pa lik se kao fura na LLN znakove a nema veze sa LLNom,a i pokro deathcrush heheStellarvore wrote:ja sam slušao sve to, i neznam o čem pričašVil-Drakon wrote:Dobar bend ali jebote cisti rip off...oni koji su slusali znat ce o cemu pricam...

Moderator: DesolatE
pa lik se kao fura na LLN znakove a nema veze sa LLNom,a i pokro deathcrush heheStellarvore wrote:ja sam slušao sve to, i neznam o čem pričašVil-Drakon wrote:Dobar bend ali jebote cisti rip off...oni koji su slusali znat ce o cemu pricam...
detkraš je skinuo da, ali velika je razlika finskog bleka i francuskog, to samo laiku može bit jako slično, i rip ofVil-Drakon wrote:pa lik se kao fura na LLN znakove a nema veze sa LLNom,a i pokro deathcrush heheStellarvore wrote:ja sam slušao sve to, i neznam o čem pričašVil-Drakon wrote:Dobar bend ali jebote cisti rip off...oni koji su slusali znat ce o cemu pricam...
lol citaj malo bolje...nisam reko da su glazbeno finski i franc blek slicni nego da nema on sta koristit LLN simbole kad nema veze snjima...kupit cu ti naocaleStellarvore wrote:detkraš je skinuo da, ali velika je razlika finskog bleka i francuskog, to samo laiku može bit jako slično, i rip ofVil-Drakon wrote:pa lik se kao fura na LLN znakove a nema veze sa LLNom,a i pokro deathcrush heheStellarvore wrote:ja sam slušao sve to, i neznam o čem pričašVil-Drakon wrote:Dobar bend ali jebote cisti rip off...oni koji su slusali znat ce o cemu pricam...
Koje simbole? većina tih simbola nije LLN izmislioVil-Drakon wrote:lol citaj malo bolje...nisam reko da su glazbeno finski i franc blek slicni nego da nema on sta koristit LLN simbole kad nema veze snjima...kupit cu ti naocaleStellarvore wrote:detkraš je skinuo da, ali velika je razlika finskog bleka i francuskog, to samo laiku može bit jako slično, i rip ofVil-Drakon wrote:pa lik se kao fura na LLN znakove a nema veze sa LLNom,a i pokro deathcrush heheStellarvore wrote:ja sam slušao sve to, i neznam o čem pričašVil-Drakon wrote:Dobar bend ali jebote cisti rip off...oni koji su slusali znat ce o cemu pricam...
SW je poceo koristit simbole koje LLN odavno koristi samo da bi ispao kvlt...a i ime mu je bas inovativno.sta je fors je fors.ako neznas koj simbol proguglajStellarvore wrote:Koje simbole? većina tih simbola nije LLN izmislioVil-Drakon wrote:lol citaj malo bolje...nisam reko da su glazbeno finski i franc blek slicni nego da nema on sta koristit LLN simbole kad nema veze snjima...kupit cu ti naocaleStellarvore wrote:detkraš je skinuo da, ali velika je razlika finskog bleka i francuskog, to samo laiku može bit jako slično, i rip ofVil-Drakon wrote:pa lik se kao fura na LLN znakove a nema veze sa LLNom,a i pokro deathcrush heheStellarvore wrote:ja sam slušao sve to, i neznam o čem pričašVil-Drakon wrote:Dobar bend ali jebote cisti rip off...oni koji su slusali znat ce o cemu pricam...
Ma jeli, on je to tebi reko potajno da nitko neznaVil-Drakon wrote:SW je poceo koristit simbole koje LLN odavno koristi samo da bi ispao kvlt...a i ime mu je bas inovativno.sta je fors je fors.ako neznas koj simbol proguglajStellarvore wrote:Koje simbole? većina tih simbola nije LLN izmislioVil-Drakon wrote:lol citaj malo bolje...nisam reko da su glazbeno finski i franc blek slicni nego da nema on sta koristit LLN simbole kad nema veze snjima...kupit cu ti naocaleStellarvore wrote:detkraš je skinuo da, ali velika je razlika finskog bleka i francuskog, to samo laiku može bit jako slično, i rip ofVil-Drakon wrote:pa lik se kao fura na LLN znakove a nema veze sa LLNom,a i pokro deathcrush heheStellarvore wrote:ja sam slušao sve to, i neznam o čem pričašVil-Drakon wrote:Dobar bend ali jebote cisti rip off...oni koji su slusali znat ce o cemu pricam...
heheStellarvore wrote:Ma jeli, on je to tebi reko potajno da nitko neznaVil-Drakon wrote:SW je poceo koristit simbole koje LLN odavno koristi samo da bi ispao kvlt...a i ime mu je bas inovativno.sta je fors je fors.ako neznas koj simbol proguglajStellarvore wrote:Koje simbole? većina tih simbola nije LLN izmislioVil-Drakon wrote:lol citaj malo bolje...nisam reko da su glazbeno finski i franc blek slicni nego da nema on sta koristit LLN simbole kad nema veze snjima...kupit cu ti naocaleStellarvore wrote:detkraš je skinuo da, ali velika je razlika finskog bleka i francuskog, to samo laiku može bit jako slično, i rip ofVil-Drakon wrote:pa lik se kao fura na LLN znakove a nema veze sa LLNom,a i pokro deathcrush heheStellarvore wrote:ja sam slušao sve to, i neznam o čem pričašVil-Drakon wrote:Dobar bend ali jebote cisti rip off...oni koji su slusali znat ce o cemu pricam...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest