informatička pomoć

Hardware, software i ostalo vezano uz racunala

informatička pomoć

Postby Mike » Thu Mar 07, 2013 16:53

na onom malom monitoru u desnom kutu taskbara mi piše no internet acces i žuti usklik stoji... isprobo sam sve pizdarije da rješim to, al ne ide mi... komp je spojen žičano na ruter.. ruter šalje signal normalno i s laptopom se spajam bez problema na net, al ovo drka
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
User avatar
Mike
Forum member
 
Posts: 6653
Joined: Sun Mar 27, 2005 20:04
Location: Arena Of Pleasure

Postby Mirza » Thu Mar 07, 2013 16:56

a reci ti sta si sve probao, da ne nabrajamo dzabe
valdemar wrote:Ma meni samo mutavi Rage nije jasan. Mislio sam nabavit koju ploču ali kad su ovako glupi nema šanse.
User avatar
Mirza
Forum member
 
Posts: 6925
Joined: Tue May 02, 2006 20:30

Postby Mike » Thu Mar 07, 2013 16:59

ono kaj znam, a ne znam puno :lol:
išo sam tamo da mi sam rješi problem kako windowa sedmica nudi čim je bed s konekcijom... nemam pojma iskreno..
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
User avatar
Mike
Forum member
 
Posts: 6653
Joined: Sun Mar 27, 2005 20:04
Location: Arena Of Pleasure

Postby Mirza » Thu Mar 07, 2013 17:06

ako ruter radi na laptopu, onda moze biti driveri da drkaju nesto
idi u device manager pa vidi jel kamo ima usklicnika
ako nije to, vidi da nije neki mcafee mutavi ili sta slicno da ti restricta izlaz na net. to samo dizejblaj i ciao
valdemar wrote:Ma meni samo mutavi Rage nije jasan. Mislio sam nabavit koju ploču ali kad su ovako glupi nema šanse.
User avatar
Mirza
Forum member
 
Posts: 6925
Joined: Tue May 02, 2006 20:30

Postby Mike » Thu Mar 07, 2013 17:17

default getaways is not aveilable????
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
User avatar
Mike
Forum member
 
Posts: 6653
Joined: Sun Mar 27, 2005 20:04
Location: Arena Of Pleasure

Postby Mirza » Thu Mar 07, 2013 17:24

daj vidi adapter settings jel ti namjesteno pod automatic (primanje IP adrese da bude automatic)
onda nakon toga idi Start>Run>upisi cmd
i u konzoli daj ipconfig
vidi jesu li isti parametri kao kod adapter settingsa na tvojem laptopu

ovo gore vidi i na laptopu
ma da je to uglavnom 192.168.1.1
valdemar wrote:Ma meni samo mutavi Rage nije jasan. Mislio sam nabavit koju ploču ali kad su ovako glupi nema šanse.
User avatar
Mirza
Forum member
 
Posts: 6925
Joined: Tue May 02, 2006 20:30

Postby Mike » Thu Mar 07, 2013 17:32

ok, ovako... sad sam na neki čudan način kojeg se ne sjećam potpuno popravio net na kompu, al sad ruter ne šalje signal, tj lampica od wirelesa ne svjetli uopće... :?

Mirza hvala na pomoći stvarno, ako znaš još ovo pomozi molim te... U međuvremenu sam resetirao ruter pa moguće da se tu nešto izjebalo..
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
User avatar
Mike
Forum member
 
Posts: 6653
Joined: Sun Mar 27, 2005 20:04
Location: Arena Of Pleasure

Postby Mike » Thu Mar 07, 2013 17:45

jel ima veze firewall s tim??

uključen je i za home or work i za public network location settings
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
User avatar
Mike
Forum member
 
Posts: 6653
Joined: Sun Mar 27, 2005 20:04
Location: Arena Of Pleasure

Postby Ašow, the Aucropsy » Thu Mar 07, 2013 17:48

t-com helpdesk mode on

Upali i ugasi ruter.

t-com helpdesk mode off
User avatar
Ašow, the Aucropsy
1234
 
Posts: 14280
Joined: Mon Jun 06, 2005 20:59
Location: Beating up hippies for their drugs.

Postby Mike » Thu Mar 07, 2013 17:49

a da nisam nekih 15 puta grobe đakovački
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
User avatar
Mike
Forum member
 
Posts: 6653
Joined: Sun Mar 27, 2005 20:04
Location: Arena Of Pleasure

Postby Ašow, the Aucropsy » Thu Mar 07, 2013 17:50

:roll02::roll02:

daj još jednom :lol:
User avatar
Ašow, the Aucropsy
1234
 
Posts: 14280
Joined: Mon Jun 06, 2005 20:59
Location: Beating up hippies for their drugs.

Postby VitaminX » Thu Mar 07, 2013 17:53

i meni se dešavalo. zovni tcom službu za korisnike nek ti setaju nju konekšn
:rockdevil: SPASITELJ SCENE :rockdevil:
User avatar
VitaminX
kanibal
 
Posts: 3832
Joined: Tue Jan 03, 2012 21:41
Location: SPAMMARA

Postby Mike » Thu Mar 07, 2013 17:54

jesam upravo sad jebem mu kevu.. kažem ti da je sad obrnuto od situacije na početku.. sad imam net na kompu koji je spojen žičano s ruterom, al ruter neće širit signal, tj lampica od wirelesa ne radi... resetiro sam ruter naglašavam i vjerujem da to ima veze al ne znam kako vratit postavke na staro... :?
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
User avatar
Mike
Forum member
 
Posts: 6653
Joined: Sun Mar 27, 2005 20:04
Location: Arena Of Pleasure

Postby Mike » Thu Mar 07, 2013 17:59

daj nemoj mi selit topic, nego pomozi ako znaš

bitno da zna topic preselit kad ne treba :roll:
Be careful what you wish for 'cause it may come true..
User avatar
Mike
Forum member
 
Posts: 6653
Joined: Sun Mar 27, 2005 20:04
Location: Arena Of Pleasure

Postby Mirza » Thu Mar 07, 2013 18:01

udji u postavke routera i vidi da se nije wireless onemogucio
u address bar udari 192.168.1.1 i ond upisi podatke koje treba, ovisno o modelu routera
tamo imas postavke za wlan pa vidi
valdemar wrote:Ma meni samo mutavi Rage nije jasan. Mislio sam nabavit koju ploču ali kad su ovako glupi nema šanse.
User avatar
Mirza
Forum member
 
Posts: 6925
Joined: Tue May 02, 2006 20:30

Next

Return to Racunala

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron