Funeral Ghost wrote:evo skinuh the burning halo da ga cujem i nije lose ,svidja mi se ova nova stvar She dies sve vise i vise ,te ove starije stvari odlicno zvuce,jedva cekam novi album
i ja bi. može na stick?

Moderators: ABIZMO, Sotonska Panda, Mile
Funeral Ghost wrote:evo skinuh the burning halo da ga cujem i nije lose ,svidja mi se ova nova stvar She dies sve vise i vise ,te ove starije stvari odlicno zvuce,jedva cekam novi album
lily_anne wrote:Funeral Ghost wrote:evo skinuh the burning halo da ga cujem i nije lose ,svidja mi se ova nova stvar She dies sve vise i vise ,te ove starije stvari odlicno zvuce,jedva cekam novi album
i ja bi. može na stick?
BlackSheep wrote:jeben doom bend imam oba albuma ali mi je bolji Arcane Rain Fell...p.s.ima li netko mozda demo snimke?
some info from Anders:
"We are currently working on the pre-production for the new album, which we are going to record in September in the famous Fascination Street studio (Katatonia, Opeth.. ect). I have no idea when Napalm records intend to release the album, with a little luck, perhaps in December or January."
stay doomed:)
hanami wrote:Ah, Arcane Rain Fell sam preslušala toliko puta da već sve znam napamet.Divan bend. Novi album na žalost čekam već neko vrijeme da mi stigne sa E-baya. Hrvatska pošta je nadasve mistična institucija.
Brvulije wrote:vidla bi ona romantiku da je maloljetna
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest