Duboko toplo kakogod preporučujem.

Moderator: Miracle
Miracle wrote:poslušao samo jednom, neki dosadni đir... ko Enchant, Marillion i takve stvari, dosta usporeno i depresivno, bar mi se tako čini. možda ih trebam malo bolje poslušat
All 2 Human wrote:Definitivno bi ih trebao malo bolje poslusati... Nema Riverside veze sa Enchant ili Marillion... Prvi album ne moze biti ni smatran prog metalu u onom vec izlizanom smislu reci... Da je progresivan, jeste, ali na potpuno drugaciji nacin. Ujedno, jedan je od najboljih izdanja za proslu godinu (licno misljenje).
Novi album, Second Life Sindrome, izasao je za Inside Out, i nakon savrsenog prvenca, ocekivanja su bila ogromna. Medjutim, nakon mnogo slusanja, ne bih mogao reci da je bolji od prvog. Razlika je u tome sto su sad mnogo vise progressive metal bend, klavijature a i neki delovi su Dream Theater inspirisani (a to se nije moglo cuti na prvom albumu), produkcija je nekako losija nego na prvom, IAKO, album je veoma dobar. Samo je problem sto je prvi savrsen.
I da... ko bi ikad mogao pretpostaviti da ovako nesto moze da dodje iz Poljske...
ironm wrote:Evo izašo je novi singl 02 Panic Room osim nje tu se nalazi još
i 2 instrumentala Back To The River i Lucid Dream IV te remix singla.
Sve u svemu ja zadovoljan i jedva čekam novi album Rapid Eye Movement
Btw ak niste znali predgrupa su dream theateru na ovoj turneji makar nisu bili zagrebu, što više reć...
Enigma wrote:više su otkriće tjedna.. slušao sam debut, ništa ekstra.. više su se bazirali na instrumentalnu izvedbu, vokal je skroz gurnut u stranu. previše cleana i akustara čini album dosta monotonim. no ima par svijetlih stvari, ko recimo laganica 'loose hearts', 'reality dream, pt.1,2'', a i prva stvar nije loša do neke 7.-8. minute. isto tako sam primjetio dosta thresholda pri gitarskom soliranju, te par momenata koji bacaju na green carnation pri uporabi zvukova na kljavijaturama (na prvoj stvari, kod prvog gitarskog sola, negdje oko 3.-4. minute, a i na još nekim pjesmama, ne mogu se sjetit kojima). isto tako vokal na trenutke baca na opethovog pjevača. eh da, malo ga jebe naglasak.. ne puno, al osjeti se
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest