Leanan Sidhe wrote:meni je ovaj bend limunada!![]()
ma nije.........

ovisi koliko ti se sviđa njihov stil.......meni su okej, pogotovo Unleashed memories sa a current obssesion pjesmom

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda
Blackie L. wrote:Leanan Sidhe wrote:meni je ovaj bend limunada!![]()
ma nije.........![]()
ovisi koliko ti se sviđa njihov stil.......meni su okej, pogotovo Unleashed memories sa a current obssesion pjesmom
vanity wrote:ima nečeg slavenski romantičnog u tome i ponekad mislim da bih baš htjela jednom da me muško nalema, čisto da vidim kako je to i kako bih se ponijela...
+Sanguinaria+ wrote: ponekad me podsjete na linkin park s ženskim vokalom.
vanity wrote:ima nečeg slavenski romantičnog u tome i ponekad mislim da bih baš htjela jednom da me muško nalema, čisto da vidim kako je to i kako bih se ponijela...
Klukas wrote:...mogu komotno doc na Korzo svirat zajedno s Nenom Belanom.
A zena uopce nije nista posebno a glas joj je ko stvoren za San Remo.
Ako zelite cut sta je pjevacica, poslusajte Kari Rueslaten. Ima nesto solo albuma, pjevala je na prva 2 The 3rd and the Mortal-a i u Storm-u. A i bolje izgleda.
Panurg in TRoD-saga wrote:...Xenia je bila 20 godišnja sitnokrila vila, koja je radila kao konobarica u kafiću "kod Tužnog blogera"...
xenia wrote:Klukas wrote:...mogu komotno doc na Korzo svirat zajedno s Nenom Belanom.
A zena uopce nije nista posebno a glas joj je ko stvoren za San Remo.
Ako zelite cut sta je pjevacica, poslusajte Kari Rueslaten. Ima nesto solo albuma, pjevala je na prva 2 The 3rd and the Mortal-a i u Storm-u. A i bolje izgleda.
slazem se...
i jos: mozda 2-3 stvari oke, a ostalo fuj...sminka totalna, vidi se - pravi talijani
sifilis wrote:ni ja ih ne smatram nikakvim gothicom al me zapravo i bk...cuo sam da je novi cd teska komercijalna bljuvotina, pa ni ne zelim skidat bzvz. jel ga iko mozda cuo?
whiskey wrote:@blackie-gle...žena nema nikakav poseban glas.po meni stvarno nikakav poseban bend,.skroz su iskomercijalizirani
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest