THROBBING GRISTLE

Podforum za ambiental, darkwave, industrial, gothic, EBM, dark electro i sve što vole mladi gothičari...

Moderators: Sotonska Panda, Mile

THROBBING GRISTLE

Postby Jeb » Sun Jul 17, 2005 12:49

Throbbing Gristle-joooj davno je to bilo..al sjećam se još koda je jučer bilo,kada bi smo ja i kolege nakon dopunske nastave u osnovnoj školi fićukali dobro nam poznate hitiće ovog dragog nam banda tipa hit by a rock,subhuman ,we hate you litlle girls itd :D ….band se raspada 1980-te nakon 5 godina djelovanja…kasnije su se mnogo puta povremeno reformisasli…tranzić genesis osniva kultnu formaciju Psychic tv koju sam pomno pratio nakon završetka svog osnovnog školovanja tamo negdje 1981-pusa svima :P :wink: :lol:
Jeftino Prodajem Ukupe:wink:
User avatar
Jeb
Forum member
 
Posts: 908
Joined: Sat Jun 25, 2005 10:53

Postby dealer » Mon Jul 18, 2005 13:19

jebemu, pa ti si napredan. ja sam u osnovnoj skoli slusao 2 unlimited. jesi li i razumio i osjecao nesto od TG ili su ti se samo svidale melodije? naime, neki su tako napredni da frustraciju svijetom osjecaju vec u osnovnoj. ili si slusao jer se curicama svidalo sto slusas tako cool i cudan "bend"?
User avatar
dealer
Forum member
 
Posts: 919
Joined: Mon Jul 05, 2004 22:28
Location: Zagreb

Postby Jeb » Tue Jul 19, 2005 8:10

dealer wrote:jebemu, pa ti si napredan. ja sam u osnovnoj skoli slusao 2 unlimited. jesi li i razumio i osjecao nesto od TG ili su ti se samo svidale melodije? naime, neki su tako napredni da frustraciju svijetom osjecaju vec u osnovnoj. ili si slusao jer se curicama svidalo sto slusas tako cool i cudan "bend"?

pa ono -melodije-kakve melodije hehe-uglavnom sam volio njihove bolesnije live snimke i bootlegove...ma ono rano sam počeo jel mi je stric bio fanatik za noise 60-tih i 70-tih,kasnije smo ja i škvadra znali drkati na adrenaline i sl...prije nego što smo počeli jebati :twisted: :D
Jeftino Prodajem Ukupe:wink:
User avatar
Jeb
Forum member
 
Posts: 908
Joined: Sat Jun 25, 2005 10:53


Return to Twilight Zone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest