GRINDOCALYPSE 4: P.L.F., Aligrindtor & Nailed In

Najave koncerata i dojmovi sa koncerata na kojima ste bili

Moderator: VVA mods

GRINDOCALYPSE 4: P.L.F., Aligrindtor & Nailed In

Postby LeyzBastard » Sun Dec 02, 2018 20:06

| 05.12.2018. | SRIJEDA | MOČVARA | 21h | 40 kn |

NASTY EVENTS predstavlja:

Image

P.L.F. (Houston/Texas)

P.L.F. ili Pulverizing Lethal Force (do 2007 Pretty Little Flower) dolaze iz Houstona a postoje od '99, te su jedan od najpoznatijih i najaktivnijih bendova na američkoj grindcore sceni. Sa svojih skoro 20 godina brutalnog death metal/grinda u guzici, imaju preko 20 izdanja, što u demosima, splitovima, EP-ovima i LP-ovima. Bend u večini slučajeva nastupa kao duo iz pakla s Daveom Callierom na gitari i vokalu (kojeg smo nedavno imali prilike vidjeti u dokumentarcu „SLAVE TO THE GRIND“), te od 2011. močnim Bryanom Fajardom na bubnju. Bryana smo imali prilike vidjeti i u bendovima poput Rotten Sounda, Phobie, Captain Cleanoffa, Kill the Clienta, Cloud Rata, itd.. Možda je i OK spomenuti da je prvi (i jedini uz Bryana) bubnjar P.L.F.-a bio Frank Faerman kojeg jako dobro poznajemo iz bendova poput Insect Warfarea, Hatred Surgea, Cryptic Voida, Apocalyptic Noise Syndicatea, Dissenta, itd.. Nekolicina basista se okušala u stvaranju buke s ovim momcima, no to im i nije baš urodilo plodom tako da Dave i Bryan nastavljaju solo svojim bučnim putem. Kaj se mene tiče, za mjuzu koju rade, možda i bolje! P.L.F. zvuče kao soundtrack za masovnu pobunu, kao gigantska zvijer koja urla i ruši sve pred sobom, kao mrtvi jebeni kaos. Fanovima Insect Warfarea, Phobie i Assücka ovo će definitivno biti melem za uši i vrat. GRIND ON!!

https://www.facebook.com/PLF-175466989192244/
https://www.youtube.com/watch?v=8_710mNEerw

____________________________________________________________

ALIGRINDTOR (Zagreb)

Kao što neki već znate, Bibi the Snitch nam je nažalost napustio RH, te pobjegao glavom bez obzira 1300km zračne linije sjevero-zapadno u potrazi za boljim sutra. :( Želimo mu puno sreće u naumu, no croco mince spaßmach mašina melje dalje! U dvije godine postojanja izbacili su 6 izdanja (2 samostalna i 4 splita). Sljedeće izdanje možemo očekivati krajem 12. mjeseca 2018. sa američkim onemangore bendom HitRunDrivers. Neću Vam otkriti tko je novi mitraljez na bubnju, dođite i otkrijte sami! BLEAURGH!

https://www.facebook.com/aligrindtor/
https://aligrindtor.bandcamp.com/

____________________________________________________________

NAILED IN (Zagreb)

Svima nam već dobro poznata pank garda proizašla iz bendova poput AK-47, Black Gust, Passive Aggressive, Declaration, Intrigue... sviraju užasno nadrkani i agresivni hardcore u 80s štihu. Moram priznat da, na našu veliku sreću, na momente čak podosta zalaze u power-violence, prejebeno. Zadnji put u BEK-u su baš brutalno razvalili! Od izdanja imaju izbačen jedan EP, no sljedeće izdanje se već naveliko krčka ;)

https://www.facebook.com/nailedin/
https://nailedin.bandcamp.com/releases

____________________________________________________________


SATNICA:

20:30h – doors
21:30h – Nailed In
22:10h – Aligrindtor
22:40h – P.L.F.

before<>after death/grind slušaona by Leyz Bastard


| 05.12.2018. | SRIJEDA | MOČVARA | 21h | 40 kn |
The morbid blood turns me black and insane...

Shitbook
Last.fm
User avatar
LeyzBastard
Forum member
 
Posts: 48
Joined: Sat Aug 30, 2014 18:14
Location: Zagreb

Re: GRINDOCALYPSE 4: P.L.F., Aligrindtor & Nailed In

Postby Zarathustra » Thu Dec 06, 2018 7:06

cisto lepa vecer, ti hi hi :D
User avatar
Zarathustra
Forum member
 
Posts: 221
Joined: Sun Feb 28, 2010 17:22


Return to Veni Vidi Audi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest