Nisi bio jedini.
Ja sam mislio da su koznjake i duge kose izmislili metalci, kao klinac, a kad ono imali to rnr i hippy prije, a bome i rnr i jos James Dean u 50tim.
To ti je muzicka industrija i njihova propaganda preko medija. Ne znas, klinac si, vjerujes sto procitas i to ti je to. Zato sam protiv clanaka toliko koji sire dezinformacije, ali danas je ipak lakse zbog interneta provjerit te clanke i te informacije, prije ono sto si procitao u casopisima mislio si da je istina.
Pa ja sam pitao ljude, par njih, cisto radi pokusa, kad vide nekog u koznjaku na cesti i dugom kosom sto prvo pomisle da taj slusa? Svi su rekli: Metal. Iako niti koznjak niti duge kose ne dolaze izvorno od metala. To im je netko usadio u glavu a to posto nije skola a mozda niti roditelji starijih generacija onda jedino mogu biti mediji pod utjecajem muzicke industrije koja oblikuje javno mjenje.
Ista stvar je i sa politikom, koja oblikuje javno mjenje i slaze price iz proslosti kako im pase.
Gledam sad ovo sa Morganom Freeman-om i genocidom u vezi Srebrenice. Jbg-a, nece reci da je bio genocid nad crncima, indijancima, vijetnamcima (kojih je preko milju ubijenih), itd.. al ovo je bio genocid. Po Karadzicevoj presudi u Hagu oko 5000 muskaraca (ne zena i djece) kako je sudac rekao. Da sad neidem u povijest i izvlacim britanske pokolje koji nekim cudom NITI JEDAN nije genocid a veci i monstruozniji od Srebrenice. Bakir Izetbegovic je vec podigao na hrt brojku na 9000. A paradoksalno za ndh genocid nisu bili prijedlozi za rezoluciju u UN niti Hag. Kao niti 500 godina jebanja srba i sjeca glava od tih istih muslimana. Jbg to su Srbi pa se ne racuna
i druge teme,
A licemjerje u vezi brakova, seksualnosti i tu sam pravio ispitivanja. Samo jedan detalj cega se sjecam sad i pokus koji sam izveo. Naime, sad je jako nepopularno reci da mladji ili neki u 30tima muskarac hoce zenit djevicu.
Naime, nekoc se to inzistiralo iz dva razloga jedan je da budes siguran da je dijete tvoje, jer nije bilo danasnjih testova, a drugi je da ne govori citavo selo djetetu ili muzu kako mu je eto onaj susjed prije nego je njega upoznala dobro prasio zenu ili vise susjeda. Sto je logicno.
Muskarac po prirodi rasipa sjeme a ne zena, zena po prirodi bira najboljeg potencijalnog muzjaka i njega se drzi a ne ponasa se kao muskarac kao zenske u seriji Seks i Grad gdje se ponasaju kao prostitutke samo sto ne uzimaju lovu.
I dobro, popljuje ti mene ekipa u vezi ovih mojih stavova i odlucim ja napraviti jedan mini pokus.
I radi se o tome, da sam pitao razne likove pitanje:
Imas dve djevojke, podjednako lijepe, obje 20 godina starosti. Jedna je djevica, druga je imala 5 frajera iza sebe. Jednu od njih moras ozeniti i da ti rodi djecu. Koju ces izabrati?
Svi, ali SVI, su izabrali nevinu. Toliko o tome.
Inace, onaj bolesni fanatik, ne znam jel pop ili nije sto se krece medju satorasima i ostalima, koma je lik, ali je rekao na temu o seksualnosti jednu istinu a to je citiram: "Nisam sreo dosad niti jednog muskarca koji je bio sretan sto djevojka ili buduca supruga mu nije nevina".
Naime, ne svi ljudi, ali neki ljudi se vole sa svojim ljepsim polovicama jako povezati na visoj razini, a tu nema mjesta drugim muskarcima, mozes se ti oprati ali culi ste izraz kako su kurve "prljave"?? Naime radi se o tome: Zamislite da date svoju cetkicu za zube beskucnicima na cesti da si malo izribaju svoje čube, pa onda nakon toga mozes ti tu cetkicu dezinficirati i prati koliko hoces, ali kad ju stavis u usta uvijek ces si zamisliti gdje je ona bila prije. Ista stvar je i sa zenskom i njenom pizdom.
A realno, zenski spolni organ za razliku od muskog se fizicki mjenja, ne samo probijanjem himena, nego i sve ostalo, pizda od 18 godisnjakinje koja je nevina i zenske od 4 banke ne izgleda isto sorry, dok kurac se ne mjenja (ovo za kurac, svoj, iz vlastitog iskustva). Dakle ne mogu se tu povlaciti paralele musko-zensko kako neke feministkinje rade.
Sve teme kao i u vezi ovdje benda i muzike, sve moguce teme zivotne su prepune licemjerja, pokusaja prepravljivanja cinjenica, glumatanja, izvrtanja....
Stvarno se ne smatram sociopatom ako kazem da vecinu ljudi ne volim, ali stvarno.
Mislim i ovo se uklapa u prekrajanje povijesti kako ljudi hoce da povijest izgleda, pa tako i mjuza. Sve puno licemjerja.
Lemmy: "We are Motorhead and we play rock'n'roll!" (Lemmy: "We were not heavy metal," he snaps. "We were a rock'n'roll band. Still are. Everyone always describes us as heavy metal even when I tell them otherwise. Why won't people listen?")