Thomson SpeedTouch 780wl router - otključavanje

Hardware, software i ostalo vezano uz racunala

Thomson SpeedTouch 780wl router - otključavanje

Postby -Wildchild- » Sat Nov 16, 2013 13:49

Dakle, ovako... doma imam navedeni Thomson SpeedTouch modem koji je podešen po Iskonovim postavkama, a kako nakon prelaska na T-com stoji 2 godine u spremljen kutiji odlučio sam ga isprobati. Pristupio sam modemu preko njegove defaultne adrese 192.168.6.1, no nikako ga ne mogu konfigurirati kako bi se spojio s njime na T-com mrežu. U configuration izborniku me pita username i password koji nisu isti kao i oni s kojima sam ušao u njegove postavke. Malo sam tražio po netu i izgleda da je modem brand-iran na Iskon mreži i ne mogu ga po svojoj želji konfigurirati. Čak i nakon tvorničkog resetiranja modema i dalje mi u njegovom izborniku stoji "Iskon.internet" mreža.

Da li postoji način da modem otključam kako bi se s njim mogao spojit na internet preko T-coma?
Langt...der borte i morket
Jon Nödtveidt 1975-2006,
Quorthon 1966-2004

"Ovdje cvjećarnica! Želite li poljsko cvijeće uberite ga sami! Želite li krizanteme, pođite na groblje, tamo ih ima dovoljno!"
User avatar
-Wildchild-
<font color=red>Obscure
 
Posts: 2005
Joined: Sun Mar 27, 2005 0:51
Location: Rijeka

Postby Vufli » Sat Nov 16, 2013 14:03

Mislim da možeš eventualno napraviti bridge mode. Ne sjećam se kako je to točno išlo, ali to ti je tlaka jer se onda spajaš kao na dial up.
User avatar
Vufli
<font color=yellow>Pacijent
 
Posts: 2026
Joined: Wed Sep 05, 2012 14:07
Location: u velicijih indija

Re: Thomson SpeedTouch 780wl router - otključavanje

Postby Zub » Mon Nov 18, 2013 21:14

Prije sam koristio t-mobile router na vipu, samo sto prije toga moras onu pocetnu konfiguraciju napraviti sa vipovim i tek onda spojiš drugi i šljaka normalno ;)
User avatar
Zub
<font color=red>Villain
 
Posts: 1966
Joined: Tue Nov 18, 2008 8:35


Return to Racunala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest