Neopisivo mi ovo ide na kok više

Hardware, software i ostalo vezano uz racunala

Postby monstrum » Thu Oct 24, 2013 22:09

kako se spajas na internetu, izmjeri brzinu na speedtest.net
s obzirom na konfu ne bi trebao imati problema, da nisi neki virus pokupio ili nesto :)
Image
User avatar
monstrum
Forum member
 
Posts: 481
Joined: Fri Nov 04, 2005 20:56
Location: zadar

Postby Vufli » Fri Oct 25, 2013 7:44

Mislim da nije to. Ja imam opako brz internet, a svejedno mi se ista stvar događa s youtubeom. Mislim da je to stvar baš do google chromea.
User avatar
Vufli
<font color=yellow>Pacijent
 
Posts: 2026
Joined: Wed Sep 05, 2012 14:07
Location: u velicijih indija

Postby Terrifixion » Fri Oct 25, 2013 20:55

Meni se to danas desilo u Firefoxu, po prvi put u životu. Zaštekalo bi kad neki drugi tab loada veću količinu sadržaja ili kad bi komp bio preopterećen nekom zahtjevnom radnjom (Photoshop naročito).
"After king dead , lords of greate river , began to fight for her crown.Do you can victory in this war?"

"U davno vrijeme dinosaura, kad još nije bilo HDZ-a i SDP-a..."
User avatar
Terrifixion
Forum member
 
Posts: 760
Joined: Fri Jun 30, 2006 11:39
Location: Šibenik/Split (isprid kompa)

Postby HuncuT » Sat Oct 26, 2013 8:18

browseri se automatski apdejtaju, pa ako nove nadogradnje ne klapaju dobro sa flashom ili javom, može štekat streamanje. sačekat najnovije updateove ovih enginea, pa će se stabilizirat samo od sebe
VitaminX wrote:zna huncut šta valja

__________________________________________

R.I.P. Domagoj Fak (1987-2013)
User avatar
HuncuT
<font color=red>The Menace
 
Posts: 4592
Joined: Sat Jan 12, 2008 22:51
Location: The Blizzard Of Flames

Postby Vufli » Thu Dec 05, 2013 17:22

Otvori youtube, umjesto u zasebnom tabu, u zasebnom prozoru.
User avatar
Vufli
<font color=yellow>Pacijent
 
Posts: 2026
Joined: Wed Sep 05, 2012 14:07
Location: u velicijih indija

Postby ABIZMO » Thu Dec 05, 2013 17:31

ma kokčina
probao sam u novom browseru i tamo je ok, no očito zato što na njemu jos nisam imao adBlock i PopUpBlocker. Na chromeu koristim samo ta dva add-ona i sve ode u kok
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm
 
Posts: 8515
Joined: Tue Mar 25, 2003 21:20
Location: Hcoxkdskfče

Postby Vufli » Thu Dec 05, 2013 18:44

Ista stvar i kod mene, ali u drugom prozoru šljaka.
User avatar
Vufli
<font color=yellow>Pacijent
 
Posts: 2026
Joined: Wed Sep 05, 2012 14:07
Location: u velicijih indija

Postby Assembler » Fri Dec 06, 2013 23:51

Upali si task manager pa kad ti zašteka pogledaj kako izgleda graf od CPU-a.
“I wish a robot would get elected president. That way, when he came to town, we could all take a shot at him and not feel too bad.”
User avatar
Assembler
Forum member
 
Posts: 81
Joined: Sat Aug 18, 2007 15:26

Postby Ašow, the Aucropsy » Sat Dec 07, 2013 13:32

kktz wrote:tak ti i treba kad slusas satanic warmaster :D
User avatar
Ašow, the Aucropsy
1234
 
Posts: 14280
Joined: Mon Jun 06, 2005 20:59
Location: Beating up hippies for their drugs.

Postby ABIZMO » Sat Dec 07, 2013 13:50

ne kuzim kako chrome guta takvu količinu rama
pa ono, prosječno imam 3 taba i samo adblocker i popup blocker, niš više
.
ABIZMO
kldjfdskljfefdm
 
Posts: 8515
Joined: Tue Mar 25, 2003 21:20
Location: Hcoxkdskfče

Previous

Return to Racunala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest