cekao
a gledaj...da u sloveniji nismo nedavno izasli na ulice, jos uvjek bi imali jansu za premijera.
ja znam da je otkazivanje festivala, zajedno s protestima HGU pomoglo u ovome.
alcometal wrote:Bo wrote:Tzar Ivan Stratsimir wrote:Bo wrote:3. da mi nismo reagirali kako smo, nebi se o smanjenju pdv-a razmisljalo toliko aktivno.
Dabome
samo sam cekao
a gledaj...da u sloveniji nismo nedavno izasli na ulice, jos uvjek bi imali jansu za premijera.
e jeste napravili posao u sloveniji, sad kad ste makli janšu sve vam je krenulo super hahaha
Vec nam se cijedi med i mlijeko ovdje, e.alcometal wrote:Bo wrote:Tzar Ivan Stratsimir wrote:Bo wrote:3. da mi nismo reagirali kako smo, nebi se o smanjenju pdv-a razmisljalo toliko aktivno.
Dabome
samo sam cekao
e jeste napravili posao u sloveniji, sad kad ste makli janšu sve vam je krenulo super hahaha
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest