PSIHOKRATIJA 2 nova singla posle 26 godina

Mjesto za hrvatske demo i afirmirane bendove, a dobrodošli su i svi bendovi iz regije.

Moderators: DesolatE, Ašow, the Aucropsy

PSIHOKRATIJA 2 nova singla posle 26 godina

Postby ljubicasta » Fri Feb 09, 2018 23:03

Predstavljamo vam posle 26 godina prvi singl sa trećeg albuma beogradske goth/electro/neoclassical grupe PSIHOKRATIJA (osnovane 1987.), planiranog za proleće 2018. god, pod nazivom "The Hunting".
Prošle godine, posle 25 god., izdat je drugi album pod nazivom "U teatru misterije" u sklopu diskografskog CD-a izdatog za PMK records. Ovo izdanje najavilo je nastavak rada grupe pod inicijativom osnivača Gorjana Krstića, koji se premijerno oglasio obradom pesme "Fenix" grupe Dobri Isak, za kompilaciju posvećenu ovom bendu.
Pesma je snimljena u studiju "So What" u Beogradu, pod dirigentskom palicom Vanje Kuletina koji je odgovoran i za bubnjeve i perkusije, dok sintisajzere, klavijature i semplove potpisuje sam Gorjan Krstić, i predstavlja arhetipsku priču o traganju za izgubljenom dušom pojedinca u savremenom svetu, koji je i lovac i lovina, i kao takav osuđen na neuspeh.

Drugi singl pod nazivom “Tiranny Of The Soul” snimljen je januara 2018.god. Na vokalu gostovao je Nenad Cvetičanin, poznatiji kao frontmen niškog sastava Arnold Layne. Muziku, tekst, aranžmane, klavijature i sintisajzere potpisuje mastermind grupe, Gorjan Krstić, dok je za bubanj, udaraljke, snimanje i produkciju bio zadužen Vanja Kuletin. Završetak kompletnog novog albuma posle 27 god., očekuje se na proleće ove godine.

Besplatno Preuzimanje: https://pmkrecords.bandcamp.com/album/t ... -2017-2018

https://www.youtube.com/watch?v=f4onyUtr-nI

https://www.youtube.com/watch?v=FEAgjTAefoQ
ljubicasta
Forum member
 
Posts: 128
Joined: Wed Feb 15, 2012 12:05

Return to Domaća scena

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron